Aizkraukles Pārdevēja @ 19.07.2024 18:37Man ziņu portāls La.lv atrakstīja uz e-pastu -
Labdien!
Varu tikai ieviest skaidrību, ka tas nav Kiviču kaķis, jo ir krietni vecāks (ap 7–8 gadi), apstiprināja patversme. Kiviču pāris komentārus nesniedza.
Ar cieņu
Megija
Kàds hajs draudètu patversmei? Atnes kaķi kastè tumsà. Nezinam kas atnesa. Ok, kaķis jauns, ūsiņas nedaudz ísàkas vienà pusè. Uz pieres nebija rakstíts esmu Kiviču kaķis, tàpec nevaram ne apstirpinàt ne noliegt. Kas draudètu patversmei? Kapec vińiem jàtaisa tipa màksligs teàtris, ka kaķim 7/8 gadi? Ja bútu aizdomas, ka tas Kiviču kaķis vińi ar likumu nevarètu pieņemt to kaķi? es nesaprotu.It kā Tu ko zinātu @ 19.07.2024 19:30Tas bija gan Kiviču suns, gan kaķis, tikai to nav iespējams pierādīt. Visa parodija par meklēšanu, patversmes viena vienīgā agresīvā ziņa. Dāmas, jūs esiet gudras un ļoti acīgas. Jūs domājiet, ka Kivji pateiks, jā tas bija mūsu? Vai patversme pateiks, jā ūsas bija īsākas (bilde miglaina). Taks nē. Kas par vājprātīgu haju būtu gan patversmei, gan Kivjiem, ja tas tiktu apstiprināts. Tāpēc tāds klusums no abiem indivīdirm un patverme nekādās tālākās diskusijās neiesaistās.
Dovana @ 19.07.2024 18:25Vai viņiem ir kāds speciāli izveidots IG un Tiktoks? Lūdzu adresīti?
nu ja nu vienīgi pazīšanàs tiešàm. Savàdàk es neredzu iemeslu patversmei izdomát kaut kàdus pekstiņus. Par Čipsi vispar smieklígi - Čipsis, bet nav tas Čipsis😁 Tàds pats tikai cits 😁It kā Tu ko zinātu @ 19.07.2024 19:33es domāju, ka tur ir kāda draudzība, pazīšanās. Kapēc tieši Jelgava un abas reizes? Kapēc ne Rīgas otrs gals? Kāpēc ne cita pilsēta otru reizi?
huitzitzilin @ 19.07.2024 19:44Kivichi neko nekomentē, jo visa šajā tomēr ir kāda taisnība. Ja tie būtu meli, jebkurš normāls cilvēks mēģinātu atspēkot izplatītas baumas.
Vienīga cerība ir jauna saimniece- lai uzliek runci uz svariem un parada ta svaru, ka arī zobus.
Rumblerx @ 19.07.2024 19:26Es varbut kaut ko nesaprotu, Bet kàda vajadzība patversmei melot? Un neticèt, ka kaķim ir 7/8 gadi? Kivis izvilka to miljonu zem matrača un sapiķoja patversmei, lai muti tur ciet? Neticu. Tam resnajam bebim drosmes pietrúktu.
SantaC @ 19.07.2024 19:32
Es palikšu pie savas versijas, ka patversme viņus piesedz un viņiem tur sava shēma.
Komplimenti @ 19.07.2024 19:49
Nevaram zināt, kāpēc melo, bet skaidrs, ka melo, jo ir pārāk daudz sakritību, lai būtu nejaušība. Varbūt melo, jo tur strādā Jelgavas tetovētājas radiniece vai kas tāds un Kiviči palūdza neteikt un tetovētāja viņus pielūdz. Tā ir tikai spekulācija, reāli nezinu, bet grūti noticēt, ka plāns ir kaut kāds lielāks un sarežģītāks.
piekrītu, tur būtu tā patversme jāpakrataPianiste @ 19.07.2024 20:02
Shēma vienkārša - caur patversmi par pašvaldības līdzekļiem var attārpot, sapotēt un sačipot.
huitzitzilin @ 19.07.2024 19:44Kivichi neko nekomentē, jo visa šajā tomēr ir kāda taisnība. Ja tie būtu meli, jebkurš normāls cilvēks mēģinātu atspēkot izplatītas baumas.
Vienīga cerība ir jauna saimniece- lai uzliek runci uz svariem un parada ta svaru, ka arī zobus.
Minelūše @ 19.07.2024 20:25Pēc Ļenkas pašas teiktā, kaķis aizgāja un nenāk mājās. Saimnieki, rokas klēpī salikuši, gaidīs, kamēr atnāks. Neatnāks - tātad uzsācis patstāvīgu dzīvi. Tā teikt, izvācies no saimnieku ligzdas?
huitzitzilin @ 19.07.2024 20:18Bet īstenībā traki un skumji. karaLienes X ierakstu par kaķi ir redzējusi 52 tūkstoši lietotāju! 52!!!! TŪKSTOŠI!!!!
Bet neviens zināms cilvēks sabiedrībā vai dzeltena lapele nav neko par šo tēmu uzrakstījuši.. bēdīgi
Rumblerx @ 19.07.2024 20:10Ak pareizi tà ķertà tetovètàja ar no Jelgavas ? Tai tak pelmenis dieva vietà ?