Elizabeteeee @ 31.10.2025 12:31
Es tā neesmu sekojusi tik daudz līdzi tam Marijas dzīves gājumam, palabojiet mani, ja kļūdos. Man tomēr liekas, ka Marijas dzīve nav nekas īpašs, drīzāk parasta cilvēku dzīve.
Cilvēkiem tā dzīvē bieži gadās. Cik sapratu nāk viņa no samērā pieticīgiem apstākļiem, gadījās iespēja kādu laiku pelnīt vairāk, bija vīrietis turīgāks, un tad pašķīrās. Principā, ne līdz galam saprotu par kādu lux dzīvi īsti iet runa. Tas, ka bija iespēja nopirkt nedaudz dārgāku mašīnu, dažas brendu somiņas? Nu, tas ir smieklīgi. Marijas dzīve tik parāda to, kā cilvēkiem notiek, ja vienu reizi parādās iespēja nopelnīt vairāk un, kas notiek ja neizmanto līdzekļus lietderīgi, nekas vairāk. Ticiet man, daudziem cilvēkiem dzīvē ir kritumi, atlaišanas no darba, šķiršanās. Tas viss tiek pasniegts tā it kā viņa ir vienīgais cilvēks uz pasaules, kurai tā gadījās. ?
MinkaMurrrrr @ 31.10.2025 13:10
Nesekoju vinai līdzi , kur palika vinas komanda ? ?
pap*sa un nodzēra. Normāli cilvēki ar viņu vairāk nepinas. (Cik nu normāli ir NL vai jojū.)MinkaMurrrrr @ 31.10.2025 13:10
Nesekoju vinai līdzi , kur palika vinas komanda ? ?
Arí Egita viņai vairāk neseko. Tikai Katrīne.Wtf @ 31.10.2025 21:50Paskatījos un šķiet, ka maška neseko ig katrīnei un egitai, nez vai sen jau? Vispār man arī liekas tieši kā tā sekotāja raksta, ka ar to sektu galīgi nojūgusies.
Sezam @ 01.11.2025 07:56
Egita ir. Tu domāji Mašu varbūt?
Tur par ir Inga ar master elite, kas reāli nav nekas. Kādreiz to jebkura bite no mazpisāniem pa pirmo-otro mēnesi dabūja ?
Tā tabula parāda cik ļoti Marija ir sadirsusies ar Kaču. Tur viss šoreiz ir neatgriezeniski slikti. Ja iepriekš nācās apvienoties, jo abām bija komandas, tad tagad Kačai nav neviena paša iemesla sadarboties ar Mašku kurai pat zvaigznes kvalifikācijas nav ?
Domāju, ka Katrīne, Inga un Rita paliks draudzene, bet kas to zina, jo Elīna V. arī bija četrotnē agrāk.Mashka Kakashka @ 31.10.2025 22:21
Neviena no NL/JOYOU vairs nebūs draudzenes, ja caur viņām neienāks nauda. Tas pats būs ar Katrīni, Egitu un Ingu. Tiklīdz kāda aizies no NL/JOYOU, draudzībai būs beigas.
Egita nebija. Tagad ir pievienota klāt. :DSezam @ 01.11.2025 07:56
Egita ir. Tu domāji Mašu varbūt?
Tur par ir Inga ar master elite, kas reāli nav nekas. Kādreiz to jebkura bite no mazpisāniem pa pirmo-otro mēnesi dabūja ?
Tā tabula parāda cik ļoti Marija ir sadirsusies ar Kaču. Tur viss šoreiz ir neatgriezeniski slikti. Ja iepriekš nācās apvienoties, jo abām bija komandas, tad tagad Kačai nav neviena paša iemesla sadarboties ar Mašku kurai pat zvaigznes kvalifikācijas nav ?