Mashka Kakashka @ 21.07.2024 10:14Un cilvēki par šo maksā naudu: https://failiem.lv/u/mvz4cate8v#/view/bs5t2qg9eg
?
cik dīvaini izklausās, kad 40+ vīrietis saka;" Es zinu, ka es neesmu tev pirmais.."Mashka Kakashka @ 21.07.2024 10:14Un cilvēki par šo maksā naudu: https://failiem.lv/u/mvz4cate8v#/view/bs5t2qg9eg
?
Pašvaldību kultūras darbiniekiem jābūt pirmajiem kuri nosoda izņirgāšanos par bērniem un uzturlīdzekļu nemaksāšanu. Bet te, aicina deģerenātus repot uz skatuves un vēl galdu saklāj. Un tas viss par nodokļu maksātāju naudu.piparmeetra @ 21.07.2024 18:25
Omg ? Pilnīga antireklāma. Tieši tas, kas mani vienmēr pārsteidz - kivis vairs nespēj sniegt kvalitatīvu priekšnesumu, to tiešām neviens nedzird? Ok, skaidrā vēl kaut cik, bet, ja tu uz uzstāšanos atbrauc pilnīgā vafelē, kas tur var būt ??♀️
Tā vepris ciena savus klausītājus, lielākoties reģionu iedzīvotājus, ko pats citās reizēs sauc par pāķiem. Skats ar uz viņu ir traģisks, tik komiski izskatās, kā viņš cenšas tajā sasvīdušajā halātā satīties ?
Pašvaldībām, kas aicina šo “mākslinieku” uzstāties savos pasākumos, publisks FUJ.
Jukooo @ 21.07.2024 15:52Man pazīstams cilvēks stāstija, ka uzaicināja Kivi “pa prikolam” uzstāties dzimšanas dienā Limbažu novadā.
Šis esot atbraucis jau “kunga prātā” kautkā tās pāris dziesmas nospēlējis, bet vislaik prasījis arī kokčus… beigās viņš tādā pašā stāvoklī pats arī aizbraucis prom.
Es draudzenei jautāju, bet vai tad viņš pats brauc? Viņu jau parasti Ļenkuce visur vadā.
Bet nē.. viņš esot bijis viens kad atbrauca un arī viens aizbrauca!
Vai tiešām šādi bezatbildīgi cilvēki sēžas pie stūres un parauj klāt nevainīgu cilv dzīvība? Šausmas….
akd tā sasmējos par šo. Resnis jau nu noteikti sapņo vēl par iespeju but kadai jaunavai par pirmo, stulbais pedolacis🥹🐳🐳🫠👹 nu maukai tu tiešām nebiji pirmaissidzha @ 21.07.2024 19:10cik dīvaini izklausās, kad 40+ vīrietis saka;" Es zinu, ka es neesmu tev pirmais.."
sidzha @ 21.07.2024 19:10cik dīvaini izklausās, kad 40+ vīrietis saka;" Es zinu, ka es neesmu tev pirmais.."
Pat ne pirmais Andris... :DChempions Rafaels @ 21.07.2024 19:36akd tā sasmējos par šo. Resnis jau nu noteikti sapņo vēl par iespeju but kadai jaunavai par pirmo, stulbais pedolacis????? nu maukai tu tiešām nebiji pirmais
Anna.Boleina @ 21.07.2024 19:58Pat ne pirmais Andris... :D
sidzha @ 21.07.2024 19:10cik dīvaini izklausās, kad 40+ vīrietis saka;" Es zinu, ka es neesmu tev pirmais.."
Linus @ 21.07.2024 22:35Šī preses un influenceru baidīšanās aiztikt Kivičus, lai tikai nedabūtu pretī 1000x, ir tāpat kā kara sākumā visi baidījās no putina. Pretīgi!
Ainulai @ 21.07.2024 22:58
Bet par ko viņus aiztikt īsti? Mia izskatās pietiekoši labi aprūpēta (slikti zobi nav bāriņtiesas kompetence), pālī viņi nekad ar bērnu nav redzēti, bērns tīrās drēbēs. Nav mīlestības? Par to vecāku tiesības neatņem. Pazuda kaķis? Daudziem zūd kaķi. Viņiem ir dīvains dzīvesveids, bet īsti par ko piesieties nav.
kuram vel policija aptuveni 10 reizes piecu gadu laika izsaukta uz dzivesvietu? Pats teica saruna ar tiem puisiem un Dzilindzera.susla @ 22.07.2024 00:09
Jā nu mobingo gadiem vīra bērnu māti. Nu kas tur, ne? Apsaukā savus bērnu publiski. Ai, nu kas tad tur? Kaujās bērna klātbūtnē. Arī, kas, ne? Dzer kā totālie sīņi un brauc dzērumā pie stūres. Arī nieks, ne?
susla @ 22.07.2024 00:09
Jā nu mobingo gadiem vīra bērnu māti. Nu kas tur, ne? Apsaukā savus bērnu publiski. Ai, nu kas tad tur? Kaujās bērna klātbūtnē. Arī, kas, ne? Dzer kā totālie sīņi un brauc dzērumā pie stūres. Arī nieks, ne?
Ainulai @ 22.07.2024 00:17
Ar mobingu Madara pati var tikt galā, ja grib. Iesniegums policijā par cieņas un goda aizskaršanu.
Kāds ir redzējis, tas ir nofilmēts kā viņi kaujās bērna klātbūtnē vai brauc reibumā? Vai Liene kopš Mias dzimšanas ir redzēta piedzērusies? Jeb tas viss ir “viena tante teica” līmenī?
Ainulai @ 22.07.2024 00:17
Ar mobingu Madara pati var tikt galā, ja grib. Iesniegums policijā par cieņas un goda aizskaršanu.
Kāds ir redzējis, tas ir nofilmēts kā viņi kaujās bērna klātbūtnē vai brauc reibumā? Vai Liene kopš Mias dzimšanas ir redzēta piedzērusies? Jeb tas viss ir “viena tante teica” līmenī?