Un atkal, Tu nezini, ko meitas zina. Madara visticamāk meitām nestāsta, kā tētis izsakās par viņu un meitenēm tas arī nav jàzina pagaidām. Augs, nobriedīs, ja vajadzēs, uzzinās. Tu nezini, kapēc viena vēlas tikties un otra nē. Te var nebūt pilnīgi nekāda sakara ar raksturu.Hermiine89 @ 01.07.2024 21:12Diemžēl Keitijai nav tāds raksturs kā Kimai. Tur nav nekā pareiza, ka meita tiekas ar šādu tēvu- agresīvu, rupju, egoistisku alkoholiķi, kas neciena un nodirš viņas mammu publiski.
yay @ 01.07.2024 20:55
Es tomēr nesaprotu kas tur pareizs. Man ir tikai doktordesas grāds psiholoģijā, Bet šis ir tas gadījums, kad meitenei vajag pārraut to toksiko saiti ar tēvu. Man būtu mīziens, ka meitene izaugs un būs attiecībās ar tādu pašu pretekli, jo nespēj aiziet, jo Mīl viņu. Ar otru meitu viss labi, konkrēti nosprauda robežu un viņa čista dzīve nepazudīs. Es diemzel nekad nepiekritisu, ka berniem labak dzivot ar vecakiem. Tā pati mazā meitiņa bez zobiņiem.
Un man nešķiet, ka tās ir tikai tikšanās. Man ir ļoti liela trauma no bērnības šādām tikšanās reizēm ar manu tēvu.
huitzitzilin @ 01.07.2024 19:07Cik apmēram varētu būt īre tajos varavīksnes namos?
Beechiks @ 01.07.2024 18:57
Keitija prasīja viņam,kur tāda nauda. Viņš atbildēja,ka it kā koncertos brīvdienās nopelnīja.
Laime ir BŪT @ 01.07.2024 21:36Meitenēm pašām ir jāiersuga un jānonāk pie secinājuma, nevis mammai viņām kaut kas ir jāiestāsta. Sapratīs noteikti, tikai laika jautājums.
piekrītu. Jebkurā gadījumā tā jau ir trauma, kad izjūk ģimene, kad vecāki šķiras. Viens var būt emocionāli spēcīgāks, otrs vājāks, kā mēs katrs to spējam uztvert, pārvārīt, pieņemt. Mēs esam tik dažādi. Un arī mēs pat esot pieauguši nezinām, kā mūs ietekmēs kāds dzîves trieciens. Madaras pusē viss forši un tas ir pārsvars.piparmeetra @ 01.07.2024 21:41
Ar laiku sapratīs, tik cerams, ka nebūs paliekošas traumas. Labi, ka otrā pusē ir mīloša, normāla ģimene.
Man bērnībā tēvs alkoholiķis bija super mīļš, par spīti pastaigām dzērumā un kafejnīcām, kur es dabūju kūku, ja apsolīju neteikt mammai, ka šis tikmēr lok kārtējos 100gramus. Bet ar laiku bērns izaug un saprot, ka tēta jocīgā uzvedība pēc kokčikiem nav norma un patiešām labs tēvs nav tāds.
Ambulance @ 01.07.2024 21:37
viņš pat miesīgam bērnam dirš
lievenīša cena viņam ir 150 eur h (vai kā sarunā - protams nomet ciparu , cerībā tukšās pārtikas kastītes uzpildīt )
diez vai 14 h no vietas kviecis , lai 2k nopelnītu
UK tikai 3h kvieca un jau balsi pazaudēja
totāls bullshit narcisa stilā
manī šovakar ir labestības čakras atvērušās😂😂😂…saka paldies Madarai…taks beidzot kas jēdzīgs un patīkams viņas laika joslā. Nu izspieda, sanāca. Grūti gāja, bet ir😂😂😂 . Un kas būtu bijis vainas šādi jau no paša sākuma, nevis samazgas liet?Rozāforums @ 01.07.2024 22:26lenķis pielabinās- redz glezno kopā ar K un paldies mammai un tētim par burvīgo meitenīti.....ak cik saldi un samāksloti
pretekleRozāforums @ 01.07.2024 22:26lenķis pielabinās- redz glezno kopā ar K un paldies mammai un tētim par burvīgo meitenīti.....ak cik saldi un samāksloti
Laime ir BŪT @ 01.07.2024 22:35manī šovakar ir labestības čakras atvērušās???…saka paldies Madarai…taks beidzot kas jēdzīgs un patīkams viņas laika joslā. Nu izspieda, sanāca. Grūti gāja, bet ir??? . Un kas būtu bijis vainas šādi jau no paša sākuma, nevis samazgas liet?
gan jau šī izrāde nav domāta Madarai, bet gan Ā. meitām - re cik ar mani ir labi, var kopā gleznot, pavadām jauki laiku un es vienmēr pateicīga vecākiem par talantīgiem bērniem.. veeeeeee, drebuls uznāca.Rozāforums @ 01.07.2024 22:26lenķis pielabinās- redz glezno kopā ar K un paldies mammai un tētim par burvīgo meitenīti.....ak cik saldi un samāksloti
Rietumusawle @ 01.07.2024 22:58Tas jau nav kopdarbs, to jau Lienuks sen uzcepa. Nu tagad atlauj Keitijau uzlabot ?
Bet nu ari labi var redzet Lienuka skaistos matus
https://failiem.lv/u/7ygfekpq7y
Nu diez kas vinai iedzelis, ka nu pati laipnibas un miluma iemiesojums, bet nu labak kaut maksligi.
Tieši tā. Ar varu tēvu nevar atņemt, lai kāds viņš būtu.Laime ir BŪT @ 01.07.2024 21:36Meitenēm pašām ir jāiersuga un jānonāk pie secinājuma, nevis mammai viņām kaut kas ir jāiestāsta. Sapratīs noteikti, tikai laika jautājums.