Minelūše @ 10.07.2024 11:26Es gan neredzu, kā Ļenka varētu atgūt saprātīgās sabiedrības atbalstu. Tas, ko viņa ir sastrādājusi, ir prātam neaptverami. Pamest savu vīru/sievu cita cilvēka dēļ ir viena lieta, bet atteikties no saviem bērniem ir nepiedodami.
Ja viņa aizietu no Kivja, tad būtu beidzot, 40+ gadu vecumā, jānostājas pašai uz savām kājām, jāsāk strādāt. Un man šķiet, ka Ļenka ir tik slinka un pa šiem gadiem tik ļoti atradusi no darba, ka būtu gatava paciest arī vardarbību, ja tas nozīmē, ka viņai neliek iet strādāt.
Mashka Kakashka @ 10.07.2024 11:36
Ja Andris nedomās par savu veselību, nenometīs svaru un nebeigs dzert, viņam nebūs garš mūžs. Cik sapratu no rakstiem par viņu, viņam ir arī sirds problēmas. Tā kā Liene var palikt viena ar mazu bērnu uz rokām. Ko tad darīs? Nav ne savs īpašums, ne darba, ne iekrājumu, nekā nav. Ja viņa par šo nedomā, tad viņa ir totāli stulba. Pēc Ārena negaidītās nāves būtu tak kaut mazliet jāsaprot, ka dzīvē notiek nepatīkami pagrieziena punkti un tas pats var notikt ar Andri.
Castorella @ 10.07.2024 11:14Un pie šī burvīgā pārīša tagad būtu jāmitinās Lienes meitām, kas 5 gadus nodzīvojušas mierā un saticībā Ārena ģimenē? ?
yay @ 10.07.2024 11:48
Andruha dropē jau cik? 5-6 gadus? Nekas tam sūda gabalam nenotiks. Tādu alkoholiķi ātrāk nobrauks autobuss, nekā viņš ar sirdi aizies.
piparmeetra @ 10.07.2024 13:16
Man šķiet, ka, ar nelieliem pārtraukumiem, tas kuilis dropē jau kādus gadus 30?
gan jau domā, bet ko tāda stulbene ar savu vienu smadzeņu šūnu ir spējīga pasākt? Neko, tāpēc paliks tur kur irMashka Kakashka @ 10.07.2024 11:36
Ja Andris nedomās par savu veselību, nenometīs svaru un nebeigs dzert, viņam nebūs garš mūžs. Cik sapratu no rakstiem par viņu, viņam ir arī sirds problēmas. Tā kā Liene var palikt viena ar mazu bērnu uz rokām. Ko tad darīs? Nav ne savs īpašums, ne darba, ne iekrājumu, nekā nav. Ja viņa par šo nedomā, tad viņa ir totāli stulba. Pēc Ārena negaidītās nāves būtu tak kaut mazliet jāsaprot, ka dzīvē notiek nepatīkami pagrieziena punkti un tas pats var notikt ar Andri.
kapibara @ 10.07.2024 13:23
To pašu gribēju teikt. ?
Rozāforums @ 10.07.2024 13:38
+++ pēdējos 20 stabīli,+ viņam jau nav nekāda stresa vai bezmiega,kā cilvēkam kurš tiešām skrien pa darbiem lai nodrošinātu dzīvi un nākotni sev un savai ģimenei,bērniem
Akasha @ 10.07.2024 14:51Nu nez... Man tai bildē liekas parasti zili loki zem acīm, man ir krietni trakāki, lai gan alkoholu (hihihī) nelietoju nu tā, ka nemaz, un piekauta arī neesmu. Āda bāla, ļoti plāna, katrs asinsvads redzams, un zilie loki zem acīm ir jau no trešās klases. Varbūt Lienei līdzīgi. Nu, un skumja seja - tas var būt arī tāpēc, ka neņirgsi jau zobiem vaļā, kad meitām tādas pārmaiņas, ļaunā sabiedrība nesapratīs. Tāds skumjais ģīmis jau var būt arī no aprēķina. Un, ja cilvēks būtu atštaukāts, tur ne līdz gozēšanās pludmalē da selfijiem.
Par vardarbību - pat ja tāda ir - Liene ir vienmēr to attaisnojusi (par tām Bolero šausmām pat pie Maijas Rozītes diezgan braši atteica, ka visi jau strīdoties. Protams, tas, ka, iesperot pa krēslu, šis tā aizlido, ka trāpa cilvēkam sejā un šuves jāliek, ir fantastisks skaidrojums. Vispār brīnos, ka Rozīte neko neiebilda uz tik absurdiem meliem).
Turklāt, ja Liene patiesi, uzsveru, PATIESI gribētu, būtu bijis ideāls mirklis gan tikt prom no sava vepra, gan salabt ar meitenēm. Sabiedrība, bērni ir tendēti piedot, JA ir patiesa nožēla un savu kļūdu atzīšana.
Bet kā tad iesi prom no "belovedhusband", "loveofmylife", "couplegoals" utt.
susla @ 10.07.2024 15:19Starp citu, ir pieejamas dažādas aplikācijas, ar kuru palīdzību var noņemt visus uzliktos filtrus un redzēt visu Lienes sejas patieso stāvokli. Un jebkura cita influencera, personas arī, protams.
susla @ 10.07.2024 15:19Starp citu, ir pieejamas dažādas aplikācijas, ar kuru palīdzību var noņemt visus uzliktos filtrus un redzēt visu Lienes sejas patieso stāvokli. Un jebkura cita influencera, personas arī, protams.