Draudzenīte @ 16.11.2025 11:50
Sawļe iepostējusi bildīti bez filtra ? Izskatās ka Lienei priekšzobs izdrupis pie smaganas… vai arī haļavnijas uzkodas salīdušas smaganu kabatās.
https://failiem.lv/u/ft2rw29zjk
Minelūše @ 16.11.2025 15:31
Es tā agrāk nebiju pievērsusi uzmanību, tagad paskatījos Biļešu paradīzē - ta johaidī, cik štruntīgi viņam iet! Knapi kaut kādas biļetes nopirktas. Un janvāris nav vairs aiz kalniem. Nu nē, Kviecim šitais pasākums cauri neizies. Gan jau katru dienu pa 10 reizēm čeko to Biļešu paradīzi, nervozi nagus grauzdams.
mrthkjj @ 16.11.2025 20:29kad man likās, ka neko pretīgāku par biešu auksto zupu Lienes izpildījumā neredzēšu, viņa uztaisa skābeņu zupu…
cilvēkam būtu jāsaprot, ka skābeņu zupa (pat normāla, ne šāds cūkēdiens), nav tas pievilcīgākais ko likt IG, bet šis pārspēj visu…
navaga bērns, ja viņam tādas šausmas jāēd.

paskat, kā Sudden Lights...izpārdots līdz pēdējai vīlītei 👌MsWeasel @ 16.11.2025 22:39Paskatījos, cik biļešu notirgots Liepājā, nu tā vāji, ļoti vāji ? nav pat 40 biļetes nopārdotas. Vēl jau līdz martam daudz laika, bet laikam jau min uz papēžiem tas minimums, kas jānotirgo noteiktā laikā. Jo Liepājā Olimpiskajā centrā jau arī neturēs rezervētu zāli 50 apmeklētājiem. Andrītim būs pienācis laiks saprast, ka nevar savākt pilnas zāles ar 5 hītiem, no 2001.gada. Lieveņos un pilsētas svētkos jā, cilvēki iedzēruši, panesās uz nostaļģiju. Tomēr speciāli pirkt biļeti uz koncertu jau ir kas cits, tik apņēmības pilnu fanu viņam nav
biju vakar uz viņu konci Xiomi Arēnā, izpārdota arēna, tas bija Wow, tā atmosfēra, Sudden lights "Mūsu mīlestība" izpildījums pat nav salīdzināms, kad ķērcošais teftelis izliek storijā savu izpildījumu šīs dziesmas. Tik brīnišķīga atmosfēra, jauni un veci.Mi mi @ 16.11.2025 22:47paskat, kā Sudden Lights...izpārdots līdz pēdējai vīlītei ?
un iedomājies kas vēl būs, kad lienītes zobi sāks birt ārā.....trakiHelga Andersson @ 16.11.2025 21:11Andrjuham tai pēdējā video apakšējā redelē tak nav zoba pa vidu ? viņš gan mēģina ar apakšlūpu aizegt un telefonu tur tā, ka apakšu lāga nevar redzēt, bet tāpat var. ?
Gizem @ 17.11.2025 02:47Es tiešām tā no sirds bērnišķīgi ticu tam Sudden Lights čalim, tik jauns apprecējies, sirsnīgs, patīkams, nu vispār visādā ziņā šķiet tāds jaukums! Lūdzu tikai nesačakarē neko kā Kivičs (protams, tā nenotiks!). Ja tā padomā Zscariem arī taču pirms 100 gadiem bija savs slavas zenīts, varēja rīkot normāla izmēra koncertus, un tad Kivis sistemātiski ar savām izdarībām to visu nobrucināja. No grupas arī palicis tikai viņš viens pats. Tagad cer ar tām vecajām dziesmām kaut kā izbraukt, bet nu biļešu (ne)pirkšana parāda situāciju.
kad tieši tur rakstīts? Saldābols arī šķiet prātā tērēts. Viņa sieva savulaik skolas gados un vēl pēc tam bija normāla, forša meitene, bet tad kļuva par tik prastu un lētu veceni bez smadzenēmAriete @ 17.11.2025 11:07Sorry, nedaudz ne pa tēmu. Tas ko Gobzems ielika par Saldābolu ir taisnība? ? Tad jau nav brīnums ka Pivičs ir viņa draugs un fočējies sieviešu apakšveļā...
Tu par to, ka Saldābols jaunībā bija uz puišu pusi? Tad jā es par to daudz biju dzirdējusi, no ļoti drošiem avotiem. bet viņam draugs viens frizieris ja nemaldos Jelgavā strādāja, tas bija galīgi zils un noteikti ir joprojām. Atcerēšos friziera vārdu uzrakstīšuAriete @ 17.11.2025 11:07Sorry, nedaudz ne pa tēmu. Tas ko Gobzems ielika par Saldābolu ir taisnība? ? Tad jau nav brīnums ka Pivičs ir viņa draugs un fočējies sieviešu apakšveļā...
Geju p.rno videoDovana @ 17.11.2025 13:08Tu par to, ka Saldābols jaunībā bija uz puišu pusi? Tad jā es par to daudz biju dzirdējusi, no ļoti drošiem avotiem. bet viņam draugs viens frizieris ja nemaldos Jelgavā strādāja, tas bija galīgi zils un noteikti ir joprojām. Atcerēšos friziera vārdu uzrakstīšu