Apprececēja visas pa lēto,bet kāzas ar Lieni vispār viss bija saubagots.Un pakulgalva vēl lepna.LilyLady @ 25.03.2022 12:09
Tas bija labs blieziens Kivim pa olām.? Visas sievas viņš apprecējis pa lēto.
Liene ir totāla stulbene, ja domā, ka Madarai vajag to nodzērušos bomzi atpakaļ. Ja Madara būtu gribējusi, vajadzēja tikai ar mazo pirkstiņu pamāt un Kivis būtu atskrējis palēkdamies. Vienreiz jau šļūca atpakaļ, bet Madara pateica nē. Tagad aizvainotais tēviņš cenšas to pagriezt tā, ka Madarai viņu grib, bet nevar dabūt. Smieklīgi un nožēlojami. Madara tagad redz, kāds var būt normāls vīrietis, kas rūpējas par sievieti un pat par viņas bērniem. Viņa nemūžam vairs nesietos ar tādu Kiviču.
EsFreija @ 25.03.2022 12:49
Vēl man patika, ka tajā "mīla burbulī" viņai jautāja par bildinājumu, kādu gribētu. Un viņa ieminējās, ka negribētu, lai tas notiek alkohola reibumā, ar tekstu "precēsi mani?". Likās, ka tas ir baigi tēmēts uz to, kā Kivičs bildināja Ļenku. ?
Dzidra Zupa @ 25.03.2022 13:16Ļenka, tavas ataugušās matu saknes NAV OMBRE! ????
Dzidra Zupa @ 25.03.2022 13:16Ļenka, tavas ataugušās matu saknes NAV OMBRE! ????
alex48 @ 25.03.2022 13:08Apprececēja visas pa lēto,bet kāzas ar Lieni vispār viss bija saubagots.Un pakulgalva vēl lepna.
LilyLady @ 25.03.2022 13:44
Jā, to es arī dzirdēju, ka Kivičs staigājis kā lohs un ubagojis sadarbības, lai par velti iedod visu kāzām. Pat kleitu un plīvuru Lienei iedeva tikai kā reklāmu salonam. Un tā kleita viņai pupos bija par mazu, bet jāvelk bija tas, ko deva, jo topošas vīrs, protams, neko viņai nepirka. Turklāt pati salona īpašniece bija vedējmāte un visu dienu uzmanīja, lai kleita nesasmērējas un neaiziet neceļos.?
Un Lienes ''lielais draugs'' Eldars, tas kas bija vedējs, vispār tagad spļaudās, ka sapinās ar to dzērājpārīti, tik derdzīgi apdzērušos līgavaini nekad neesot redzējis. Kivičs uzvedās kā urla savā kāzu dienā ar "mūža mīlestību".
LilyLady @ 25.03.2022 13:44
Jā, to es arī dzirdēju, ka Kivičs staigājis kā lohs un ubagojis sadarbības, lai par velti iedod visu kāzām. Pat kleitu un plīvuru Lienei iedeva tikai kā reklāmu salonam. Un tā kleita viņai pupos bija par mazu, bet jāvelk bija tas, ko deva, jo topošas vīrs, protams, neko viņai nepirka. Turklāt pati salona īpašniece bija vedējmāte un visu dienu uzmanīja, lai kleita nesasmērējas un neaiziet neceļos.?
Un Lienes ''lielais draugs'' Eldars, tas kas bija vedējs, vispār tagad spļaudās, ka sapinās ar to dzērājpārīti, tik derdzīgi apdzērušos līgavaini nekad neesot redzējis. Kivičs uzvedās kā urla savā kāzu dienā ar "mūža mīlestību".
bet domā, ka tas viņiem traucē saukt par īstām kāzām un vēl dot padomus kad un kā citiem būtu jāprecās?Mazaa15 @ 25.03.2022 14:03
Nopietni šādi, tās kāzas notikušas. Fui, tās jau nav kāzas, bet imitācija kāzām.
McSara @ 25.03.2022 14:05
Eldaram arī tas kivis ne īpaši? ??
Šķiet, kopš liene sapinas ar kivicu, viņai vispār draugi pazuduši!
Kivim jau ka tik pieliet seju!
Es ja kas nezināju, ka viņš dzērumā bildināja Lieni
Bjork @ 25.03.2022 14:07bet domā, ka tas viņiem traucē saukt par īstām kāzām un vēl dot padomus kad un kā citiem būtu jāprecās?
Ja tādas kāzas kā kivjiem, tad labāk vispār neprecēties.
Eldaram jau bija skola kopā ar ļenku, tik tāpēc moš piekrita, lai ar publiski viņš nekad nav negatīvi izteicies.
Bjork @ 25.03.2022 14:07bet domā, ka tas viņiem traucē saukt par īstām kāzām un vēl dot padomus kad un kā citiem būtu jāprecās?
Ja tādas kāzas kā kivjiem, tad labāk vispār neprecēties.
Eldaram jau bija skola kopā ar ļenku, tik tāpēc moš piekrita, lai ar publiski viņš nekad nav negatīvi izteicies.
Dzidra Zupa @ 25.03.2022 11:28
Aha. Pamostas no sava šizo, izdzēš visus storijus un tad pati sev slavas dziesmas raksta. ?
Kivim būtu viņa jātriec prom uz Latviju un jāatrod sev kāda Norvēģijas sieviete. Cik ilgi uzturēs to blondo šizo piegulētāju.
Mazaa15 @ 25.03.2022 14:18
To varēja redzēt "Kivičš pavisam privāti "