man liekas, ka neeSusurrrrrs @ 29.08.2021 20:37vai tad tas lisais ar baardu laivaa storijaa nav Kivis?
ohh, vai arī ir… tikko vēlreiz noskatījos. Pārāk aizdomīgi no viņu Puses tas viss…..AnnijaB @ 29.08.2021 21:00man liekas, ka nee
Susurrrrrs @ 29.08.2021 20:37vai tad tas lisais ar baardu laivaa storijaa nav Kivis?
Miaa @ 29.08.2021 21:55Lai vai kā, man tomēr gribas novēlēt, lai viņiem izdodas. Ja nedzer, neliek debilus storijus, tad par to drīzāk būtu jāpriecājas, nevis jāgaida jauna drāma, lai tikai mums te būtu ko apspriest. Ja tiešām tā pārcelšanās būs nākusi par labu, tad tikai jāpriecājas un jācer, ka būs nākuši pie prāta. To, kas noticis ar bērniem no iepriekšējās laulības (gan Lienes, gan Andra), izmainīt vairs nevar, taču var izmainīt Mias dzīvi. Tāpēc cerēšu uz to labāko. Mia ir ļoti simpātiska, izskatās ļoti mīļa, kā maza lellīte. No sirds ceru, ka vismaz viņas dzīvē netrūks vecāku gādības un mīlestības.
Miaa @ 29.08.2021 21:55Lai vai kā, man tomēr gribas novēlēt, lai viņiem izdodas. Ja nedzer, neliek debilus storijus, tad par to drīzāk būtu jāpriecājas, nevis jāgaida jauna drāma, lai tikai mums te būtu ko apspriest. Ja tiešām tā pārcelšanās būs nākusi par labu, tad tikai jāpriecājas un jācer, ka būs nākuši pie prāta. To, kas noticis ar bērniem no iepriekšējās laulības (gan Lienes, gan Andra), izmainīt vairs nevar, taču var izmainīt Mias dzīvi. Tāpēc cerēšu uz to labāko. Mia ir ļoti simpātiska, izskatās ļoti mīļa, kā maza lellīte. No sirds ceru, ka vismaz viņas dzīvē netrūks vecāku gādības un mīlestības.
Nav_vispar @ 31.08.2021 13:28Tie ir no 2000.gadiem viņai palikuši. Bez jokiem.
Bjork @ 31.08.2021 17:58Ilgi tomēr tas īlens tajā maisā neturējās, saprata, ka grāmata jāreklamē, bet bez skandāla skatījumi krītas.
Man vienubrīd arī likās, moš pie prāta nākuši, bet nē, šādi tomēr nemainās.
creamy80 @ 31.08.2021 22:41Liene izdos grāmatu? Par ko viņa būs? Viņas dzēruma pakāpēm?
LaikamGarlaicigi @ 01.09.2021 00:01
Šizofrēniskas fantāzistes murgi.
- Kā Madara šai visu laiku bojā dzīvi. Bez jebkādiem pierādījumiem, of course.
- Kā Lieni neviens nekad nesaprot, jo viņa ar savu pārizglītoto intelektu lido mums visiem pāri.
- Kā Lienei nenormāli riebās tā "labā dzīve" ar to "šausmīgo ex-vīru". Un vispār, brendi Lienei neliekas svarīgi.
- Kā Liene un Andris, īstenībā dzer reti. Vienkārši viņu mīlestība un patiesums citiem liekas kā dzērums.
- Kā visiem ex-vīriešiem pirms Andra locekļi nevarēja orgasmu no Lienes izvilināt. Vai moš Andris ir ticis pāri tai retroaktīvajai grezisirdībai un Lienei vairs nav jāizliekas, ka Bulim loceklis bez maz vai uz iekšu 5 cm?
Varbūt Liene pa nakti forumiņu lasot var pārējās nodaļas apstāstīt.