MissZanju @ 27.03.2022 10:27
Nu taču tepat dažas lapas atpakaļ bija ieliktas. Neslinko in paskaties.
Bet pašķirot Lienes instagram pirms Kivja un vel uz atpakaļ, arī pirms Buļa, manuprāt, Liene labi izskatījās. Varēja redzēt, drīzāk jāsaka, radās iespaids kā par patīkamu sievieti. Bet viņa izskatās pēc sievietes kura ļoti sašķīst attiecībās, pielāgojas un izklājas. Kopš Kivja tie baisie, negaumīgie, viņai absolūti nepiestāvošie tetovējumi. Visas labās drēbes pārdeva(wtf. Padomājiet cik švaki Kivim jau tad bija ar finansēm). Liene kārtējo reizi pazaudēja savu būtību. Kivis saskaloja smadzenes par to, ka gudri dilst ir patiesību teikt. Viņi esot patiesi un viņa tam tic. Jo kā jau teicu, viņa izšķīst vīrietī. Nekad neesmu un nebūšu Lienes fane, bet Kivis ir tas kas viņu novilka lejā un tas ir nemaināms fakts. Viņa gan nepretojās, bet mīla ir akla. Īpaši sievietei kura pirms tam pazaudēja mīlestību smagā veidā. Es par Buli. Jā bija precējies, bet lai met akmeni tas kurš vispār bez grēka.
Man vispār besi šādas sievietes, kā tādas sniegpārsliņas, neko pašas nevar, viss ir kā vējš pūš!
Ir trīs bērni bija pietiekami laiks pieaugt!
Pilnībā neatbalstu ģimenes jaukšanu, ar Buli neizdevās, un tas bija nožēlojami, Liene sevi parādīja kā prastu pieguletaju, un tas ir fakts, ka bija pieguletaja! Bulis pēc tam, par Lieni neko sliktu nekad īsti neteica, un tas ir apsveicami, lai gan varēja kivica stila noliet ar samazgām! Bula sieva arī tāds malacis, izgāja cauri Lienes apmelojumiem, izglāba ģimeni!
Arī Kivics bija precējies laikā, kad kārās kakla! Nu nav tā sievietei jārīkojas, nu nav!
Par to akmeni dārzā, varu teikt roku liekot pie sirds, neesmu izjaukusi nevienam attiecības, kur nu vēl ģimeni! Man vispār tracina, ja virietim ir attiecības un staigā apkārt mēģinot kaut ko nomedīt! Un ne jau Andris K. viens vilka visu lejā, Lienei tas viss bija ļoti pa prātam, ja sieviete jut, ka nav kaut kas kā vajag un vēl pirmsākuma- ir jaskrien projām, vēlāk nebūs labāk! Andris sevi tureja rāmjos, jo Madarai bija krampis, bērnus auklet un Andri savākt!
Lienei ir jāiemācās pastāvēt pašai par sevi, jo nu sorry, bet tagad viņa ir kā tāda dēle uzsukusies Andrim! Tāpat tie nagi un skropstas, pilnīgi nevajadzīgas lietas, tā vietā būtu matus savedusi kartiba!
Un tas Bula apenes, liecina cik sekla un zema ir sieviete!