Man jau liekas, ka vīrieši, kuri šādi uzēdas, apveļas un daudz dzer, parasti nav laimīgi. Nu sievietes jau arī. Viņi abi neko jēdzīgu nedara brīvajā laikā. Nekādi muzeji, ekskursijas, pārgājieni, draugu sanākšanas. Šova pēc pie Magones tikai aizbrauca. Divi sušķi savā sasmakušajā dzīvoklī pļūtī internetā. Vispār, man draugu lokā nav neviena normāla pieauguša cilvēka, kurš, paliekot bez telefona, būtu spiests aizņemties sava partnera telefonu, jo nevar uz sitiena atļauties nopirkt jaunu. Tā vispār vēl notiek? Mūsdienās taču jebkuram normālam cilvēkam ir nu kaut vai pāris simti tādiem gadījumiem vai arī es kaut ko nesaprotu. Nu labi, šiem diviem liekas normāli notirgot nekustamo īpašumu, naudu notrallināt un tad palikt ar diviem koferiem. Tā Liene tiešām varēja kaut vai šūt iemācīties vai grabuļu rotas darināt un tirgot etsy, vismaz kāda jēga un nenodarbotos ar sūdu instagramā. Ja man būtu tik slikti dzīves apstākļi, es ķertu un darītu visu pēc kārtas, sistos un meklētu iespējas. Vēl arī amizanti, kā viņi cenšas pierādīt, ka nav nabadzīgi, ja labi var redzēt, ka ir gan. Un brīva laika arī izskatās, ka šiem abiem ir daudz. Tipiskais sliņķu/dzērāju pārītis.