kkadas kapeikas jau zti atstās 🤣ekonomiskajam tantukam pietiks 🤣Mangosaldejums @ 26.01.2024 01:08tak nevar iet strādāt, vismaz ne legāli - nauda būs jāatdod alimentu parādos
Nerunās saviesīgos,publiskos pasākumos.Bet te izskatās tāda čomu pasēdēšana un jautrošanās.Un būtu,ja viena zoss visu nefilmētu un nebāztu storijos visu .Un Liene tur vispār neiederas,lai arī cenšas iekļauties.Paaicināta ir,bet neviens viņai nepiegriež vērību.Merilda @ 25.01.2024 21:48
Neviena tur nav eleganta sieviete - jo neviena dāma nerunās ar pilnu muti :)
Minelūše @ 25.01.2024 19:34Lai iet strādāt slinkā dirsa! Rokas, kājas ir - uz priekšu. Kaut vai ielas slaucīt vai traukus mazgāt. Būs nauda, varēs pirkt sev lupatas. Nestrādāt var atļauties tikai tās sievietes, kuras vīrietis tiešām nodrošina ar visu vajadzīgo. Tas nav Lienes gadījums. Ja tu redzi, ka tavs vecis ir skops, ko, ellē, tu vēl gaidi?!
Kāda maģija, pff. Vnk čalis tika vaļā no nosacīti kontrolētas ģimenes dzīves, kas viņa bohēmiskajai dvēselei (gadus 5 atpakaļ) likās zaibis. Tak nedomāja par to, kas bus pēc gadiem 5. Toreiz galvenais, ka jauns hajs jn var papisties - mirkļa emocijas. A kas ir tagad - divi lohi, kas nolaiduši podā visu
kuranavliene @ 26.01.2024 09:09Nerunās saviesīgos,publiskos pasākumos.Bet te izskatās tāda čomu pasēdēšana un jautrošanās.Un būtu,ja viena zoss visu nefilmētu un nebāztu storijos visu .Un Liene tur vispār neiederas,lai arī cenšas iekļauties.Paaicināta ir,bet neviens viņai nepiegriež vērību.
Tuana @ 26.01.2024 10:29
Visforšākais ir tas plastmasas spainis uz galda, starp snekiem. :D Verry classy, pilnīgs Ļenkastyle.
Nez.. Šķovētie kāposti? Mērce? Medus?
Ļenka uzaicināta, jo… nu kā, viņa taču dejotāja un vīrs basketbolists! Re kā uz dažiem iedarbojas, par ko viņa tur diendienā mēdz rakstīt storijos. Ir kas notic!
Pinko @ 26.01.2024 10:27Vai tad misis lenox ar savu vīraino nebija tā,kas nodirš dzelteno presi,ka visi slikti,iejaucas viņu dzīvē un tā? A tagad sweet memories! Dura aprobežotā. Tomēr patīk,ka par viņiem presē raksta,tik tēlo ņedatrjošku???
Ja nav laika @ 26.01.2024 12:15Mani arī māc ziņkāre kas gan atrodas tajā dzeltenajā spainī.
Nu a ko citu lauķe var atnest? Viņai viss čerež žopu.crete @ 26.01.2024 10:41
To spaini ar kāpostiem varēja atnest jebkurš, kāpēc uzreiz Ļenka? Bezgaumīgi ir, bet nevajag jau arī jebkuru aplamību piedēvēt tikai Ļenkai.
yay @ 26.01.2024 12:29Te bija ielikts viģiks, kur saldais pāris skaidro to ļenoksa pazušanu. Man vienīgajai likās dīvaini (nu tā, ka wtf) ka resnais tā brīvi stāsta "Nācām mājās no filmēšanas, pie Nacionālā teātra apsēdāmies un dzērām 12% kokteilīšus uz soliņa. A ko brīva diena kā nekā." Man laukos tos kokčus dzer nuuu tāds zemais slānis pie veikala? Jo viņi ātri nones pauri. Spirtoti mēsli.
Varu derēt, ka NEKO. Viņai naudas praktiski nav. Nāca na haļavu paēst, padzert, ne jau pati vēl ko nest.kuranavliene @ 26.01.2024 13:31Nu a ko citu lauķe var atnest? Viņai viss čerež žopu.
yay @ 26.01.2024 12:29Te bija ielikts viģiks, kur saldais pāris skaidro to ļenoksa pazušanu. Man vienīgajai likās dīvaini (nu tā, ka wtf) ka resnais tā brīvi stāsta "Nācām mājās no filmēšanas, pie Nacionālā teātra apsēdāmies un dzērām 12% kokteilīšus uz soliņa. A ko brīva diena kā nekā." Man laukos tos kokčus dzer nuuu tāds zemais slānis pie veikala? Jo viņi ātri nones pauri. Spirtoti mēsli.
Rozāforums @ 26.01.2024 14:10skaudiet pelēkās sučk* :D, viņiem ir randiņš , spoguļojas sportlandā (pakulai tāpat neko nepirks,resnim viss par mazu tur :D) un vecrīgā dzer siltu dzērienu (iespējams vakarā būs mežezers)
Rozāforums @ 26.01.2024 14:10skaudiet pelēkās sučk* :D, viņiem ir randiņš , spoguļojas sportlandā (pakulai tāpat neko nepirks,resnim viss par mazu tur :D) un vecrīgā dzer siltu dzērienu (iespējams vakarā būs mežezers)