Nav_vispar @ 25.03.2022 18:38Bet redz sanāk,ka blondā maita jau kādu brīdi pirms tam cītīgi lenca precēto Kiviču- staigāja uz koncertiem un zvanīja.
Tajā pasākumā bija daudz blondīņu ar labu figūru un smukām krūtīm, bet mani paņēma Lienes acis, uzacu līnija – kā karalienei.
Man gan šķiet ka gan pirs un pēc ir fotožops.Tikai pirmajā izskatās pēc čuskas,otrajā pārtapusi par enğelīti😂😂😂😂Dzidra Zupa @ 25.03.2022 17:20Ļenka pirms un pēc fotožopa. Ja nemaldos, tad pirmo bildi kur slavē savu ombre, jau izņēmusi!
Un viņa joprojām bildes neuzlabo! ?????
viņš par uzacīm bija sajūsmā izteicies arī tajā šovā. Ka būs viņiem meita nākotnē, kurai būtu ļenkas uzacis. Viņi tad brauca mašīnā, kad tas tika filmēts. Nav ne jausmas, kura sērija tā bijaMeltedCheese @ 25.03.2022 18:58Uzacu līnija - kā karalienei. ??? Ko viņš tobrīd lietoja?
MeltedCheese @ 25.03.2022 18:58Uzacu līnija - kā karalienei. ??? Ko viņš tobrīd lietoja?
Dzidra Zupa @ 25.03.2022 18:39
Viņa divus gadus meklējās pa Rīgas bāriem...
Pama @ 25.03.2022 21:59
Klau, a tas nav gadījumā pēc viņas meklēšanās šablona? Kaut kad agrāk te bija ielikts raksts, kur viņa dod padomus, kā iepazīties ar vīrieti. Nesanāk atrast, bet liekas, ka viņa tur visus šos "nejauši satikties", "atrast iemeslu piezvanīt" utt. gājienus bija aprakstījusi
Dzidra Zupa @ 25.03.2022 16:41Es esmu šokā, ka cilvēki palaiduši garām tik svarīgu faktu kā Kiviču bildinājumu. Tie kuri nav redzējuši: https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kivics-pavisam-privati-3/kivics_ar_skulmi_atkal_skaidro_attiecibas-319252/
Sāciet skatīties ar 12 minūti, tikai salvetes paņemiet, asaras kā pupas birs! ♥♥♥♥♥????
Mēs esam tādiem sūdiem izgājuši cauri, parādi vēl vienu pāri, kuri ir izgājuši tādiem sūdiem cauri.. Tu būsi mana sieva? ???????? Oi, nevaru! Tādi klauni!
LilyLady @ 26.03.2022 00:04Tajās bildēs, kur Kivičs vēl precēts un skaidrā, labi redzams, kā šmara "glazki strojit" - medījums jau noskatīts. Kautrīgs smaidiņš, actiņas nolaistas, turpat tuvumā grozās. Tipiski Lienes stils, viņa visus precētos tā savaldzināja - "es jau neko, es tāds mīlīgs, nevarīgs, jaukumiņš". Nesmādēja arī draudzeņu vīriešus. Tie gan bija gudrāki par Kivi un laikus notinās. Kivīc vienīgais muļķis - aizlēja acis un sāka brist cauri sūdiem. ?
LilyLady @ 26.03.2022 00:04Tajās bildēs, kur Kivičs vēl precēts un skaidrā, labi redzams, kā šmara "glazki strojit" - medījums jau noskatīts. Kautrīgs smaidiņš, actiņas nolaistas, turpat tuvumā grozās. Tipiski Lienes stils, viņa visus precētos tā savaldzināja - "es jau neko, es tāds mīlīgs, nevarīgs, jaukumiņš". Nesmādēja arī draudzeņu vīriešus. Tie gan bija gudrāki par Kivi un laikus notinās. Kivīc vienīgais muļķis - aizlēja acis un sāka brist cauri sūdiem. ?
Shayk @ 26.03.2022 10:15
Si bus Lenka pec celojuma uz ASV.