Knabsab @ 19.07.2024 08:18Iedomājaties tās kāzas. Tu romantiski tur sēdi (laikam 4atā), un otrā pusē stikla siltumnīcai staigā Pakula, Elsas kleitiņā un baseina čībās. Kkur viena pati kunkuļo Mia, aizklīst un atkal parādās, Čuris kviec, slauka pieri salvetē un sviedri pil turpat uz grīdas. Tad vins izdomā pateikt tostu: mīļie draugi, lai jums viss skaisti un patiesi jūsu laulībā bļeģ, dzīve ir jādzīvo rokenrolā nahuj, es to zinu, esmu precējies 4x, man ir 4 bērni, kurus nenormāli mīlu un tāpēc par tiem ne rūpējos, jo galvenais jau lai ir pareizais cilvēks blakus, bļeģ.
Nez, tas jaunais pāris acīmredzot nav īsti normāls, ja viņiem likās, ka papildus 3 cilvēki viņu kāzās ar 4 dalībniekiem ir ok. Nekā diskrēta un skaista līdz ar Čura un viņa tabora grozīšanas tur riņķī.
ZapeNape @ 19.07.2024 08:02Uzaicināt kiviču uz kāzām! Nu tur ir jābūt īpaši stulbam un aprobežotam. Ko līdz tā skaistā vieta, ja tur ir kivičs un pakulgalva. Leņķis atkal rij pa brīvu. Paši viņi tur nekad neko neēstu, jo padārgi, bet nu rij aizgūtnēm. Esmu no tās puses, skumji, ka šie piesmirdēja tik skaistu vietu.
Ierobežots budžets? Kāds sakars? Tad tāpēc viens resns tizlenis ar pakulu jāaicina?Incognito @ 19.07.2024 09:53
Varbūt cilvēkiem vienkārši bija stipri ierobežots budžets un no tiem zināmajiem, laikam Kivis ir visdjošākais. Bet tas, ka tur tā plānprātīgā visu iefilmē un izliek tajā pašā naktī savā insta ir kaut kas pilnīgi debils. Tajās kāzās, kurās es esmu bijusi, bija lūgts viesiem nogaidīt ar bilžu publicēšanu no ceremonijas un norises vietas, jo līgava gribēja sagaidīt fotogrāfa bildes un ielikt pirmā, jo tā ir VIŅU diena! Nerunājot jau par to, ka “personālam” vispār nepiedienas no svešām kāzām neko likt. Izņemot pašu fotogrāfu, kuram tiek dota atļauja ielikt bildes savā portfolio
Knabsab @ 19.07.2024 10:26Es domāju, ka kaķa sakarā abi smeredeļi klusē, jo saprot, ja jebko abi sāks teikt, tad tas ietekmēs viņu lievenīšu un ugunskuru pasākumu norisi. Tik daudz saprāta paliekas ir palikušas, ka tam būs sekas, tāpēc izvēlas klusēt.
Bet dzīve viņiem iet uz leju ļoti strauji, ja neizdosies viņus sodīt par dzīvnieku mocīšanu oficiāli, tad savu karmu anyway ir nopelnījuši un ticiet man, viņu ikdiena ir super skarba jau tagad.
McSara @ 19.07.2024 09:55Tad šitie parazīti domā, ka tik viegli viņi tiks sveikā cauri nomušījot 2 savus mājdzīvniekus???
Neviens neklapē ar ausi? Dienestos laikam atvaļinājuma laiks!
No vienas puses - jā, it kā tā ir. Dzīvo jaunā projektā, īsti nestrādā, par bērniem nerūpējas.Hyrte @ 19.07.2024 11:20
Man gribētos teikt-neredzu to skarbo ikdienu. Dzīvo,atpūšas,ne par ko nav jādomā,sabiedrības nosodījumu arī nesaņem. Kur tas skarbums izpaužas?
Redz,dzīvo vien nost,kamēr tie,kuriem dara pāri cieš. Fenomenāla dzīves netaisnība.
Nevienās kāzās nav arī redzēts tāds "muzikants". Pat no-name lauku muzikanti ir daudz profesionālāki.It kā Tu ko zinātu @ 19.07.2024 11:23Man liekas smieklīgi, ka svešs cilvēks-muzikants uz svešām kāzām ņem līdzi visu ģimeni?. Nu nevienās kāzās, kur būts, tā nav pieredzēts.
LuckyStrike @ 19.07.2024 11:28No vienas puses - jā, it kā tā ir. Dzīvo jaunā projektā, īsti nestrādā, par bērniem nerūpējas.
No otras puses - dzīvo no dienas uz dienu. Ne profesijas, ne darba.
Kad varēs tikai klusi sēkt, arī lievenīši beigsies. Apģērbu pērk tikai lētāko, sintētiskus Ķīnas mēslus. Ēd arī, hmm..dārzeņu pļuras un gurķmaizes. Nepērk viņi tagad sezonā ne augļus, ne ogas, ne dārzeņus. Nebrauc ceļojumos, draugu nav, ģimenes nav. Tup savā piebezdētajā dzīvoklī abi caurām dienām un lūr TV, iekapājot aliņus. Liene reizi nedēļā saņemas izmazgāt matus. Brauciens uz Jūrmalu vai Vecrīgu ir baigais woow meganotikums.
Nekādu interešu, ne mērķu dzīvē, nekādu pārdomu par savas eksistences jēgu, nekāda pienesuma sabiedrībai. Ar ko viņi atšķiras no tirgus bomžiem?