Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 7672
Reģ: 20.09.2022
lottinja @ 29.10.2025 23:09
un diez ko viņa nožēlo. Diez vai prāta darbs būtu 15 gados kļūt par māti.

Nu, es zinu personīgi divas dāmas, kuras kaut kādos 16-17 gados kļuvušas par mammām. Bet es par šiem gadījumiem nebrīnos, jo tur bija gana agri puiši, alkohols, cigaretes, tusiņi, kopš kādas klases septītās, ja pareizi atceros. Viena no viņām jau 30+ gados kļuva par vecmāmiņu.. 🙄 vai es gribētu 30+ gados būt vecmamma, noteikti nē 🫣
29.10.2025 23:33 |

Reitings 8374
Reģ: 14.09.2024
amnēzija @ 29.10.2025 22:52

Ko tur daudz žēlot? Jau manā laikā skolā bija veselības mācība, kur runāja, stāstīja par dzimumattiecībām un izsargāšanos. Šaubos, ka kādus gadus 10 vēlāk par tādām lietām neviens vairs nestāstīja. Gan jau Marija teiktu, ja par to skolā runā, ka tā ir popularizācija ? tā nav popularizācija, tā ir informēšana. Un tā nav normalizēšana. Būsim godīgi, mūsdienās bērni jau pārāk ātri grib būt pieauguši ar visām no tā izrietošajām sekām, diemžēl.. Mājās par šīm tēmām reti kurš vecāks var ar saviem pusaudžiem brīvi runāt un pastāstīt kas un kā.

Maška ir gadu jaunāka par mani, man skolā vismaz trīs reizes mācīja par to, kas ir sekss, kā rodas bērni un kā ir jāizsargājas. Neticu, ka gadu vēlāk to vairs nemācīja.
29.10.2025 23:37 |

10 gadi
Reitings 2322
Reģ: 11.04.2010
amnēzija @ 29.10.2025 22:52

Ko tur daudz žēlot? Jau manā laikā skolā bija veselības mācība, kur runāja, stāstīja par dzimumattiecībām un izsargāšanos. Šaubos, ka kādus gadus 10 vēlāk par tādām lietām neviens vairs nestāstīja. Gan jau Marija teiktu, ja par to skolā runā, ka tā ir popularizācija ? tā nav popularizācija, tā ir informēšana. Un tā nav normalizēšana. Būsim godīgi, mūsdienās bērni jau pārāk ātri grib būt pieauguši ar visām no tā izrietošajām sekām, diemžēl.. Mājās par šīm tēmām reti kurš vecāks var ar saviem pusaudžiem brīvi runāt un pastāstīt kas un kā.

Nu, tas pat šķiet likumsakarīgi, zinot, ka viņa auga bez tēva un īsti netika pieskatīta/audzināta, jo māte esot visu laiku strādājusi. Izklausās pēc labas augsnes pusaudžu grūtniecībai. Lai vai kāda idiote viņa nebūtu, žēl par šādu sāpīgu faktu biogrāfijā, tas arī viss. Man būtu žēl jebkuras sievietes. Nedaudz pārsteidza, cik viegli viņa to atklāja.
Un pat veselības mācība skolā neko negarantē. Ne velti cilvēku zināšanas bieži nesaskan ar viņu rīcību.
30.10.2025 00:00 |

Reitings 7672
Reģ: 20.09.2022
krmmm @ 30.10.2025 00:00

Nu, tas pat šķiet likumsakarīgi, zinot, ka viņa auga bez tēva un īsti netika pieskatīta/audzināta, jo māte esot visu laiku strādājusi. Izklausās pēc labas augsnes pusaudžu grūtniecībai. Lai vai kāda idiote viņa nebūtu, žēl par šādu sāpīgu faktu biogrāfijā, tas arī viss. Man būtu žēl jebkuras sievietes. Nedaudz pārsteidza, cik viegli viņa to atklāja.
Un pat veselības mācība skolā neko negarantē. Ne velti cilvēku zināšanas bieži nesaskan ar viņu rīcību.

Nu, to, ka veselības mācība neko negarantē, tas ir skaidrs. Kādam noteikti tajā pusaudžu pofigismā kaut kas noiet greizi, bet domāju, ka tādu gadījumu varētu būt mazāk, ja pusaudzis ir informēts. Tas, cik viņš no tā visa patur prātā un ievēro, tas jau cits stāsts.
30.10.2025 00:31 |

Reitings 6736
Reģ: 29.04.2024
Neteiktu, ka man pēc tā fakta uzzināšanas ir žēl Mašas. Drīzāk kārtējais pierādījums, cik viņa ir bezatbildīga un pavirša. Man vairāk žēl citu sieviešu. Kādēļ? Jo tādas kā mašas vairojas uz nebēdu un domā vel par pārīti bernu, tai pat laika cita, kas ir satikusi īsto un vienīgo, gudra, skaista ģimene (nerunāju par nevienu no NL), tāda sieviete nevar tikt pat pie viena bērniņa.. Lūk tas ir skumji un netaisnīgi.
Kamēr par mašu, šāda audzināšana un attieksme nododas no paaudzes paaudzē. Redzot viņas mammu, nav brīnums, ka netika maša pietiekami audzināta un stastitas elementāras lietas, tai pat laika ko dara maša? Paašausminas par multeni. Aiz savas ticības plīvura slēpj čūskas un tādu ļaunumu, ka bail.. tā vietā, lai piemēram ar dēlu izrunātu, parunātu arī par šādām tēmām. 100% bērnam trūkst komunikācijas ar mammu, tāpēc visas konfliktsituācijas rodas,jo tad redz labā mammiņa pieslēdzas un varonīgi risina visu. Tur ir tiešām slima tā sieviete.
30.10.2025 07:52 |

Reitings 191
Reģ: 24.09.2023
Mašai nevajag skaidrs, jo no vardarbības viņu sargājot Civillikums. Var redzēt, ka nav lasījusi ne vienu ne otru. Es saprotu, ka ne visi var būt izglītoti un varbūt nemaz nevajag, bet nav jāizsakās par tēmu ko vispār nesaproti.
30.10.2025 09:32 |

Reitings 17930
Reģ: 21.09.2023
MatildeR @ 30.10.2025 09:32
Mašai nevajag skaidrs, jo no vardarbības viņu sargājot Civillikums. Var redzēt, ka nav lasījusi ne vienu ne otru. Es saprotu, ka ne visi var būt izglītoti un varbūt nemaz nevajag, bet nav jāizsakās par tēmu ko vispār nesaproti.
Imperātore pati visu labāk zin’ Izglītība ir pārvērtēta. Viņai taču iedzimts eksaktais prāts. Re, pie kā tas novedis! Milzu parādi, sektas reklamēšana, Dieva slavināšana.
30.10.2025 10:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits