McSara @ 17.07.2024 01:02
Paldies, ka darbojies!!?
Lezbes tevi mīl, mēs par tevi❤️
Puukjumaate @ 17.07.2024 01:13
paldies lezbām, ka neesat vienaldzīgas ?
Man krīt acīs tas, ka Kiviču kaķim ir balts pleķītis starp acīm, bet patversmes kaķim gan pleķītis nav.. 🤷♀️sinddyy @ 16.07.2024 22:51Salīdzinājumam:
Jelgavas patversmes kaķis
Un Kiviču kaķis....
LieneSabine777777777 @ 17.07.2024 01:50Man krīt acīs tas, ka Kiviču kaķim ir balts pleķītis starp acīm, bet patversmes kaķim gan pleķītis nav.. ?♀️
Zapte @ 17.07.2024 02:33
Jā, un man arī īpaši neliekas, ka tas ir Ki kaķis... NU, neliekas līdzīgs! Ja nu ir - tas nebūt nav sliktākais variants, aizvest uz patversmi. Turklāt jau jaunās mājās un laimīgs. Man diemžēl aizdomas par sliktāku variantu - aizbēdzis vai beiKc.
Sunīša poza mīļa, jo resnais uz citu pozu nav spējīgs smagas viscelārās aptaukošanās dēļ.Krizdole @ 16.07.2024 23:54
Tāpēc viņam tik mīļa tā sunīšpoza, iztēlojas, ka Lienīte ir zelta rertrīvers ?
Snorke @ 16.07.2024 23:23Aizrakstīju Lienītei par kaķi, viņa izliekas nesaprotam un apgalvo, ka kaķis esot mājās. Njā....
Snorke @ 16.07.2024 23:23Aizrakstīju Lienītei par kaķi, viņa izliekas nesaprotam un apgalvo, ka kaķis esot mājās. Njā....
TikiTaki @ 17.07.2024 07:37
Ja tā būtu, viss FB un IG būtu piedirsts ar kaķa bildēm no visiem rakursiem ar komentāriem par ļauno pasauli un nenovīdīgajām lezbām.
Liene tak būtu gatava dzimšanas apliecību atrādīt, ja kāds apgalvotu, ka nav dzimusi Rīgā.
kichinja @ 17.07.2024 07:59
Šajā gadījumā par kaķi, viņi ieņems strausa pozīciju. Tikai Kiviču gadījumā šis strauss iebāzīs galvu sūdos, ne zemē un izliksies, ka nekas nav noticis.
Gaidīs, kad sabiedrība aizmirsīs par kaķi, tāpat kā par suni. Andris turpinās braukt kviekt, kā aizkauta cūka aizgaldā, Liene turpinās smirdēt Instagrama storijos un Mia… ai.. Dievs dod tam bērniņam pēc iespējas ātrāk atrast pareizo ceļu dzīvē un beidzot būt laimīgas ģimenes apskāvienos…
Tā var atbildēt tikai tad,ja ir vēlēšanās Miu tur atstāt.Tas ir maukas nepiepildāms sapnis.Ja dzīvniekus var ņemt,izmest&novākt un tikt sveikā cauri! Tad ar bērnu,nevarēs! Un kuce to --mežā zem eglītes,jau neskaitāmas reizes kvieca.Mātīte! 🤬🤬🤬Tusnelda @ 17.07.2024 00:25
Kad viņai kādreiz Q/A prasīja, kur ir Mia, švabra vienā mierā atbildēja:"mežā zem eglītes!".
Šis ir līdzīgi, ka tikai kaut ko samuldēt, pēc iespējas stulbāku.
Ak, Ļenka, tagad Bulis bŗīvs vīrietis, bet tu publiski dari visu, lai arī viņa acīs kļūtu vēl pretīgāka. Tagad viņš vēlreiz var pārliecināties, kāda tu riebīga mele un uz kādām nelietībām esi spējīga!
Zapte @ 17.07.2024 02:33
Jā, un man arī īpaši neliekas, ka tas ir Ki kaķis... NU, neliekas līdzīgs! Ja nu ir - tas nebūt nav sliktākais variants, aizvest uz patversmi. Turklāt jau jaunās mājās un laimīgs. Man diemžēl aizdomas par sliktāku variantu - aizbēdzis vai beiKc.
Tik un tā paliek aktuāls jautājums, kur palika Čipsītis. Lai nemuld šie par lauku draugiem. Tad jau pa visu Lv muzicējot, varēja iebraukt "lauku draugu sētā" un apciemot savu suņuku un pie reizes ļaunajām ,skaudīgajām nedabūjušajām, neglītajām ,vecenēm acīs iebāztu. Čipsis pazuda mistiski bez pēdām.yay @ 17.07.2024 08:06
nu šoreiz vajag nepadoties - čakarēt galvu nereāli ilgi, kamer visa planēta uzzin kādi viņi ir mēsli.
Anna.Boleina @ 17.07.2024 08:14Tik un tā paliek aktuāls jautājums, kur palika Čipsītis. Lai nemuld šie par lauku draugiem. Tad jau pa visu Lv muzicējot, varēja iebraukt "lauku draugu sētā" un apciemot savu suņuku un pie reizes ļaunajām ,skaudīgajām nedabūjušajām, neglītajām ,vecenēm acīs iebāztu. Čipsis pazuda mistiski bez pēdām.