amnēzija @ 08.11.2025 15:57Tā izpilddirektore sāka runāt angliski, un kur tad nu Latvijas uzņēmumā bez krievu valodas ?
Tur tāda atmosfēra kā tirgū. Izpilddirektore stāsta par produktiem un fonā visi savā starpā skaļi runā, un vēl skaļi izkliedz kaut ko pa visu zāli ?♀️ kultūra ??
Kas tad nu, ko tik grandiozā uzņēmumā tikai viens lielais līderis? ? un atkal pasākumā Viegliņš. Citu nav ko uzaicināt? ? Vai starptautiska mēroga mārketinga speciālisti (ar lielo burtu speciālisti, nevis šādi tādi, kas sevi tā sākuši dēvēt, jo savā uzņēmumā ir līdera pozīcijā) šai izcilajai kompānijai par dārgi?
Matilde23 @ 08.11.2025 16:10
Tur ir totāls tirgus. Pirmkārt, kā viņas ir saģērbušās. Vasiļevska- bože moi, zeme atveries m… ādas imitācijas kleita knapi pāri pakaļai. Viņas stils ir palicis apaļa nulle. Visas tur zābakos, parpalās. Ja es aizietu šitādā paskatā kaut vai uz Baltijas meeting sapulci, oi…, es šitādu klaunādi pat iedomāties nevaru. Viņām ir riktīgs krievušku stils. Galvenokārt bezgaumība, inteleģences neesamība un prastums. Forums viņām????? Tas tak tāds sādžas saiets, trūkst tikai pulverpankūkas. Un ar šito lepoties un atspoguļot soc. tīklos? Es nevaru…
ZANZEZAN @ 08.11.2025 17:44Tikmēr imperatore Maša gatavo visparastāko picu, no lētākajiem maxima produktiem un priecājas, ka tas viņai izmaksā tikai 20 eiro..
Teikšu godīgi, man paliek kauns par viņas blogu, storijiem, izskatu utt. Vienkārši kauns..
Mashka Kakashka @ 08.11.2025 18:33Egitas izaugsme, rēcu skaļi. ???????
Egita uz skatuves uzstājas latviski, atgremo to pašu sūdu ko vienmēr un blakus sieviete pārtulko tekstu krieviski! KĀPĒC???? Eiropas kompānija? Krievu valodā? ES urlu valoda nav oficiālā valoda. Es nevaru. Tāda parodija ne pasākums. Kā viņam pašām vemt negribas no visas šitā??? Katru gadu atkārtot vienu un to pašu????
Mashka Kakashka @ 08.11.2025 17:48
Tā pica izskatās izcili pretīgi. Tur max izmaksas ir 5 eiro. Tā pamatne ir pretīga pēc garšas. Varēja nopirkt Dobeles dzirnavnieka gatavo maisījumu picas mīklai, būtu daudz labāk.
Matilde23 @ 08.11.2025 18:56
NENORMĀLIĶES!!! EIROPAS salašņu tikšanās un vasiļevska saka, ka tā kā lielākā daļa nesaprot angliski, tad turpināsim pa ruski. No kuras Eiropas daļas pamuļķes ir??? Šausmas. Turpināt tirgot krievu mēslus un atbastīt karu?????? Kā viņas kaut ko tādu var izdarīt. Vienkārši katastrofa. Ētika, sirdsapziņa… mēslu vaboles un viss
Tastastas @ 08.11.2025 19:45
Nu labi, labi, par pretīgu nesauktu - desa, tomātu mērce, siers. Bet nu tā saldētā pamatne jau gan neder, pieņemu, ka viņa bija Vienības gatves Maksimā, tur noteikti bija kādi garšīgāki pamatnes varianti atrodami.
Mashka Kakashka @ 08.11.2025 20:16
Es gan sauktu par pretīgu. Jo picas pamatne ir bāla, neizcepusies. Desa tik pat bāla. Izskatās, ka ielikts mikroviļņu krāsnī uz minūti, nevis normāli izcepts.
neesmu redzējusi to salašņu pasākumu, bet cik dzirdēts Kaču runājam krieviski, šķiet SBF vai tml., viņai ir pretīgs akcents un izsakās neveikli, gramatiski nepareizi. Lai cik ir krievu valoda tagad nepatīkama sakarā ar agresiju Ukrainā, tomēr publiski uzstājoties jāciena tā valoda, kurā mēģini runāt. (nē, man nav ģimenē krievu, bet katru svešvalodu cenšos lietot pēc iespējas labākā līmenī).Stefania @ 08.11.2025 21:47Kača: “pieņemu, ka 70% te nesaprot angliski, tāpēc tagad runāšu krieviski.” Un visas kā trakas sāk spiegt no laimes ?♀️
Tā “internacionālā” vide ir tik mākslīgi uzspiesta, ka pilnīgi neērti skatīties. Nu, nesanāk viņiem būtu nekam vairāk par krievu kantori jau cik gadus. Tas bizness tā arī riņķo savā krievu starpā, ne-krieviski runājošie nekādu interesi par viņiem nav izrādījuši.
Citronpipars @ 08.11.2025 22:53Besī Jojō un viss ar to saistīto, bet saukt jebkādu ēdienu par pretīgu gan ir liels netikums :(
BugsPony @ 08.11.2025 17:59Marijas pica izskatās līdzīgi lienes kivičas sautējumam. Nezinu, kā var bērnam likt kaut ko tādu ēst.
Euclid @ 08.11.2025 23:27
Jā, saknē tev taisnība.
Domāju, ar to drīzāk domāts- ka šādu receptes "varoņdarbu" rādīt publiski ir pretīgi. Neliekuļosim, IG ir par estētisko baudījumu. Dzīvesveida un stila iedvesmojumu. Ja tāda nav, nu tak klusiņām 3bērnu mammiņa norij to savu picu, ar glutēna nepanesamību, un čill. Ja tur nav, ko redzēt, tieši otrādi, ir vizuāli apšaubāma kvalitāte, tad tieši kāpēc? ? You know?