Helga Andersson @ 14.01.2024 01:04es ceru, ka neņem. Bet, pat ja paši ne, tomēr stress par bērniem. Un, kad viņi Madaru terorizēs, ja gaidīs Sniedzāna bebi, un es saku KAD, nevis JA, viņiem nebus nekādu sirdsapziņas pārmetumu ? domātu, ok, resnajam bēbim škrobe uz Madaru, ņemas kā traks, bet liec tak mieru viņai, kad gaida mazuli, bet tak nē - domāju terors tikai pastiprināsies. Būs pie dirsas visas LABĀS SIRSNIŅAS ?
Helga Andersson @ 14.01.2024 01:04es ceru, ka neņem. Bet, pat ja paši ne, tomēr stress par bērniem. Un, kad viņi Madaru terorizēs, ja gaidīs Sniedzāna bebi, un es saku KAD, nevis JA, viņiem nebus nekādu sirdsapziņas pārmetumu ? domātu, ok, resnajam bēbim škrobe uz Madaru, ņemas kā traks, bet liec tak mieru viņai, kad gaida mazuli, bet tak nē - domāju terors tikai pastiprināsies. Būs pie dirsas visas LABĀS SIRSNIŅAS ?
Tā jau būs noteikti, bet cerēsim, ka Sniedzānam ienāks kāda gaiša doma lai tiem dalbajobiem muti aizvērtu ar likumu! Labi, ka meitas jau palielas un ļoti izskatās, ka to tēviņu par pilnu vairs neņem.😉Helga Andersson @ 14.01.2024 01:04es ceru, ka neņem. Bet, pat ja paši ne, tomēr stress par bērniem. Un, kad viņi Madaru terorizēs, ja gaidīs Sniedzāna bebi, un es saku KAD, nevis JA, viņiem nebus nekādu sirdsapziņas pārmetumu ? domātu, ok, resnajam bēbim škrobe uz Madaru, ņemas kā traks, bet liec tak mieru viņai, kad gaida mazuli, bet tak nē - domāju terors tikai pastiprināsies. Būs pie dirsas visas LABĀS SIRSNIŅAS ?
vispār drausmīga tā Lienīte 😏 es jau dzīves mijkrēslī 🤣 un esmu saskārusies ar visādiem cilvēkiem, bet jei bogu nevaru iedomāties NEVIENU tādu ļaunu un nenormālu kā viņu 😖krmmm @ 14.01.2024 01:10
Nu tak, pie tam dubultie standarti. Atceros - kad piedzima Mia, dzeltenā prese bija sabildējusi, kā šie nāk ārā no dzemdibu nama vai kko tādu, un Ļenka kaut ko pārdzīvoja, kā tā drīkst māmiņu tik ievainojamā brīdī bez atļaujas fočēt, bet, kad runa ir par citu māmiņu, tostarp gaidībās, tad gan bar mobingot un vemt vienā laidā. Tikai Ļenkai ir SIRSNIŅA, kas sāp, kā jums nav kauna ?
pareiz, par Buļa sievu biju aizmirsusi. Bet tad nebija soc tīkli tik izplatīti, nevarēja ņemties kā tagad. Tas, protams, neizslēdz, ka neterorizēja citādi 🥲Tusnelda @ 14.01.2024 01:15
Poda birstei jau nebūs pirmā reize - visi atceras, kā labestīgā baznīcas nēsātāja terorizēja Buļa sievu, kad tā bija stāvoklī. Liene Liepiņa - Skulme- Kiviča Nr.4 bija un ir derdzīga riebekle un viņas treknais, vienmēr nosvīdušais vīrs Andris (Kivičs) tāds pats.
krmmm @ 14.01.2024 00:03Paklau, bet kas Andrītim ir ar saskarsmes tiesībām? Vai ir bijusi tiesa, kur ir kāds lēmums šai sakarā pieņemts? Parasti šķiroties taču tā ir. Vai arī kungs pats nepieprasīja tiesības un tagad vaimanā, ka Madara vainīga?(sorry, es viņu dzīvei pasekoju periodiski, tāpēc nezinu)
apšaubu Latvijas likumdošanu šajā jautājumā 😏Gardenia @ 14.01.2024 01:18Tā jau būs noteikti, bet cerēsim, ka Sniedzānam ienāks kāda gaiša doma lai tiem dalbajobiem muti aizvērtu ar likumu! Labi, ka meitas jau palielas un ļoti izskatās, ka to tēviņu par pilnu vairs neņem.?
un tur škrobis bija ne par to, ka dzeltenie nofotografēja, bet gan par to, ka piķi šiem nesamaksāja par tādu sižetu. Par to jau bija cepiens, visi pelnot naudu uz viņu rēķina.krmmm @ 14.01.2024 01:10
Nu tak, pie tam dubultie standarti. Atceros - kad piedzima Mia, dzeltenā prese bija sabildējusi, kā šie nāk ārā no dzemdibu nama vai kko tādu, un Ļenka kaut ko pārdzīvoja, kā tā drīkst māmiņu tik ievainojamā brīdī bez atļaujas fočēt, bet, kad runa ir par citu māmiņu, tostarp gaidībās, tad gan bar mobingot un vemt vienā laidā. Tikai Ļenkai ir SIRSNIŅA, kas sāp, kā jums nav kauna ?
Tā jau ir, bet tā gadiem terorizēt Madaru ar bērniem un draudēt tak vajadzētu beidzot ar likumu tos kivičus atsēdināt! No viņiem ņemt nav ko tau lielākā problēma.Helga Andersson @ 14.01.2024 01:38apšaubu Latvijas likumdošanu šajā jautājumā ?
kurs normals advokats vinu nems. Lai apkaunotu sevi?Tuana @ 14.01.2024 01:37
Vai ta kapeikpisējs Kivis vispār advokātu var atļauties? Pirms kāda laika gaudoja, ka meklē bezmaksas juridisko palīdzību, diez kāds muļķis uz to pieteicās?
krmmm @ 14.01.2024 00:03Paklau, bet kas Andrītim ir ar saskarsmes tiesībām? Vai ir bijusi tiesa, kur ir kāds lēmums šai sakarā pieņemts? Parasti šķiroties taču tā ir. Vai arī kungs pats nepieprasīja tiesības un tagad vaimanā, ka Madara vainīga?(sorry, es viņu dzīvei pasekoju periodiski, tāpēc nezinu)
komentāri perfekti!HiacinteBurkaa @ 14.01.2024 07:57Alkāni sutina pēļos un laikam nav lasījuši komentārus pie pēdējā "rīla".
Miuce @ 14.01.2024 08:00Kādās gaidībās. Madara ceļojumā dzēra alkoholisko kokteili, nav viņa nekādās gaidībās. Klausietis tālāk Lienes murgus.
Tuana @ 14.01.2024 01:37
Vai ta kapeikpisējs Kivis vispār advokātu var atļauties? Pirms kāda laika gaudoja, ka meklē bezmaksas juridisko palīdzību, diez kāds muļķis uz to pieteicās?