Nē, viņa neredz. Viņas pasaules redzējums ir tik pat šķībs un greizs.Ja nav laika @ 12.07.2024 11:48Par šķībo bizi es nebrīnos, tā var sanākt ja ir pieaudzeti mati plāksnītes. Es brīnos par to , ka Liene to ir publicējusi. Vai viņa tiešām neredz ka izskatās tizli?
varbūt kaķītis nobeidzās, kamēr šie UK pļēgurojaqwe @ 12.07.2024 12:42nu par kaķi tas bija tikai laika jautājums kad bomži viņu izsviedīs, tak šie nav spējīgi ne par ko parūpēties
iespējams, bet par šādu variantu nemaz negribas domāt.LuckyStrike @ 12.07.2024 13:12varbūt kaķītis nobeidzās, kamēr šie UK pļēguroja
Hyrte @ 12.07.2024 13:13Teikšu skarbi,bet šitās "diegosniņas",kuras te spēlē lētu teātri,no sērijas,neviens nav pelnījis,lai viņu sit. Ziniet ko? Tad ejiet un maksājiet par viņas bērniem alimentus,Miai zobus salabojiet un vēl savās mājās uzņemiet. Atvainojos,bet pisdzec vienkārši-kuce gadiem visus ir pazemojosi,ņirgājusies-pat tagad ar saviem stulbajiem ierakstiem,storijiem dirš savām meitām dvēselē,bet nē-pažēlosim! Kaut ne tikai acis zilas būtu,bet viņa visa. VIŅA SEN TO IR NOPELNĪJUSI! NE GRAMA NAV ŽĒL TO MORĀLO KROPLI! NE GRAMA!!!
Tik nez kādēļ tas dzīvnieciņš bija priekšā pakaļā,pirms UK brauciena? Arī tad neviens viņiem nemaksāja,bet rādija ka tik turies.Miu tā nerādīja,kā kaķīti.Skaidrs ka dzīvnieciņa vairs nav.Ar Čipsīti bija tas pats.Laukos esot! Ja viņš tur būtu,tad nebūtu problēmu atrādīt.Labi ka meitiņu vēl nav aizsūtījuši uz "'laukiem"' abi pretekļi.Akasha @ 12.07.2024 15:18Es arī pieprasu parādīt kaķīti! Vēlams, ar šīs dienas avīzi blakus, lai datums redzams. Maksāt gan nemaksāšu, un es neatvainojos.
Vispār man ir bezspēcīgas dusmas un niknums, uzzinot, ka tiek darīts pāri nevainīgam dzīvniekam. Ļoti, ļoti gribas cerēt, ka Kivju mincim viss kārtībā un zvēru nerāda tikai tāpēc, ka par to neviens nemaksā.
Anette5 @ 12.07.2024 15:54Hyrte un viņas atbalstītāji-jautājums kā tieši kāda alimentu nemaksātāja piekaušana zilili/zaļi/!mellā vai pat nosišana nodrošinātu to, lai alimentus maksātu tas kuram to pienāktos darīt (tēvs,māte)? No tā viņiem deklarēti ienākumi parādīsies no kuriem tos alimentus ieturēt vai kā?
Iespējams, ka jau pirms tam izkritis no terasesLuckyStrike @ 12.07.2024 13:12varbūt kaķītis nobeidzās, kamēr šie UK pļēguroja
Hyrte @ 12.07.2024 16:46
Man nospļauties par alimentiem,tāpat maksājam mēs,nodokļu maksātāji,bet tas,ka viņu nav par ko žēlot ir neapgāžams fakts. Viņa ir morāla krople,kurai nekas nav svēts,bet tu-pažēlo,pažēlo. Tāpēc tādas padibenes arī dzīvo cepuri kuldami,Jo vienmēr atradīsies šitādi "aizstāvji".
SantaC @ 12.07.2024 17:46Vienvārdsakot, ja mīzalliene līdz svētdienai neparādīs, ka kaķis ir sveiks un vesels es rakstīšu Dzīvnieku Brīvībai un Ulubelei pēc padoma.
Ja kāda zin primātu adresi, lūdzu, uzrakstiet DM.