mīlestības ezeriņā 😂😂😂LiepaShmiepa @ 25.05.2022 14:50??
https://fv2-3.failiem.lv/down.php?i=n933abysk&view
šim tiek tikai peļķīte pamperā 😕LiepaShmiepa @ 25.05.2022 14:50??
https://fv2-3.failiem.lv/down.php?i=n933abysk&view
vivii @ 25.05.2022 14:02Jā kā tad… Liene un nedzer? :D
Pēc pagājušās nedēļas storijiem un ārdīšanos pa qa, Liene nedzer… kur nu un es esmu pilote ???
Paskatieties uz viņas nodzerto ģīmi, tur drīz būs Origo kontingenta cienīga seja!
protams katra vārda galā! Dusmas uz tādiem"vecākiem" kā viņi abi! Un ne vien tādus vārdus viņiem veltīt!!! Baigā aizstāve uzmetusies es skatossmart_ass @ 25.05.2022 11:04ar savu "bled" tu pazaude visu cienu lai ko tu bernu laba daritu. Majas ar ta runa?
MikaR @ 25.05.2022 10:13Bļ* es tikko nopirko krēsliņu zīdainim, kura slimā tajā grasās iestumt divgadnieku vēl? Tur taču tā vietiņa tik maza un paredzēts virzienā ar skatu uz auto dupsi..
veikalā rādīja, ka ir krēsliņš, kas adapējas no pusgada vecuma līdz diviem gadiem, bet tas ir uzreiz sēdus un ar skatu uz ceļu, kad bērns spēj pastāvīgi turēt galvu un ir jau iebūvēts airbags krēsliņā..
Kā cilvēks kaut ko pasaka ne pa spalviņai kādai, tā uzreiz slikta?Good girl @ 25.05.2022 15:21protams katra vārda galā! Dusmas uz tādiem"vecākiem" kā viņi abi! Un ne vien tādus vārdus viņiem veltīt!!! Baigā aizstāve uzmetusies es skatos
Vai tad viņai bija darbs, no kā but tajā BKA?MikaR @ 25.05.2022 15:33Mazajai ir 1,7 vai 1,8? Reāli BKA jau jabūt galā, ar to attaisnoties baigi nevar vairs ?
Pieskaiti vēl burciņpļuras, tās jau arī pērk. Nauda, šķiet, nemaz tiem bomžiem tik dikti netrūkst.MeltedCheese @ 25.05.2022 15:42Ļena visu, ko izdomās, ka tik nebūtu jāstrādā! Kad biju Lv uzmetu aci aptamil maisījumam. Baigi dārgi 14€ par bundžu. Nav izdevīgāk vienkārši pašai gatavot normālu ēdienu? Ai, jā, viņa tak sliņķe. Cik tad viņiem tās bundžas tur iziet? ?
cupcake2 @ 25.05.2022 15:36
Nu, vispār ir arī rotējošie krēsliņi, kurus var pagriezt gan ar skatu pret, gan braukšanas virzienā. Nesaku, ka tas ir Kiviču gadījums, nesaku, ka tā cita lietotāja tādu biju domājusi, bet ir. Nezinu gan, vai tie no dzimšanas der. Mans maxi cosi apm. no 4 mēnešu vecuma, jo tur tas slīpums nav pietiekami liels, nav tāda guļus pozīcija kā pirmajiem krēsliņiem. Kā arī tas ir tik neērti ? Pirmajos mēnešos vajag, lai bērnu var paņemt kopā ar krēsliņu.
galante @ 25.05.2022 15:55Madaras kritizētāji nav automātiski Kiviča aizstāvji. Madara ja gulēja ar kuili deģenerātu un dzemdēja no viņa divus bērnus, varēja vismaz šo bērnu jau tā grūto dzīvi pasargāt no papildu publicitātes. Citādi sanāk vienā maisā liekama ar Kivičiem, vienīgi izpildījums civilizētāks.
Kukuuu @ 25.05.2022 16:18
Ai, nu beidz. Nu grib viņa būt publiska, viņai patīk un arī sanāk. Meiteņu storijus liek, cik saprotu, tikai tos, ko viņas grib un atļauj. Kaut kad to lasīju.