ganeša @ 25.05.2022 15:59Nu, jeijbogu, cik Ļenai sarkanas, tumšas smaganas tajā story par lūpu spīdumu. ?
galante @ 25.05.2022 18:17Es esmu pēdējā, kura uzskata, ka cilvēkam vajag vergot 8h dienā priekš kāda cita un tikai priecājos par radošiem veidiem iztikai. Taču likt soctīklos, piemēram, kā meita gatavo vakariņas mīļajam patēvam - īpaši, kamēr Kiviču vemšana uzņem apgriezienus - nav domāts par meitām, bet provokācija publicitātei =naudai. Tāpat kā Kivičiem.
Liizha1 @ 25.05.2022 21:03
Nu vēl tak pastāv opcija, ka viņa neseko kiviem (seko, piemēram, juristi), tie posti ir nejauša sakritība.
Bet no otras puses, es itkā saprotu, ka varētu pieklust un “nekaitināt” papuci, bet tāpat - kāpēc tieši Madarai būtu jābūt tai, kas nolien pagrīdē, atsakās no iespējām, ko sniedz influencēšana, ja perās patiesībā ļenka?
Es esmu pēdējā, kura uzskata, ka cilvēkam vajag vergot 8h dienā priekš kāda cita un tikai priecājos par radošiem veidiem iztikai. Taču likt soctīklos, piemēram, kā meita gatavo vakariņas mīļajam patēvam - īpaši, kamēr Kiviču vemšana uzņem apgriezienus - nav domāts par meitām, bet provokācija publicitātei =naudai. Tāpat kā Kivičiem.
teberebe @ 25.05.2022 21:45
Tie vakariņu storiji bija +/- ap tām dienām, kad Kivičs devās uz Siguldu un stalkoja Ketiju (neatceros, vai tajā dienā vai dienā, kad radīja sēriju), tā kā tur es ticētu, ka bija zemteksts mazliet. Par Lienes storijiem gan es domāju, ka tur ir vairāk sakritība, jo pat, ja Madara viņus redz, nedomāju, ka viņai ir laiks vai vēlēšanās tur baigi kaut ko shēmot ar atbildēm. Kā nekā, viņai ir sakarīga ģimene, ar ko pavadīt laiku, kas izklausās ticamāk nekā sēdēt instagram un stalkot Lieni. Gan jau madarai tiek pietiekami komunikācija ar viņiem arī ārpus instagram ?Toties par Lieni gan ir redzēti screenshots ar pierādījumiem, ka viņa no fake kontiem raksta stulbus komentārus pie Madaras bildēm ?
cmyk @ 25.05.2022 19:53
smaganas tik tumšas,jo tie venīri par ciešu piebīdīti smaganām
Lienei tur jau histērija 🤣🤣Fritatta @ 25.05.2022 14:00Kāpēc Liene tik ļoti uzsver, ka ir rīdziniece? Tāpēc, ka cilvēki kas nav no Rīgas, viņai ir lauķi un nulles. https://youtube.com/shorts/8LEXDONOAFw?feature=share
LaikamGarlaicigi @ 25.05.2022 23:41Baigi salīdzināmi posti Lienei un Madarai pie rododendriem/ķiršiem/nezinu...
Vienai instašmarai noteikti sanāk labāk nekā otrai. (Kivičam žēl nosponsorēt normālu kameru Lieņukam? ? Citādi kvalitāte atpaliek)
Un vienam pārim tas mīļums kamerā izskatās dabiskāks patīkamāks nekā otram.
lexxxuslex @ 26.05.2022 00:45
kurā vietā Stienei šeit bildēm ir slikta kvalitāte? Es redzu tieši pretēji, Ļenkas bildes ir kvalitatīvākas par Madaras bildēm. Par mīļumu un dabiskumu piekrītu gan.
Fuj, es to kaut kad nesen noskatījos un viņš ir tik pretīgs vecis. Baigais varonis aizbraucis uz ne pārāk turīgu māju un izpaužās, nu tāds lieliskais vīrietis atradies. Visi tie izteikumi, kur viņš caur glaimiem nodirš to ģimeni, fuj. Ar slapju dvieli pa seju viņam vajadzētu. Fuj fuj fuj.LaikamGarlaicigi @ 26.05.2022 00:22Beidzot noskatījos tos NeTikLabi video par Kiviču "Tēti brauc mājās" šovu. Ļoti labi nolasās Kiviča attieksme pret vecāka (tēva) lomu. Ķipa domāja atbraukt, samīlēt bērnus un pietiek. Tieši tāda pati attieksme viņam ir pret visiem saviem bērniem.
Miss Dee @ 25.05.2022 22:42
Jā būtu par ciešu, tad smaganas būtu baltas.
Sarkanās nozīmē, ka ir smaganu iekaisums.
Andris tur vēl tā pieņemami izskatās. Nezinu kam dzīvē jānotiek, lai tā sevi nolaistu! Ne Andris ne Liene nav laimīgi! Gan jau saprot, ka ir dirsā un atpakaļ ceļa vairs nav!LaikamGarlaicigi @ 26.05.2022 00:22Beidzot noskatījos tos NeTikLabi video par Kiviču "Tēti brauc mājās" šovu. Ļoti labi nolasās Kiviča attieksme pret vecāka (tēva) lomu. Ķipa domāja atbraukt, samīlēt bērnus un pietiek. Tieši tāda pati attieksme viņam ir pret visiem saviem bērniem.
Jautājums- kas ir domāts ar kvalitāti? Lienes bildes ķiršos ir smukas, tikai viens Bet, tā safiltrētas, ka viņi izskatās pavisam savādāk kā dzīvē, divi dažādi cilvēki! Cilvēks bēg no sevis, kāds nu viņš ir 40 gados un mēģina ar filtru palīdzību sevi pārtaisīt.lexxxuslex @ 26.05.2022 00:45
kurā vietā Stienei šeit bildēm ir slikta kvalitāte? Es redzu tieši pretēji, Ļenkas bildes ir kvalitatīvākas par Madaras bildēm. Par mīļumu un dabiskumu piekrītu gan.