uzdāvināja riteni! Uhhh kāda dāvana!! no tēva.
Mūsdienās tā ir nepieciešamība, lai bērns normāli attīstītos. Līdzsvars, fiziskais, zaļā domāšana, iekļaušanās satiksmē utt.
Vai nopirka ķiveri un labu pretzagļu ķēdi arī? Apmeklēja ar meitu kopā Satiksmes noteikumu skoliņu un ieguva ričuka tiesības? Nopirka ērtus apavus, lai var mīties?
cory @ 26.05.2022 17:59Ļenka reklamē batutu fitnesu. Jūs kāda esat redzējušas Ļenku uz batuta? ?
Kāda jēga prasīt Ļenkai, lai šī liek savos storijos batutu fitnesa reklāmas, ja ne reizi viņa nav to pakalpojumu izmantojusi. Ļenkas instagram, kā avīze- sapiķo un šī jebkuru s*du noreklamēs. Līdzīgi kā queen Kačiņa.
cory @ 26.05.2022 17:59Ļenka reklamē batutu fitnesu. Jūs kāda esat redzējušas Ļenku uz batuta? ?
Kāda jēga prasīt Ļenkai, lai šī liek savos storijos batutu fitnesa reklāmas, ja ne reizi viņa nav to pakalpojumu izmantojusi. Ļenkas instagram, kā avīze- sapiķo un šī jebkuru s*du noreklamēs. Līdzīgi kā queen Kačiņa.
nu kkad jau bija story, kur lēkā😂cory @ 26.05.2022 17:59Ļenka reklamē batutu fitnesu. Jūs kāda esat redzējušas Ļenku uz batuta? ?
efeja35 @ 26.05.2022 19:45Es ļoti labi saprotu,ka šeit ir īpašā komentētāju elite,te jāraksta pa spalvai,citādi neiederies klubiņā.Bet man poh.....! Tikai gribēju uzrakstīt,ka Liene uz daudziem jautājumiem uzraksta atbildi privāti,tad kad ir jautājumu,atbilžu stafete.Nez kādēļ to neviena nav pieminējusi? Jo es viņai uzdevu jautājumu,par tām naudas lietām ar Madaru.Un viņa man uzrakstija atbildi privāti.
efeja35 @ 26.05.2022 19:45Es ļoti labi saprotu,ka šeit ir īpašā komentētāju elite,te jāraksta pa spalvai,citādi neiederies klubiņā.Bet man poh.....! Tikai gribēju uzrakstīt,ka Liene uz daudziem jautājumiem uzraksta atbildi privāti,tad kad ir jautājumu,atbilžu stafete.Nez kādēļ to neviena nav pieminējusi? Jo es viņai uzdevu jautājumu,par tām naudas lietām ar Madaru.Un viņa man uzrakstija atbildi privāti.
kad tad KIrpichs Madaru ir saticis? Lai suuta caur kontu, ja taa ir nolemts pie skirshanaas! Nav ko parkapt tiesas lemumu. Un Lenkai tur nav nekaada dalja! Vareeja atrast bezbeernu un bezsievu viirieti. Tagad, lai staav pie ratiem klusu un skaita Arenam naudu.LaikamGarlaicigi @ 26.05.2022 20:00
Pēdējā Q&A vispār tika pieminēts, ka klusums ir tāpēc, ka Ļenka plēšās privāti ar "Madaras" profiliem.
Ko ta pateica? To pašu veco stāstu, ka Andris Madarai deva naudu uz rokas, un šī melo UGF un tiesu izpildītājiem, ka neko nav saņēmusi?
Neko es nepārteicos! Jautājums bija par to kāda velna pēc pārmet Madarai par srādašanu.Atbilde-Es viņai devu naudu trīs gadus.Ne Andris,bet ES.Mathilde @ 26.05.2022 20:03
kaads sakars Lenkai ar Madaru un vinjas naudu? Es nesaprotu? Varbuut Tu parteicies, ka uzjautaaji par Lenku un Arenu un vinju meitaam, cik maksaa, ko peerk, kaadas nometnes vasaraa, cik maksaa skolassoma un kleita uz izlaidumu?
Lenka deva Madarai naudu 3 gadus??? Hmm..tas ir taa, ka nesen tik partrauca dot? (Jo vinji ar kirpichu kopaa ir 3 gadus)alex48 @ 26.05.2022 20:43Neko es nepārteicos! Jautājums bija par to kāda velna pēc pārmet Madarai par srādašanu.Atbilde-Es viņai devu naudu trīs gadus.Ne Andris,bet ES.
alex48 @ 26.05.2022 20:43Neko es nepārteicos! Jautājums bija par to kāda velna pēc pārmet Madarai par srādašanu.Atbilde-Es viņai devu naudu trīs gadus.Ne Andris,bet ES.
Kas tur par miksu starp efeju un alex, kurai tad to atbildi deva?