be.beta @ 15.07.2024 23:04
es vairāk pat aizdomājos, ka ok ūdeni un barību šie varētu atstāt vairumā, lai pietiek uz tām pāris dienām, bet atcerējos, ka vasarās bieža problēma kaķiem ir "pakāršanās" logā, kas atstāts uz vēdināšanās režīmu.
cerams, ka viss labi un tiešām Lenka mūs kacina
be.beta @ 15.07.2024 23:04
es vairāk pat aizdomājos, ka ok ūdeni un barību šie varētu atstāt vairumā, lai pietiek uz tām pāris dienām, bet atcerējos, ka vasarās bieža problēma kaķiem ir "pakāršanās" logā, kas atstāts uz vēdināšanās režīmu.
cerams, ka viss labi un tiešām Lenka mūs kacina
SantaC @ 15.07.2024 23:31Teftelis uzcepis jaunu postu Facebook par ļaunām sievietēm. ?
huitzitzilin @ 15.07.2024 23:03
Patiesība Madara tieši zinātu, jo Keitija bija ciemoties pie sava tā saucamā tēva
kichinja @ 15.07.2024 23:36
Paldies tai dāmai, kura ierakstīja komentāru par kaķēnu!!! Liekam likmes, cik ātri tiks izdzēsts!?
susla @ 15.07.2024 23:50
Bet tas nozīmētu, ka Madarai ir jājautā Keitijai. Drīzāk Kerkirai jājautā.
sidzha @ 15.07.2024 23:59Tās, kuras prasīs Madarai, ja viņa atbild, ka kaķis ir vai nav, tad nevajag te teikt, ka Madara teica, ka kaķis ir vai nav.
Vienkārši pateikt, ka droši avoti, ka kaķis ir vai nav.
Un pārējām te nevajadzētu borzīt un klupt- kā tu zini, tie ir oficiāli, pokaži fotki utt. Kā bija ar nesenajiem gadījumiem, kad šeit kaut ko pasaka un visas sāk bļaut, pierādot savu piederību utt.
Mācamies lasīt starp rindām. Citi cilvēki vēlas palikt anonīmi, citiem neļauj pateikt atklāti amats kāds vai citi iemesli.
Neiil @ 15.07.2024 23:25Ir kāda uzrakstījusi iestādēm?
SantaC @ 15.07.2024 23:31Teftelis uzcepis jaunu postu Facebook par ļaunām sievietēm. ?
Tur neviens pieaugušais nav bijis, pēdējo x Dainome JaungadāSantaC @ 15.07.2024 23:57
Kerkira pēdējā laikā tajā pritonā ir bijusi?
Tici man izspruks! Neviena iestāde neķersies čurim klāt.Viņi arī turpmāk dzīvos ar nesodāmības sajūtu un ņirgāsies par citiem. Pēc gada paņems nākošo radībiņu.Nedomā ,es gribu lai viņus kārtīgi izpurina,bet nav ticības vairs.SantaC @ 15.07.2024 23:08
Nedomāju, ka viņa mūs kacina. Nekas par to neliecina. Viņiem nav bail, ka iestādes pēkšņi neierodās to pritonu pārbaudīt?
Vecā blozga ar savu tefteli šoreiz neizspruks kā ar Čipsi!
kuranavliene @ 16.07.2024 08:31Tici man izspruks! Neviena iestāde neķersies čurim klāt.Viņi arī turpmāk dzīvos ar nesodāmības sajūtu un ņirgāsies par citiem. Pēc gada paņems nākošo radībiņu.Nedomā ,es gribu lai viņus kārtīgi izpurina,bet nav ticības vairs.
Akasha @ 16.07.2024 09:13Ja godīgi, mani arī pārņem bezcerība. Kivjiem ir kaut kāds nesodāmības fenomens. Lai ko viņi darītu, vienmēr izkuļas kā varde no krējuma ķērnes un turpina lepni ņirgt tālāk, visam uzspļaujot. Kas viņiem bija par Čipša pazušanu? Aber nekas! Kas bija par gadiem ilgo Madaras noliešanu ar sūdiem? Pilnīgi nekas! Gluži otrādi, vēl paši draud, ka būs tiesas par "ļauno plānu" utt.
Šos turpina aicināt uz pasākumiem, kur Kivis var elsdams pasēkt; labi, sawlju ir daudz, veču, kuriem Andža liekas foršais čoms, tāds pašu puika, ar ko var aliņus ieķert un tizli pamuldēt, bet, kad turpina aicināt a la Vecumnieku pagasti, reāli rokas nolaižas.
kuranavliene @ 16.07.2024 08:31Tici man izspruks! Neviena iestāde neķersies čurim klāt.Viņi arī turpmāk dzīvos ar nesodāmības sajūtu un ņirgāsies par citiem. Pēc gada paņems nākošo radībiņu.Nedomā ,es gribu lai viņus kārtīgi izpurina,bet nav ticības vairs.
qwe @ 16.07.2024 09:28Tak neies nekādas dzīvnieku biedrības un PVD pie mīzeliem baudīt un meklēt kaķi. Ja arī atnāktu, pateiktu kaķis nosprāga pēkšņi sazin no kā, izleca pa logu utt un kas būtu? Nu tak nekas. Ticība nav nekāda šādām iestādēm.