Zinna @ 24.03.2022 00:00Nezinu cik taisnība, bet komentārs FB veltīts Kivim
bet par bērnu naudu, kuru pārtrauca izmaksāt, jo nedzīvo Latvijā- ļooooti naskii satraucies un centies risināt
Kaijulens @ 24.03.2022 00:16Ja Madara izdarītu tā, ka atvestu meitenes un teiktu- mēs ar Sniedzānu lidojam
uz Tenerifi padzīvot
biki sev, bet jūs jau tiksiet galā, vai ne? Liene piekliegtu visu Norvēģiju un izliktu apskatei caurus legingus un netīrus gumijniekus.
Madara tā nedarīs, es arī nedarītu, bet ehhh kā vajadzētu viņiem
aizvest visus bērnus un, lai tiek galā. 7 bērni, visus uzturēt, loģisticēt, veltīt laiku, hobiji, prasības, pienākumi… tas nav apēst ogu tabletes un pakoķetēt.
viena sieviete komentāros pie Kivja ieraksta par krieviem.vivii @ 24.03.2022 00:17
Kur tad viņš rakstīja par to bērnu naudu?
PUSmāsas, visas kā viena. Kā man riebjas, ka Ļenka Madaras meitas sauc par māsām..nu nav māsas, pusmāsas. Un abi Mias vecāki ir izdarījuši visu, ka neviena no pusmāsām pat negrib satikties.. ne jau kāds cits..McSara @ 24.03.2022 00:19
Tas nav arī caurām dienām bērnus barot ar tām pļurām! Liene taču nemāk normālu edienu taisit!
Viens derdzīgs sievišķis, kaitina, ka atkal savos storijos to Madaru noliek, nu kas tai Lienei ānusu plēš, tak liec mieru reiz Andra eksenei! Tiec galā ar savam meitām, ari viņas ir masas Miai, ne tikai Andra meitai! Stulba zoss
Zinna @ 24.03.2022 00:24PUSmāsas, visas kā viena. Kā man riebjas, ka Ļenka Madaras meitas sauc par māsām..nu nav māsas, pusmāsas. Un abi Mias vecāki ir izdarījuši visu, ka neviena no pusmāsām pat negrib satikties.. ne jau kāds cits..
Tokyo @ 23.03.2022 22:15https://failiem.lv/u/dqjhs2885