Heidy @ 23.03.2022 16:36Stulbā Liene, nojūgusies toč. Cerams Kivičs kārtīgi šai pa tablo iedos, kad ieraudzīs jaunākos storijus. Kāda vēl telefonsaruna ar Sniedzānu? :D Divi klauni.
Heidy @ 23.03.2022 16:36Stulbā Liene, nojūgusies toč. Cerams Kivičs kārtīgi šai pa tablo iedos, kad ieraudzīs jaunākos storijus. Kāda vēl telefonsaruna ar Sniedzānu? :D Divi klauni.
rekur no storija viņas:Kaijulens @ 23.03.2022 16:51
Kas par sarunu? Liene grib zvanīt Sniedzānam?
Vispār jau Sniedzāns ir tāds Buļa tipa vīrietis, Lienei noteikti skauž, ka šai tika nesmuks, paresns nabags
Nav_vispar @ 23.03.2022 16:52Protams, ka Lienei skauž. Gan jau pati tādu Sniedzānu gribētu. Es pat nebrīnītos, ja viņa savā delīrijā točna zvanītu Sniedzānam.
Šo kāda no viltus profila varētu viņai nokomentēt. Uzdodot jautājumu vai pašai nav kauns. Nez ko teiktu. 😂Kaijulens @ 23.03.2022 12:33Lienītei tiek viss lietotais- krāns,
Madaras jaka, sarkanais dīvāns un pat Madaras meitu rati!!!
Tas gan nonsens- lietot exsievas bērnu ratus! Pie tam viņi riktīgi nolietoti bija.
Kivičs izskatās neiespringst un Liene, lai viņu noturētu, nēsātu Madaras apakšbikses.
kapriza__ @ 23.03.2022 17:17Šo kāda no viltus profila varētu viņai nokomentēt. Uzdodot jautājumu vai pašai nav kauns. Nez ko teiktu. ?
blacke @ 23.03.2022 17:27Ko Liene šodien lieto? ?
muhahaha, Sniedzāns Kivičam kaut ko teicis par savām attiecībām ar Madaru. Kad? Delīriju murgos. 😁Heidy @ 23.03.2022 16:54rekur no storija viņas:
Kä Tu domà
käpèc Sniedzäns
neprec Madaru?
Vai tiesam tikai
izdevigums un tv.
Savulaik telefona sauna Andrim
vins teica, ka neesot pärliecinats,
jäskatäs un japavèro.
Publiski nekad nav teicis, ka
mil. Teica, ka nav pärliecinats.
Es domaju, ka tas calis ir
sprukäs un jäprec bus
anyway vai jalaizas lapás.
Vel nesen dzirdéju, ka meitenes labi
der kä mäjkalpotajas. Vai tas tiesa,
nezinu, bet Jus pajautäjät.
nav nekā konkrēta uz ko reaģēt, kas notiek tagad, Norvēģijā.Nav_vispar @ 23.03.2022 16:42Starp citu, esmu ļoti vīlusies Norvēģu bāriņtiesā, kapēc viņi nav reaģējuši?
Šis izklausās baigi labi. Meičas, kam viltus profili, var bliezt vaļā. Vēl lieņukam varētu pajautā, kā tas nākās, ka citi uz vecumu noveco, bet viņai seja kā maza zīdaiņa dupsis. Un kpc foto viņa izskatās labāk nekā kad taisa storijus vai zoomus😂Mazaa15 @ 23.03.2022 17:25
Andris atvēris jautājuma lodziņu, jāpajautā? ?Vai Madara, kad ēd un paliek pāri ēdiens, Liene negrib apēst pārpalikumu un drupačas arī? ?Savādāk visulaiku no neēšanas Madaru grauž, kā neēdis suns kaulu un visu, kas pagadās ceļā ?
Heidy @ 23.03.2022 16:54rekur no storija viņas:
Kä Tu domà
käpèc Sniedzäns
neprec Madaru?
Vai tiesam tikai
izdevigums un tv.
Savulaik telefona sauna Andrim
vins teica, ka neesot pärliecinats,
jäskatäs un japavèro.
Publiski nekad nav teicis, ka
mil. Teica, ka nav pärliecinats.
Es domaju, ka tas calis ir