Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 263
Reģ: 06.09.2024
amnēzija @ 08.11.2025 23:57
Divas galējības vai nu basenes, vai zābaki uz skatuves ??
Vēl šausmīgs skats, kad skaista sieviete, skaisti ģērbusies, uzkāpusi uz skatuves kārto savu kleitu, jo jau tā īsā kleita ir pakāpusies uz augšu.. ?
Un kāpēc ir jāvelk kleita ar tik lielu izgriezumu dekoltē zonā, ka komandas sapulcē, visu dāmu priekšā ir jāpiekārto krūtis ?? un tas tik augstais šķēlums kam? ? austrumu pasākumos varēja copēt krievu miljonārus no NL, ko copēs te, kur pasākumā vīriešu gandrīz nav ?
Un tā lasīšana no telefoniem ??

Nu zin zābaki vismaz sezonai piemēroti 😅 bet bassenes, nu kapeec?? Tiešām nav opcija novembrī slegtas kurpes uzvilkt 🤣
09.11.2025 00:00 |

Reitings 7715
Reģ: 20.09.2022
Citronpipars @ 09.11.2025 00:00

Nu zin zābaki vismaz sezonai piemēroti ? bet bassenes, nu kapeec?? Tiešām nav opcija novembrī slegtas kurpes uzvilkt ?

Bet skats, kā pa taisno no ielas uz skatuves uzkāpusi, tikai mēteli paspējusi novilkt. 🙄
09.11.2025 00:01 |

Reitings 8670
Reģ: 14.09.2024
Vēl šausmīgs skats, kad skaista sieviete, skaisti ģērbusies, uzkāpusi uz skatuves kārto savu kleitu, jo jau tā īsā kleita ir pakāpusies uz augšu.. ?
Un kāpēc ir jāvelk kleita ar tik lielu izgriezumu dekoltē zonā, ka komandas sapulcē, visu dāmu priekšā ir jāpiekārto krūtis ?? un tas tik augstais šķēlums kam? ? austrumu pasākumos varēja copēt krievu miljonārus no NL, ko copēs te, kur pasākumā vīriešu gandrīz nav ?

Man vispār tā Katrīnes kleita vairāk pēc peldkostīma izskatās, kuram dvielis līdzi pieķēries.
09.11.2025 00:52 |

Reitings 7715
Tastastas @ 09.11.2025 00:52

Man vispār tā Katrīnes kleita vairāk pēc peldkostīma izskatās, kuram dvielis līdzi pieķēries.

Gan jau apspriedīs ko mēs te runājam, ka skauž un tā, bet man tiešām neskauž. Tā kleita Katrīnei piedod ļoti vulgāru tēlu. It sevišķi tajā storijā, kur viņa kopā ar Lietuvas līderi (to, kura lielās jau trešo gadu par saviem 15000€ nopelnītajiem NL laikā) gorās tajā 360° video filmētājā. Galīgi ne dzimšanas dienas tēls, tur pēc cita pasākuma izskatās, neizteikšos kāda 🤣
09.11.2025 01:23 |

Reitings 430
Reģ: 16.07.2024

Skaidrs ir viens, ka viņas pat sapņos nav redzējušas, kas ir kvalitatīvs, jēgpilns, skaists, interesants un baudāms forums, tā teikt, gada pasākums. Un es nesaku, ka visiem pasākumiem jābūt nezcik perekrutiem, bet viņas tak piekliedz pusgadu iepriekš pilnu internetu, ka būs gadsimta pasākums un šodien pamuļķes liks storijus, cik vakar bijis piepidīts, debešķīgs, jaudīgs un pārpasaulīgs pasākums. Tā ir, ka ģerevņas par savu sādžu neko vairāk nav redzējušas. Viņas nesaprot, ka pasaule ir pārsmējisies par viņu izdarībām??? Man viena vasiļevskas ļoti tuva draudzene teica, ka kauns, ka viņu pazīst. Vot- karaļēva atradusies 😂😂😂
09.11.2025 07:49 |

Reitings 7715
Tā komandas vākšanās viesnīcas numuriņā ir pārņemta no austrumu līderiem. Tur visu laiku pa viesnīcu numuriem čupojās 🤣
Un Inga pateica, ka viņa sapratusi no šī pasākuma, ka viņa ir pati galvenā un visas sāka rēkt, ka Inga, paskatoties uz Katrīni sāka taisnoties, ka viņa to domā par savu komandu.. neveselīga tur tā atmosfēra tajā biznesā starp komandas cilvēkiem. Un jā, nezinu vai šodien būs, bet vakar Ingai kopbildes ar Egitu nav, tikai ar Katrīni. 😂
09.11.2025 09:38 |

Reitings 6897
Reģ: 29.04.2024
SantaBarbara @ 08.11.2025 23:53

Maša pirms pāris dienām lielijās ,ka mācijusies pie Michelin star ieguvējiem ,bet šodien picas mĩklu pat nevar uzmĩcĩt pati,nopirkusi tās drausmǐgās picas pamatnes kas garšo pēc kartona?
kāds michelin un marija. Kurš viņu kam tādam apmācīja? Gan jau biezajos laikos bija uz kādu restorāna šovu un tagad to sauc par apmācībām, jo redzēja kā gatavo ēdienu priekšā.
Pats par sevi tas viss nav neks pretīgs, gan jau daudzi ta bērnībā gatavoja, bet nejau tapēc ka garšīgi, bet tāpēc, ka ātri un paši bērni var pagatavot.
Izcilā mammmīte taçu varēja patiesi gardu picu uztaisīt. Gan ar normālu pamatnes mīklu, gan tomātiņi, garšvielas..
nu ne jau lētāko maximas produktu iepirka un kaifo cik tas lēti un samet visu vienā putrā.
Ir kritusi imperatore, viss. Jāatsekojas, jo tas jau tāds magones vaibs no lauku sētas parādās, naudas nav bet visur gorīties gribas, jo "trauksmes no cilvèkim", glutēna nepanesiba, ļoti ticīga un svētā, utt. Riebjas jau
09.11.2025 09:40 |

Reitings 263
amnēzija @ 09.11.2025 09:38
Tā komandas vākšanās viesnīcas numuriņā ir pārņemta no austrumu līderiem. Tur visu laiku pa viesnīcu numuriem čupojās ?
Un Inga pateica, ka viņa sapratusi no šī pasākuma, ka viņa ir pati galvenā un visas sāka rēkt, ka Inga, paskatoties uz Katrīni sāka taisnoties, ka viņa to domā par savu komandu.. neveselīga tur tā atmosfēra tajā biznesā starp komandas cilvēkiem. Un jā, nezinu vai šodien būs, bet vakar Ingai kopbildes ar Egitu nav, tikai ar Katrīni. ?

A kas Katrinei par problēmām ka kāds saka ka ir galvenais? Tak pati visu laiku kladzina ka Jojo visi ir partneri, neviens nav priekšnieks, pats sev priekšnieks utt. Omg kas par mazvertibas kompleksiem viņai
09.11.2025 10:17 |

10 gadi
Reitings 942
Reģ: 29.01.2009
Citronpipars @ 09.11.2025 10:17

A kas Katrinei par problēmām ka kāds saka ka ir galvenais? Tak pati visu laiku kladzina ka Jojo visi ir partneri, neviens nav priekšnieks, pats sev priekšnieks utt. Omg kas par mazvertibas kompleksiem viņai
pilnīgi iekrempa kvīnsi. Vesels storijs ievietos, kur nevar par to beigt ņemties🙄
09.11.2025 10:59 |

Reitings 263
OMG, vot tagad man paķēra realu šoku, zinaju ka tie sūdi ir parcenoti, bet nebiju iedzilinajusies, jo reti jau tās cenas viņas izliek un lapā nebiju skatijusies, tas biomatrix oriģinali maksā 49eur???? 😂😂😂 Jēzus, tagad man viņas visas, kuras pērk tos sūdus, vel 10x nenormālākas škiet. Ha ha ha. Pa 50eur apriekā legit uztura bagatinatajus ar normalam devām var tak visam gadam sapirkt.
09.11.2025 11:03 |

Reitings 4735
Reģ: 10.04.2022
Pizgets, Kača tagad ilgi vel pieminēs Ingai (galvenā), tai pat laikā katru sauc par līderi🤣🤣 ļoti saspīlētas attiecības būs
09.11.2025 11:34 |

Reitings 25469
Reģ: 18.08.2022
sauliiite.paula @ 09.11.2025 11:34
Pizgets, Kača tagad ilgi vel pieminēs Ingai (galvenā), tai pat laikā katru sauc par līderi?? ļoti saspīlētas attiecības būs

Oi Jā,šis Kačai ļoti nepatika!
He he Te tev nu bija pats sev priekšnieks,pats par sevi bla bla blā,gan jau šo vēl ilgi pieminēs!
Man arĩ patika tā daļa, kur viņa teica ka vairs nevienu aiz rokas nevilks biznesā un nevienam pakaļ neskries!
Jesus cik viņas visas izmisušas savă biznesă kur pats sev priekšnieks un peļņa bez grieztiem 🤣🤣🤣
09.11.2025 12:20 |

Reitings 8670
Reģ: 14.09.2024
SantaBarbara @ 09.11.2025 12:20

Oi Jā,šis Kačai ļoti nepatika!
He he Te tev nu bija pats sev priekšnieks,pats par sevi bla bla blā,gan jau šo vēl ilgi pieminēs!
Man arĩ patika tā daļa, kur viņa teica ka vairs nevienu aiz rokas nevilks biznesā un nevienam pakaļ neskries!
Jesus cik viņas visas izmisušas savă biznesă kur pats sev priekšnieks un peļņa bez grieztiem ???

Es kaut kad joka pēc paskatījos Īrijas Ingas storijus, lai pašausminātos par viņas drausmīgo angļu valodu 😂 tak ilgi nebija jāgaida, rakstīja, vai es nevēlos pievienoties Joyou 😂
09.11.2025 13:08 |

Reitings 263
Tastastas @ 09.11.2025 13:08

Es kaut kad joka pēc paskatījos Īrijas Ingas storijus, lai pašausminātos par viņas drausmīgo angļu valodu ? tak ilgi nebija jāgaida, rakstīja, vai es nevēlos pievienoties Joyou ?

Tas bija iepriekš, pec vakardienas gan viņa vairs nevienam nerakstīs, viņa saprata...🤣🤣🤣🤣
09.11.2025 13:24 |

Reitings 6897
Nav jābūt baigajam psihologam, lai saprastu, ka tur viss ir pilnīgi garām.
Dodu 100%, ka pēc šitā izgājiena, teiksim tā, kā teiktu kvīna-"Tas ir Pis**jeds tā pateikt, viņa galvenā!" Inga drīz vien noziedēs no jojū. Ar troksni vai bez, bet dzīves viņai tur vairs nebūs. Un aizies.
Tur pamazām tas viss iet uz beigām, no lieliem pasākumiem ir kaut kāds krievu tuss viesnīcā, no iespaidīgām peļņām un lieliskām draudzenēm tur jau paliek tikai nostāsti. Tas ir tikai laika jautājums, kad viņas pašas sevi noraks.
Un nestaigāšot nevienam pakaļ🤣🤣🤣 kur ta jūs dabūsiet cilvēkus? Muļķu paliek arvien mazāk, neskries pie Jums tur rindiņa🤣🤣🤣
09.11.2025 14:00 |

Reitings 6897
Pilnīgi ar gara acīm redzu, kā kvīna vakarnakt par Ingas izteicienu cepās viesnīcā.. ja jau pat pamostoties pie brokastīm vajag vēl uzbraukt..
09.11.2025 14:28 |

Reitings 25469
Reģ: 18.08.2022
Vispār tă daļa viesnǐcas numurā gan ir pisgets!
Visas baigi sapucējušās ar šampānieša glåzēm rokā sēž viesnǐcas gultă🤣🤣😅vairāk atgādina kaut kādu koledžas tusińu jaunǐbā nevis nopietnas kompănijas pasākumu 🤣🙄
09.11.2025 14:49 |

Reitings 1167
Reģ: 21.11.2023
ZANZEZAN @ 09.11.2025 09:40
kāds michelin un marija. Kurš viņu kam tādam apmācīja? Gan jau biezajos laikos bija uz kādu restorāna šovu un tagad to sauc par apmācībām, jo redzēja kā gatavo ēdienu priekšā.
Pats par sevi tas viss nav neks pretīgs, gan jau daudzi ta bērnībā gatavoja, bet nejau tapēc ka garšīgi, bet tāpēc, ka ātri un paši bērni var pagatavot.
Izcilā mammmīte taçu varēja patiesi gardu picu uztaisīt. Gan ar normālu pamatnes mīklu, gan tomātiņi, garšvielas..
nu ne jau lētāko maximas produktu iepirka un kaifo cik tas lēti un samet visu vienā putrā.
Ir kritusi imperatore, viss. Jāatsekojas, jo tas jau tāds magones vaibs no lauku sētas parādās, naudas nav bet visur gorīties gribas, jo "trauksmes no cilvèkim", glutēna nepanesiba, ļoti ticīga un svētā, utt. Riebjas jau

Marija noteikti domāja pie par kaut kādu vietējo pavāru Mihailu bet lai būtu stiligāk,tad pateica pie Michelin šefpavāra :D
09.11.2025 14:58 |

Reitings 7715
ZANZEZAN @ 09.11.2025 14:28
Pilnīgi ar gara acīm redzu, kā kvīna vakarnakt par Ingas izteicienu cepās viesnīcā.. ja jau pat pamostoties pie brokastīm vajag vēl uzbraukt..

Tur cilvēks ir bez bremzēm. Ja es pareizi atceros, tad arī ciemojoties pie Ingas, viņa atļāvās viņu saukt par aitu saimnieci.
09.11.2025 15:01 |

Reitings 430
Reģ: 16.07.2024
SantaBarbara @ 09.11.2025 14:49
Vispār tă daļa viesnǐcas numurā gan ir pisgets!
Visas baigi sapucējušās ar šampānieša glåzēm rokā sēž viesnǐcas gultă???vairāk atgādina kaut kādu koledžas tusińu jaunǐbā nevis nopietnas kompănijas pasākumu ??

Es Tev saku- tas ir augstākais, ko viņas dzīvē ir redzējušas. Griesti. Vsjo- pasaulē nav skaistāku brīžu par sādžas svinībām, uzkrāt nodokļus, un saukt NL par labāko darba vietu, kur var piepildīt visus sapņus. Atvainojos- apdirsties pa maz 😂😂😂. Viņas tālāk par to krievu oooooo oooooo oooooo aaaaaa aaaaa uz skatuves un gultas sēdēšanu nav pieredzējušas. Un visas no rīta kladzina- fannnnnnnntastisks vakars. Iedvesma, ģimeniskums, superīgi, kolosāli- labākais, kas pēdējā laikā bijis… te tak teātris par baltu velti.
09.11.2025 15:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits