Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 6777
Reģ: 29.04.2024
Elizabeteeee @ 31.10.2025 12:31

Es tā neesmu sekojusi tik daudz līdzi tam Marijas dzīves gājumam, palabojiet mani, ja kļūdos. Man tomēr liekas, ka Marijas dzīve nav nekas īpašs, drīzāk parasta cilvēku dzīve.
Cilvēkiem tā dzīvē bieži gadās. Cik sapratu nāk viņa no samērā pieticīgiem apstākļiem, gadījās iespēja kādu laiku pelnīt vairāk, bija vīrietis turīgāks, un tad pašķīrās. Principā, ne līdz galam saprotu par kādu lux dzīvi īsti iet runa. Tas, ka bija iespēja nopirkt nedaudz dārgāku mašīnu, dažas brendu somiņas? Nu, tas ir smieklīgi. Marijas dzīve tik parāda to, kā cilvēkiem notiek, ja vienu reizi parādās iespēja nopelnīt vairāk un, kas notiek ja neizmanto līdzekļus lietderīgi, nekas vairāk. Ticiet man, daudziem cilvēkiem dzīvē ir kritumi, atlaišanas no darba, šķiršanās. Tas viss tiek pasniegts tā it kā viņa ir vienīgais cilvēks uz pasaules, kurai tā gadījās. ?

Skaidrā lieta ka viņa nav vienīgā un pirmā kam tā.te ir cits stāsts.
Viņa bija tā, kas ar savu"varenumu" bija uskāpusi debesīs un spļāva uz visiem no augstaka zvanu torņa. Bija iedomājusies, ka ir nezkāda imperatore. No oficiantes tad sāka pelnīt pasakainus ciparus, ārzemnieks uzrādās, nauda griezās, bet attieksme bija jūs visi esat zema šķira, bet es! Un tad nebija nekādas sektas, bībeles utt.
Šobrīd tas viss ir apgāzies kājām gaisā. Viņa ir pretēja pozīcijā, tajā kuru iepriekš nodirsa. Un tagad nekas nenotiek ar vienu knipja uzsitienu-naudas nav, varas nav, draugu nav.. pat jojistes no viņas novērsušās. Vienīgi maša turpina savās labākajās tradīcijās-visi slikti, visur konflikti, bet es balta un pūkaina..
01.11.2025 08:46 |

Reitings 6777
Reģ: 29.04.2024
MinkaMurrrrr @ 31.10.2025 13:10

Nesekoju vinai līdzi , kur palika vinas komanda ? ?
MinkaMurrrrr @ 31.10.2025 13:10

Nesekoju vinai līdzi , kur palika vinas komanda ? ?
pap*sa un nodzēra. Normāli cilvēki ar viņu vairāk nepinas. (Cik nu normāli ir NL vai jojū.)
01.11.2025 08:50 |

Reitings 8742
Reģ: 27.03.2024
Wtf @ 31.10.2025 21:50
Paskatījos un šķiet, ka maška neseko ig katrīnei un egitai, nez vai sen jau? Vispār man arī liekas tieši kā tā sekotāja raksta, ka ar to sektu galīgi nojūgusies.
Arí Egita viņai vairāk neseko. Tikai Katrīne.
Tāpēc jau uz kāzām nebija ne apsveikumu ne kā.
Tikai Maša vina uz viņu abu kāzām
01.11.2025 10:18 |

Reitings 8438
Reģ: 14.09.2024
Sezam @ 01.11.2025 07:56

Egita ir. Tu domāji Mašu varbūt?
Tur par ir Inga ar master elite, kas reāli nav nekas. Kādreiz to jebkura bite no mazpisāniem pa pirmo-otro mēnesi dabūja ?
Tā tabula parāda cik ļoti Marija ir sadirsusies ar Kaču. Tur viss šoreiz ir neatgriezeniski slikti. Ja iepriekš nācās apvienoties, jo abām bija komandas, tad tagad Kačai nav neviena paša iemesla sadarboties ar Mašku kurai pat zvaigznes kvalifikācijas nav ?

Kad šo postu ielika, Egitas tur nebija, skaidri atceros. Gan jau nebija vajadzīgos PV sagrabinājusi 😂
01.11.2025 10:58 |

Patīk
Reitings 60563
Reģ: 12.10.2022
Mashka Kakashka @ 31.10.2025 22:21

Neviena no NL/JOYOU vairs nebūs draudzenes, ja caur viņām neienāks nauda. Tas pats būs ar Katrīni, Egitu un Ingu. Tiklīdz kāda aizies no NL/JOYOU, draudzībai būs beigas.
Domāju, ka Katrīne, Inga un Rita paliks draudzene, bet kas to zina, jo Elīna V. arī bija četrotnē agrāk.
Rita nemaz nav aktīva Joyou, un arī Ingai nav augsta kvalifikācija, kas Katrīnei lielu labumu nenes.
Par Egitu gan skaidrs, ka tad, ja būs zema kvalifikācija vai aizies prom, tā lielā draudzība beigsies.
01.11.2025 11:13 |

Patīk
Reitings 60563
Reģ: 12.10.2022
Sezam @ 01.11.2025 07:56

Egita ir. Tu domāji Mašu varbūt?
Tur par ir Inga ar master elite, kas reāli nav nekas. Kādreiz to jebkura bite no mazpisāniem pa pirmo-otro mēnesi dabūja ?
Tā tabula parāda cik ļoti Marija ir sadirsusies ar Kaču. Tur viss šoreiz ir neatgriezeniski slikti. Ja iepriekš nācās apvienoties, jo abām bija komandas, tad tagad Kačai nav neviena paša iemesla sadarboties ar Mašku kurai pat zvaigznes kvalifikācijas nav ?
Egita nebija. Tagad ir pievienota klāt. :D
Mašai ir tāda pati kvalifikācija kā Talsu Ingai. Interesanti, kāpēc viņa tur neparādās. :D
01.11.2025 11:19 |

Reitings 7677
Reģ: 20.09.2022
Man vienīgajai tas "Māmiņkluba" sižets likās ar nodomu veidots, no Egitas un Katrīnes puses? Brīnums, kā vēl abas nenosauca uzņēmuma nosaukumu. Visu laiku, reklamējot biznesu IG, piemin savos tekstos jaunās māmiņas, lai pievienojas, nu jau ir ielīdušas televīzijā ar savu reklāmu, lai vairāk uzzina... 🙄
Un tie Egitas "vot", kā arī tas pēdējais komentārs sižeta beigās - baigā speciāliste 😂😂😂
01.11.2025 12:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits