MissZanju @ 20.03.2022 10:55Brīnos, ka kivis neizpaužas un Lieni, viņam ļoti patīk parādīt cik daudz iegulda sievietē. Liene, no tik izskatīgās un stilīgās sievietes, palikusi tāda, nezinu pat vārdu..prasta? Tas stils ir tāds kā kaimiņienei ar septiņiem bērniem kurai nav naudas sev. Samests kopā kautkas, viss nesaskaņots, dīvains. Nu reāli redz, ka lēts un vietējā bodē ieķerts. Un tās krāsas, nu nav. Kivis pats sev pērk jaunas štātes gana bieži, bet Lienei ne. Tas ir tik dīvaini. Bija gana simpātiska un vismaz kopta sieviete agrāk. Kivis reāli novilka lieni pagrīdē.
Un man beidzot daleca kas man riebj Lienes matos. Tā dīvainā sasuka. Būti visi taisni, būti daudz koptāks iespaids. Tagad kautkādi dīvaini viļņi.
man liekas nevis savēlušies izskatās, bet reāli old skūlīgi.SaltedCaramel @ 20.03.2022 11:03
Jā, tie viļņi viņai izskatās tā kā savēlušies mati. Tāpēc labāk izskatās zirgaste vai sataisīti mati tajā bizītē.
Kad bija gari mati, tad tie viļņi izskatījās citādāk, bet tagad tajā deniņu rajonā galīgi tizli.
Liene nomierinies.Ej pagori neesošo pakaļu pie spoguļa.Mia6 @ 19.07.2021 19:34ai beidz , tajās bildēs nebija nekas tāds par ko tagad jāšausminās. Katram otrajam IG vai fb ir bildes ar bērniem plikiem , ballītes , un nezin kas pie kā varētu piekasīties ... bet redz Kivičam gan interesantāk piesieties, jo tas taču Kivičs. Man liekas ka Madarai nepatika ka meitenēm gāja forši pie tēta, cik skatījos vienmēr viņi visur brauca kopīgi izklaidēties un meitenes bija priecīgas.
McSara @ 19.03.2022 23:33
???
Lurings veikalā uz garnelēm arī , vienmer filmē zivis un tas arī viss! Mājas nekāda baigā zivju diena nav!
Zinna @ 20.03.2022 01:03tas laimīgā kārtā ir fjords, tur zivis visiem pietiks. Vienkārši, cik ilgi var ēst vienu un to pašu zivi ar Vegetu? Apnīk taču.
MissZanju @ 20.03.2022 10:55Brīnos, ka kivis neizpaužas un Lieni, viņam ļoti patīk parādīt cik daudz iegulda sievietē. Liene, no tik izskatīgās un stilīgās sievietes, palikusi tāda, nezinu pat vārdu..prasta? Tas stils ir tāds kā kaimiņienei ar septiņiem bērniem kurai nav naudas sev. Samests kopā kautkas, viss nesaskaņots, dīvains. Nu reāli redz, ka lēts un vietējā bodē ieķerts. Un tās krāsas, nu nav. Kivis pats sev pērk jaunas štātes gana bieži, bet Lienei ne. Tas ir tik dīvaini. Bija gana simpātiska un vismaz kopta sieviete agrāk. Kivis reāli novilka lieni pagrīdē.
Un man beidzot daleca kas man riebj Lienes matos. Tā dīvainā sasuka. Būti visi taisni, būti daudz koptāks iespaids. Tagad kautkādi dīvaini viļņi.
LilyLady @ 20.03.2022 14:21Kivis nevienā no savām sievām nav ieguldījies. Madara ar viņu kopā arī bija noplukusi un nestilīga. Jo Kivičs mīl tikai sevi palutināt. Lienei atmet kapeikas. Viņš pat normālu puķu pušķi dzimenē nevarēja sievai sagādāt. Pagājušā gadā šmara fočēja piecas knapas rozītes, iebāzusi tajās kameru iekšā, lai izskatās vairāk. ?
Visi, kas Kiviču pazīst, jau sen zina, cik viņš ir skops - vienmēr meklēs veidu, kā izšļūkt bez maksas, kā nesamaksāt par kaut ko, kā apčakarēt savus naivos faniņus.
.Eksperte. @ 20.03.2022 14:21
Man Kivičs riebjas, bet vērtēt vīrieti pēc rožu pušķa... nu gan.
nez vai LadyLily vajadzētu uzskaitīt visus gadījumus, kad žmiedzies un iepriekš te apzelēti. 620 lapas ir gana daudz uzskaitīts, vari iepazīties..Eksperte. @ 20.03.2022 14:21
Man Kivičs riebjas, bet vērtēt vīrieti pēc rožu pušķa... nu gan.
Bjork @ 20.03.2022 15:09nez vai LadyLily vajadzētu uzskaitīt visus gadījumus, kad žmiedzies un iepriekš te apzelēti. 620 lapas ir gana daudz uzskaitīts, vari iepazīties.
Un ja nebūtu nākusi tikai, lai kādai kaut ko uzdirstu, bet sekotu vairāk, zinātu, ka viņai ir krietni vairāk zināma informācija par to pārīti kā visām pārējām šeit saliekot kopā.
Pat superlētās humpalās var nopirkt normālas drēbes,drīzāk viņa rakņājas vietējās miskastēs.Lai tikai kapļiem paliek naudiņa.Elvīra458 @ 20.03.2022 13:07
Par stilu vispār nerunāsim... Tur izpaužas viņas šizofrēnija. Drīz vispār mati nodegs līdz nullītei, ja turpinās balināt mājas apstākļos. Es nesaprotu, viņa iepērkas kaut kādas superlētajās humānās palīdzības humpalās - ja tādas ir Norvēģijā?
tājaugan @ 20.03.2022 16:04Nebūtu tā, ka, ja Liene pirktu jaunas un dārgas drēbes, nevis staigātu ar vecu apģērbu, tad šeit rakstītu ''būtu labāk bērniem alimentus maksājusi nevis sev jaunas drēbes pirkusi''?
Tas, ka viņai nav naudas pat pašai sev, man šķiet, ka vairāk attaisno alimentu nemaksāšanu nekā tad, ja viņai tomēr nauda būtu, bet to prioritāri izlietotu sevis pucēšanai.