LilyLady @ 22.02.2022 17:27Tai šovā tak Ļenkai pat vēl nebija 40 gadu. Kāpēc viņa ir tik krunkaina un savītusi 38-39 gadu vecumā? Man paziņas, kam 42, 43 gadi, labāk izskatās. Vai alkohols varētu būt pie vainas tik straujai savecēšanai?
Varbūt jau mēsli īsti nav,brīnumlīdzekļi jau noteikti ne.Par kuriem tādas summas maksāt nav vērts. Nu tūlīt mati augs,seja izgludināsies un jaunība atgriezīsies.Ķeram ciet.😂😂😂😂alex48 @ 22.02.2022 15:00Atceros gadus atpakaļ apgriezienus bija uzņēmis Herbolife.Man gribējās notievēt vēl vairāk,un es kā saka uzķēros,bet ne ilgi.Vispirms man sāka likties dīvaini tā slavināšana nu cik labs,no audzējiem izārstē,no visa sliktā izglābj.Tika rādītas vēstules,kur pateicība ka no 4 stadijas audzēja izārstējās.Mērija mani,cm kaut kur zuda,bet uz drēbēm es to nejutu.Tad ieteica arī vitamīnus kuri mēnesim maksāja 30 lati,piemēram-aptiekā identisku sastāvu-5 lati.Pasūtiju labi tālu. Tagad arī nopērciet multivitamīnus aptiekā par 10 eur nevis mēslus par 100 eur.
Tai šovā tak Ļenkai pat vēl nebija 40 gadu. Kāpēc viņa ir tik krunkaina un savītusi 38-39 gadu vecumā? Man paziņas, kam 42, 43 gadi, labāk izskatās. Vai alkohols varētu būt pie vainas tik straujai savecēšanai?
Dzidra Zupa @ 22.02.2022 17:20Nesaprotu priekš kam cilvēkam dienā vajag 30 ogas, 30 dārzeņus un 30 augļus apēst?! ??♀️
Liizha1 @ 22.02.2022 17:54
Zobi sāp un nevar apēst ?
Oi, es pārlasījos jautājumu ?♀️ Nu moš cilvēki, kuri uzturā nelieto NEVIENU augli un dārzeni, tiem varētu vajadzēt tādas kapuslas. Bet nu es tāpat teiktu - sāc vnk ēst augļus un dārzeņus.
Es intereses pēc paskaitīju, ko es un cik ēdu (es gan ņemu nedēļas griezumā un es tiešām to visu apēdu katru nedēļu n-tajās variācijās) - kartupelis, burkāns, kāposts, puķkāposts, pupas, bietes, redīss, gurķis, tomāts, avokado, sēnes, cukini, paprika, salāts, loks, sīpols, ābols, bumbieris, banāns, mango, mandarīni, apelsīni, citrons. Jomajo, trūkst, jāpērk tabletes
Tu te tagad negaudies, ja?! Visu vēl vari paspēt!Aamelija @ 22.02.2022 17:53
Man vēl ir laiks līdz 40, un grumbu vēl nav, bet diemžēl vaigi jau slīd uz leju un veido marionetes līnijas, kaut alko lietoju ļoti reti un dzeru tēju vairākas reizes dienā no puslitra krūzēm. Laikam jau ģenētika un stress, un tur daudz neko nevar darīt.
Dzidra Zupa @ 22.02.2022 17:36
Viņa nedzer ūdeni, jo tas esot mārketinga triks. Lēnām izžūst kā rozīne.
Tusnelda @ 22.02.2022 18:33
Nabaga Ļenka simtiem tējas porciju izdzēra, naktīs pa Rīgas bāriem vazādamās un tādu muļki kā Kivičs meklēdama. Nav brīnums, ka tagad vairs nevar ūdenim pat virsū paskatīties.
❤❤❤Susurrrrrs @ 21.02.2022 21:55Taas pakulas vismaz bizee sapiitu, ja izmazgaat nejeedz.
Aljika grabulji vispaar raud peec psihenes. Taa sevi pat pusaudzes neapkar ar kjiinieshu plastmasas suudiem.
Naakamaa stadija buus rozaa pliisha suniits un uz ritenjiem stumjama rozaa soma, psiho kaites progresee.
Teftelis ar debiils, draazh ar savu sardeli to psihiski slimo sievishkji, vai tieshaam nav nojeegas, ka tas spoks pie aarsta jaaved, kameer nav par veelu.
Tiešām savai patiesajai mīlai nevarēja naudu kāzām nopelnīt,un vakarā jau abi gaudoja live.efeja35 @ 22.02.2022 09:16Protams ka Kivis ir debils,ja šo drāž. Bet viņš ir arī :gudrs: drāzt duru ir izdevīgi! Pasaki dažus saldus vārdus,kājas uzreiz plati śai,laipni lùgti. Nopērk Aļika grabuļus ,uzreiz laimīga bezgala.Pa reizei atmet kādu peso,šī vispār starā.Ja sāk muldēt pretim,iemet ar ķebli un miers.Ar normālu sievieti tas neies cauri.Pats atrausies ar pannu un p.st nedabūs.A te pat kāzas ar Ļenku nevarēja normālas noorganizēt,visu vajadzēja kļančīt un ubagot.
Aamelija @ 22.02.2022 17:53
Man vēl ir laiks līdz 40, un grumbu vēl nav, bet diemžēl vaigi jau slīd uz leju un veido marionetes līnijas, kaut alko lietoju ļoti reti un dzeru tēju vairākas reizes dienā no puslitra krūzēm. Laikam jau ģenētika un stress, un tur daudz neko nevar darīt.
LaikamGarlaicigi @ 22.02.2022 21:03Noklausījos Ļenkas storijus. Viena (tikai viena?) lieta, kas mulsina Ļenku - "kā cilvēki, kas nelieto gaļu un zivis var uzņemt kolagēnu? Viņi lieto kolagēnu, kuros ir šīs lietas"
1) ne visos kolagēnos izmanto zivis vai dzīvniekus, vegānu kolagēnu gatavo ar baktērijām
2) Ne visi veģetārieši un vegāni iesprigst par pilnīgi visu. Zāles un vitamīni, datori, auto, naudaszīmes bieži to starpā.
Gribējās izklausīties gudri, bet sanāca kā parasti - debili. Izklausās pēc kārtējā Andra "pārgudrā" domugrauda.