Incognito @ 16.07.2024 15:38Meitenes! Nu jomajo! Es ceru, ka pēc šī vairs nevienai starp mums nebūs šaubas, ka Lezbām IR čuiņiks uz šiem lopiem un jau 3 soļus uz priekšu bijām izskaitļojušas. Bet nu to cinismu izmest kaķi tajā pat manierē kā iepriekš.. priekš kā - lai mierīgi aizbrauktu uz UK? Kaķis traucēja vandīties pa pasauli ja?! Bērnu kāds paņēma, bet kaķi nē, tad tas kopīgais lēmums bija izmest pie patversmes durvīm?!
Un bļ*ģ, drukājot feikās lapiņas, ka ir pazudis kaķis - normāli saimnieki norāda KAD pazudis, no KURIENES pazudis, uz kādu vārdu atsaucas!
Da kaut jūs abi viens otru nosistu, pasaule paliks gaišāka..
Incognito @ 16.07.2024 15:44Un bāc! Ja viņiem patiešām kaķis būtu pazudis un viņi to meklētu, tas neaprobežotos tikai ar smirdīgām skrejlapiņām uz koka. Nav ielikts internetā neviens posts, ka ir pazudis kaķis, lūdzu max share
susla @ 16.07.2024 15:53
Un arī nebūtu, ja ne pēdējo dienu intensīvs lūgums atrādīt kaķi un ja nebūtu piedraudēts ar PVD un citām instancēm. Vai ir zināms, kad tās skrejlapiņas izlīmētas un ,kad parādījušās? Ja šodien, tad viss skaidrs ar viņiem. Mēģina atmazgāties.
piedodiet, es saputrojos datumos, par cik draudzene bija tā, kura rakstīja. Piektdien kaķis skaidrīja savās darīšanās (pa patversmi).Pianiste @ 16.07.2024 16:02
Nu ja, ka šodien! Vakar taču kaķis vēl kaut kur skraidīja savā nodabā pie viņiem!
Neenuja @ 16.07.2024 16:06Uz dzab ķepu ķepā Gundegai mož jāuzraksta,viņa toreiz sacēla brēku par suni Mailo .
pretīgā mele! Tagad gan jau kādu laiku pazudīs no IG. Un kāds var pārmest Madarai, ka viņa negrib, lai meitenes ar šiem pretekļiem kontaktējas?Yololo @ 16.07.2024 16:09piedodiet, es saputrojos datumos, par cik draudzene bija tā, kura rakstīja. Piektdien kaķis skaidrīja savās darīšanās (pa patversmi).
Tiklīdz kāds mēģina nolikt šos pie vietas, tak tas ublīdušais vīplis uzreiz savu plastikāta pāksti ver vaļā un sāk apsaukāties un pazemot visus, kuri ir pret viņiem. Cilvēki jau parasti negrib līst pie sūdiem, lai šie nesmirdētu. Kā tādus var vēl uz koncertiem aicināt, par miesīgajiem bērniem ņirgājas, dzīvnoeciņus spīdzina...tie kas aicina šos visur, tie tādi paši dvēselē sapuvuši.Pianiste @ 16.07.2024 14:28Vispār jau viss, ko tie kiviči dara ir vienkārši cinisma paraugstunda. Īpaši pēdējā laikā - jo tālāk, jo trakāk! Un neviens nevar viņus nolikt pie vietas... Nu kā tā var būt???
Yololo @ 16.07.2024 16:09piedodiet, es saputrojos datumos, par cik draudzene bija tā, kura rakstīja. Piektdien kaķis skaidrīja savās darīšanās (pa patversmi).
qwe @ 16.07.2024 16:21Ceru ka tas pie patversmes atstātais ir pūciņs, lai gan nedomāju ka abi primāti pūlētos vest uz patversmi.
SantaC @ 16.07.2024 16:39Vai nav pretīgi!
amoreamore @ 16.07.2024 16:33Man liekas, ka twitteris ir laba platforma, lai celtu “kipišu”
Pagaidām redzēju, ka Karaliene ir ielikusi postu, tas konts ar rotveileru (?) ielicis divus postus, Cinovska ir ietagojusi Veidmani un Lato Lapsu.