ZANZEZAN @ 03.12.2025 07:50
Ļoti sievišķīga būtne. Pilnīgi sexy, Hot un kas tik vel te neiederas. Tā pufaika vispār kā no 90tajiem. Kaut savu dīrāto pūdeli uzrautu, vismaz pēc sievišķa izskatītos, bet tas laikam pēc pagājušā gada piezivojumumiem smird pa gabalu. Ar tām sportenēm gan guļ, gan mājās, gan bērnus ved..pilnīgi sievišķīgi.
Maša, gramatikas karaliene, varētu savam vīra kungam iemācīt runāt latviešu valodāmagdalena333 @ 03.12.2025 10:36Maška pirms tēlo latviešu valodas skolotāju, vai paziņojumiem, ka super pārvalda latviešu valodu, vispirms varētu iemācīties tik vienkāršu lietu kā salikt pieturzīmes teikuma beigās!? Es pie gramatikas parasti nepiesienos, jo pašai jau ir aizmirsies, kad pareizi liek komatus un dēļ tā, ka ikdienā tiek lietota cita valoda pati jūtu, ka stilistiski pasaku kaut ko nepareizi. Bet, ja jau mēs sev ordeni pie krūtīm liekam, ka esam profiņš valodā, tad tik daudz kā punktu vajadzētu iemācīties likt (tas par Marijas postiem).
abrakadabra @ 03.12.2025 10:08Mašas iedomas par viņas jauno tēlu VS realitāte.
...
Maša teica, ka varot savaldzināt jebkuru, pat pidžamā esot. :D Tikai nez kāpēc paņema to, kurš Mašu ņēma pretī?Mashka Kakashka @ 03.12.2025 10:40
Šī ir tā sieviete, kura var savaldzināt jebkuru vīrieti un jebkurai sievai atņemt vīru? ? Tie bija Marijas vārdi. ?
magdalena333 @ 03.12.2025 10:36Maška pirms tēlo latviešu valodas skolotāju, vai paziņojumiem, ka super pārvalda latviešu valodu, vispirms varētu iemācīties tik vienkāršu lietu kā salikt pieturzīmes teikuma beigās!? Es pie gramatikas parasti nepiesienos, jo pašai jau ir aizmirsies, kad pareizi liek komatus un dēļ tā, ka ikdienā tiek lietota cita valoda pati jūtu, ka stilistiski pasaku kaut ko nepareizi. Bet, ja jau mēs sev ordeni pie krūtīm liekam, ka esam profiņš valodā, tad tik daudz kā punktu vajadzētu iemācīties likt (tas par Marijas postiem).
Citronpipars @ 03.12.2025 10:59
Lūk par to es runāju. Ja Marija staigatu apkart stilīgās, skaistās drēbēs un veidotiem matiem viss butu ok. Īsi mati ir ok, ja tev ir motivacija katru dienu tos veidot, piemēram, ejot uz darbu, ja man nebūtu katru dienu "jāpucējas" un jāprezentē sevi sabiedribai, es arī īsus matus nenesātu, jo teikšu atklati, nu nav velme arī man 6dien un 7dien nekur neejot veidot matus ? un attiecigi, ja tev tāda 6diena un 7diena ir katru dienu, tad ari ir kapuce galvā, trenuzenes kajas un viss.
un Vasiļevska atkal pievilina muļķus rādot algas čekus tikai tad, kad ir bonusi un ceturkšņa prēmijas. Tas nekas, ka visu naudu viņa uz konta nesaņem, jo ir iekšējā nauda un ceļojuma nauda. Bet muļķēm tas nav jāzina.CallMeAnnika @ 02.12.2025 20:55Novembra kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP1 / DT1.
Egita - Grand / DS.
Abas Ingas, Inguna, Agneta - Pro / Star.
Maša - M2 / Master Elite.
Foxa - Active.
Egita, tu saki, ka priecājies par savas komandas kvalifikācijām, bet ko tad nepriecājies, kad vienu mēnesi Īrijas Inga tevi pārspēja? :D
Un Inguna vēl pie tam tur ir 4 gadus. 4 gadi, lai nopelnītu zem 600 eiro pēc nodokļiem. Ok, viņa strādā pamatdarbā, bet cik daudz nevajadzīgi viņa ir izšķiedusi naudu pa šiem gadiem?Omniva55 @ 03.12.2025 13:54NL meitenem normala alga liekas 600-800 euro ? vienkarsi ka? Nu kaaa?? ea skatos un brinos , visi vienada kontngenta
Nejauc. Viņa šomēnes nesaņēma ceturkšņa prēmiju un Travel Bonus. Tas būs nākamajā mēnesī. Tāpēc arī Egita ar zobiem un nagiem turēsies, lai dabūtu vēl Grand kvalifikāciju un bonusu nākammēnes.lieniite2015 @ 03.12.2025 15:37un Vasiļevska atkal pievilina muļķus rādot algas čekus tikai tad, kad ir bonusi un ceturkšņa prēmijas. Tas nekas, ka visu naudu viņa uz konta nesaņem, jo ir iekšējā nauda un ceļojuma nauda. Bet muļķēm tas nav jāzina.
CallMeAnnika @ 03.12.2025 16:00Nejauc. Viņa šomēnes nesaņēma ceturkšņa prēmiju un Travel Bonus. Tas būs nākamajā mēnesī. Tāpēc arī Egita ar zobiem un nagiem turēsies, lai dabūtu vēl Grand kvalifikāciju un bonusu nākammēnes.
Bet kāpēc Egita tik ļoti liela Ingunu, bet par Īrijas Ingu klusēja? Skaidrs, ka tikai Īrijas Inga tur lielākoties Egitu virs ūdens. Aizietu viņa prom, Egitai pienāktu krahs. Līdz ar to arī Kača slīdētu uz leju.amnēzija @ 03.12.2025 16:08
Star skaitījās kaut kas, tikai Sandrai Star neskaitījās nekas. ? pēc tam tur viss sāka brukt un jukt, tad arī pati pirmā kvalifikācija jau bija kā svētki. ?