LaikamGarlaicigi @ 26.05.2022 20:55
Interesanti. ? Ne ticami, protams, bet vismaz interesanti.
Pirms gada bija stāsts, kā Andris deva Madarai naudu uz rokas, tagad Ļenka pati esot devusi 3(!!!) gadus Madarai naudu. Nu varbūt rēķina par katru šašliku un Happy Meal, ko Andris meitām nopirka un par katru kondicioniera pudeli, ko izlietoja meiteņu matos nost no sava salončiku budžeta.
P.S. ticamība tika apšaubīta faktuāli. Ticu, ka Ļenka to rakstīja.
Es vienkārši neprotu ielikt IG sms.Jatājumu uzdevu storijā,loģiski ka tā tur nav,ir tikai atbilde.Es nobrīnījos ka tā uzrakstīja atbildi un nenobloķēja.LaikamGarlaicigi @ 26.05.2022 20:55
Interesanti. ? Ne ticami, protams, bet vismaz interesanti.
Pirms gada bija stāsts, kā Andris deva Madarai naudu uz rokas, tagad Ļenka pati esot devusi 3(!!!) gadus Madarai naudu. Nu varbūt rēķina par katru šašliku un Happy Meal, ko Andris meitām nopirka un par katru kondicioniera pudeli, ko izlietoja meiteņu matos nost no sava salončiku budžeta.
P.S. ticamība tika apšaubīta faktuāli. Ticu, ka Ļenka to rakstīja.
A varbūt tu pati esi Liene-dievgosniņa,nevainīgā jaunava?😂😂😂LiepaShmiepa @ 26.05.2022 21:13
Personības dalīšanās, ak vai
Plot twist, varbūt tie abi profili ir Lienei ? :D
LiepaShmiepa @ 26.05.2022 21:13
Personības dalīšanās, ak vai
Plot twist, varbūt tie abi profili ir Lienei ? :D
Nu bet protams, ka nē, tas bija joks :D Personība dalīšanās pa diviem profiliem gan tur izskatās.DamnFine @ 26.05.2022 21:55
Ja godīgi, nedomāju. Nav jau gluži tā, ka katra kviecēja, kas iestājas par Lieni un viņas godāto tefteli ir Liene. Šībernieku netrūkst ?
Kurā vietā es esmu iestājusies par Lieni?DamnFine @ 26.05.2022 21:55
Ja godīgi, nedomāju. Nav jau gluži tā, ka katra kviecēja, kas iestājas par Lieni un viņas godāto tefteli ir Liene. Šībernieku netrūkst ?
Tad vēl bija divi telefoni.Telefons saplīsa otrā dienā.nikitinna @ 26.05.2022 22:07Viņiem taču šobrīd ir viens telefons. Varbūt to atbildēja Andris.
Es rakstu no datora zoss.Un ieslēdz kārtējo reizi smadzenes paliekas.LiepaShmiepa @ 26.05.2022 22:03Nu bet protams, ka nē, tas bija joks :D Personība dalīšanās pa diviem profiliem gan tur izskatās.
efeja35 @ 26.05.2022 19:45Es ļoti labi saprotu,ka šeit ir īpašā komentētāju elite,te jāraksta pa spalvai,citādi neiederies klubiņā.Bet man poh.....! Tikai gribēju uzrakstīt,ka Liene uz daudziem jautājumiem uzraksta atbildi privāti,tad kad ir jautājumu,atbilžu stafete.Nez kādēļ to neviena nav pieminējusi? Jo es viņai uzdevu jautājumu,par tām naudas lietām ar Madaru.Un viņa man uzrakstija atbildi privāti.
Mathilde @ 26.05.2022 20:03
kaads sakars Lenkai ar Madaru un vinjas naudu? Es nesaprotu? Varbuut Tu parteicies, ka uzjautaaji par Lenku un Arenu un vinju meitaam, cik maksaa, ko peerk, kaadas nometnes vasaraa, cik maksaa skolassoma un kleita uz izlaidumu?
alex48 @ 26.05.2022 20:43Neko es nepārteicos! Jautājums bija par to kāda velna pēc pārmet Madarai par srādašanu.Atbilde-Es viņai devu naudu trīs gadus.Ne Andris,bet ES.
LaikamGarlaicigi @ 26.05.2022 23:40Kiviči. 9. epizode.
1. daļa: https://www.youtube.com/watch?v=E2m3Jnxs8Wc
2. daļa: https://www.youtube.com/watch?v=v-yS8p3-BvA
DamnFine @ 27.05.2022 00:14Magone,:“Mēs te ar Daci štukojam, ka nevienu Tavu dziesmu nezinām “
?