magdalena333 @ 26.09.2025 08:48Tā tiešām izskatās, ka pa pēdējo naudu noīrēja māju, un Dima pateicis, ka, ja spēsi uz sadarbībām uztaisīt kāzas tad ieradīšos!
Cik ļoti lielā bezizejā Marija ir, ja gatava precēties pa ātro, lai vismaz kādu jumtu virs galvas Dima nodrošina. Nu neredzu es tur nekādu mīlestības acīs. Ar visiem iepriekšējiem večiem viņai acis mirdzēja, kusa pie austeru šķīva, te izskatās pēc riktīgi fiktīvām laulībām.
To Dimu nevar saprast, vai viņam tā pašvaki ar to naudu, ka pat nevarēja topošai sievai līgavas kleitu nopirkt, vai šis jau ir nospraudis robežas un vairāk kā jumtu virs galvas un ēdienu uz šķīvja Marija ar bērniem nedabūs no viņa.
CallMeAnnika @ 26.09.2025 13:38Es gan atceros, ka mājas numurs viņai bija 8.
Maša laikam pati aizmirsusi, kā vairākas reizes stāstīja par kāzām ar Kristapu, kur viņiem tajā laikā nebija naudas, lai uzrīkotu skaistas kāzas, uzlūgtu viesus un arī medusmēnesī nevarēja aizlidot.magdalena333 @ 26.09.2025 10:05Marija šodien cenšas visus pārliecināt, ka viņu starpā tāda mīlestība, bet tajā pašā laikā vakardiena nelikās tik svarīga, lai atrastu kādu (māti, Diānu, aukli), kas pieskatīs bērnus, lai pēc kazām beidzot varētu būt kopā ar savu vīru?
Jā, ļoti ticami, pēc tā kā atrādīja visiem, ka ar katru piegulētāju pa viesnīcām vandījās, tagad ir svētā Marija ?
Piekrītu. Heitot var tikai par to, ka nevar nomaksāt nodokļu parādu. Egitai jau uzaudzis līdz 1548 eiro. Vēl pāris dienas atpakaļ bija 1295.Sezam @ 26.09.2025 13:15
Kāpēc gan uz Maldīvām nevarētu doties ar draudzeni ?
Nu visa Maldīvu ceļojuma apspriešana gan izklausās pēc forumnieču skaudības, sorry. Varu derēt, ka te varbūt pāris ir tikai bijušas tur. (Tūliņ turpinās-cik tizls galamērķis, nafik tādu izvēlēties.. yes yesss)
Manuprāt, numuriņš tiešām ir lielisks un arī Maldīvas ir lieliskas-katram sava gaume ceļošanā, nesaprotu to nodiršanu par pludmales atpūtu. Reāli izklausās pēc skaudības.
Kurš pļaus zāli, tīrīs sniegu, un ieviesīs kārtību mājā? Dimam būs jāizvēlas - tīri un dari visu pats, vai apmaksā tīrīšanas firmām? :DMcSara @ 26.09.2025 14:11
Zinot kāda ir Marija un viņas naudas apetīte, tur džekam tiešām vajag lielu maku?
Bet nu Marijai jau tā ir daudz vieglāk šobrīd, māja, tomēr lielāki plašumi, nebūs virtuvē jāguļ! Dima, nezinu cik viņš praktisks, ja rokas būs īstā vietā, ar savām dizaina zināšanām var sataisīt arī ko mājīgu.
Tāpat ar bērniem var palīdzēt.
Tomēr es kaut kā neuzskatu, ka vīrietim viss jāapmaksā kāzās!?? Būtu Marijai vaļa, viņa pirktu par štukām, i aci nepamirkšķinot, bet ja pa savu naudu, tad tikai sadarbībās!?
Kur tad ir tas džoijū veiksmes stāsts? Marijai taču bija tāāāāda impērija, kā viņa reiz teica! ?
Salīdzinot ar imperātores Mašas parādu, Evitai jau tīrais nieks.Rumblerx @ 26.09.2025 14:12Nesaprotu, kā var liet prieka asaras, ja parāds elpo pakausī?
CallMeAnnika @ 26.09.2025 14:55Kurš pļaus zāli, tīrīs sniegu, un ieviesīs kārtību mājā? Dimam būs jāizvēlas - tīri un dari visu pats, vai apmaksā tīrīšanas firmām? :D
Tāpēc es brīnos par tām alkām pēc privātmājas ar zemi. Tas ir kā vēl viens darbs, ja grib, lai smuki. Maša jau nav darītāja, viņa ir vanniņā gulētāja. Eh, tas dizaineris totāli nesaprot, kur ieprecējies. Bet mums toties šovs garantēts.CallMeAnnika @ 26.09.2025 14:55Kurš pļaus zāli, tīrīs sniegu, un ieviesīs kārtību mājā? Dimam būs jāizvēlas - tīri un dari visu pats, vai apmaksā tīrīšanas firmām? :D
Dimam būs jāstrādā, jāvadā bērni un vēl jādara visi mājasdarbi? :D Nemaz nebrīnītos par šādu scenāriju.McSara @ 26.09.2025 14:58
Būs mājas kalponis ? (zinu zinu ir pareizi kalps)
Summas apmērā jā, bet Egitai gan tas nav nieks, jo tad jau sen būtu nomaksājusi parādus.Hermiine89 @ 26.09.2025 14:57Salīdzinot ar imperātores Mašas parādu, Evitai jau tīrais nieks.
Ou, es nespēju pat tās meičas vārdu pareizi atcerēties, cik ļoti nekāda man viņa šķiet. Ja lielā bišu māte ar viņu netusētu, tad vispār nezinātu par tādas esamību.CallMeAnnika @ 26.09.2025 15:40Summas apmērā jā, bet Egitai gan tas nav nieks, jo tad jau sen būtu nomaksājusi parādus.
CallMeAnnika @ 26.09.2025 14:44Maša laikam pati aizmirsusi, kā vairākas reizes stāstīja par kāzām ar Kristapu, kur viņiem tajā laikā nebija naudas, lai uzrīkotu skaistas kāzas, uzlūgtu viesus un arī medusmēnesī nevarēja aizlidot.
Tagad, 10 gadus vēlāk, kad Maša ir "imperatore", viss izskatās vēl sliktāk. :D :D
Egita bez Kača netiktu arī Māmiņu klubā un reklāmās. Ļoti skumja dzīve, kad pati neesi nekas, bet draudzene tevi velk.Hermiine89 @ 26.09.2025 16:49Ou, es nespēju pat tās meičas vārdu pareizi atcerēties, cik ļoti nekāda man viņa šķiet. Ja lielā bišu māte ar viņu netusētu, tad vispār nezinātu par tādas esamību.
LindaP @ 26.09.2025 17:31
Tās kāzas tik dīvainas.. Lētas un nekas nav izdomāts.
Izklausās, ka vīrs gribēja tikai parakstīt papīrus dzimtsarakstu nodaļā un pēdējā brīdī piekrita uz kaut ko vairāk.
Bet priekš kam to mācītāju džemperītī pie Daugavas uz akmeņiem? Tas tak no dokumentiem neko nedos. Turklāt ir daudz skaistākas vietas pie tās pašas Daugavas, kur varēja pastāvēt. Kā tādi divi dzērāji no Ērkšķu šova.
Sezam @ 26.09.2025 13:15
Nu visa Maldīvu ceļojuma apspriešana gan izklausās pēc forumnieču skaudības, sorry. Varu derēt, ka te varbūt pāris ir tikai bijušas tur. (Tūliņ turpinās-cik tizls galamērķis, nafik tādu izvēlēties.. yes yesss)
Manuprāt, numuriņš tiešām ir lielisks un arī Maldīvas ir lieliskas-katram sava gaume ceļošanā, nesaprotu to nodiršanu par pludmales atpūtu. Reāli izklausās pēc skaudības.
Tonya @ 26.09.2025 13:31
Ja tur būtu divas gultas, tad tad ir uzreiz lakšarī? Jo cenu ziņā parasti tas ir tieši tas pats. Vai tikai tad, ja katra savā numuriņā? :D
Sezam @ 26.09.2025 13:15