nē, bet laikam tie paši, tik filtrs gaišāks 😅😅😅Krizdole @ 16.02.2022 13:51
Man arī liekas, ka ir savādāk
es laikam redzu arī to vietu, par kuru tu domā, bet tas filtrs ir tik jiftīgs, ka var arī filtrs uzlikt tur kādu bluru.Nav_vispar @ 16.02.2022 14:14Man likās, ka uz pieres augšpusē zilums aizmaskēts, bet varbūt man rādās, jo koncentrējos uz to.
Bjork @ 16.02.2022 14:20es laikam redzu arī to vietu, par kuru tu domā, bet tas filtrs ir tik jiftīgs, ka var arī filtrs uzlikt tur kādu bluru.
Nu es nebrinītos, ja viņa pati pa pālim uz acīm nenorautu pret kādu taburetes kanti
es esmu tik ļauna, ka nejūtu pilnīgi nekādu žēlumu pret Ļenku, lai arī man ir izteikts empātisms, ļoti bieži pat pārlieku daudz. Bet šeit, pilnīgi nekā.Nav_vispar @ 16.02.2022 14:22
Man liekas, ka šoreiz nav filtrs, jo kad viņa kustina galvu, tas pleķis tā neizplūst, kā tas parasti ar filtriem notiek.
jā, es arī tā sapratu. Bet Kivim jau viss ir sameloja. Ja pasaka, apslimis - sameloja utt.. Jo viņš pats muld vienā laidā un viņam tāpēc liekas, ka visi citi arī.Pama @ 16.02.2022 13:45Ja paskatās, uz kuru komentāru viņš atbild par mammu, tad var saprast, ka Madara sameloja viņa mammai un neatveda meitenes uz Ziemassvētkiem
Kur tu tādu tekstu izrāvi? Izlasi FB visu un arī Kivja mātes atbildi.Tusnelda @ 16.02.2022 13:24
Tas apmēram no tās pašas sērijas :"ja kāds kaut ko sliktu teiks par Lieni, es viņu sitīšu!". Fani bija šausmās, ka Lienīte tikšot dauzīta.
efeja35 @ 16.02.2022 14:50Kur tu tādu tekstu izrāvi? Izlasi FB visu un arī Kivja mātes atbildi.