Knabsab @ 11.01.2024 19:32Kur AMF ir tā diskusija? Nevaru atrast, vai kāda lezba var lūdzu ielikt linku?
chihiro @ 11.01.2024 19:27
Es gan absolūti saprotu, kādēļ Madara nobloķē un neiesaistās. Viņš nepārstās arī tad, ja viņa iesaistītos. Uzsāktos, iespējams, vēl kaut kas trakāks. Mairita Strūberga, Rūta Judze. Tur tie vīrieškārtas pārstāvji pierāvās? Nu nē tak. Un vēl pa visu internetu šīs sievietes tiek vainotas, redziet, pašas visu izdomāja. Šobrīd pret Madaru ir daudz, daudz mazāk negāciju nekā būtu tad, ja viņa publiski runātu. Tad visādas Olgas Rajeckas un citi mākslinieki gan jau arī vainotu Madaru.
Vienīgais, kur piekrītu, ka vajag vairāk uzstāt uz to, ka Keitijai nav jābrauc pie slimā.
P.S. Madara jau teikusi, ka fiziski viņai nesita.
Zobenzobu tīģeris @ 11.01.2024 19:41
Es domāju, ka neviens negrib nolaisties līdz tam idiotu līmenim. Saukāšanās internetā, dienām. Nu kam ir tik daudz brīva laika?
Es noteikti rīkotos kā Madara- nobloķētu, negribētu redzēt un nerādītu citiem. Kā arī pateiktu, lai man nesūta tās samazgas labvēļi, lai es redzu, jo es negribētu.
Nevaru iedomāties kā tā izskatītos, ka tagad Madara sāktu taisnoties vai saukātos pretī, vai argumentētu katru sūdu, kas uzrakstīts- nē, es neesmu vēmusi. Nē, es nesmirdēju. Jā, ja mazgājos. Nē, mani nesita. Jā, to un to.
A, tu, Andri- to un to..kā pirmajā klasē.
Priekškam kādam tas vispār vajadzīgs? Ļoti laba taktika šobrīd un abiem idiņiem tas griež, oj, kā griež...
chihiro @ 11.01.2024 19:50
Piekrītu.
Vienreiz Madara ir centusies atspēkot Andri un toreiz saņēma pārmetošus komentārus vismaz no Cāļa. Tas bija tad, kad viņa nopublicēja, kā Liene pālī viņai sūta balss ziņas un ka Andris nemaksa uzturlīdzekļus. Tajā reizē Madara nopublicēja arī kādu no meitām, kas laikam pēc sarunas ar Andri raud un pierakstījusi klāt tekstu par to, ka Andris mobingo meitas utt. Precīzi neatceros. Bet no Cāļa Madarai rakstīja, ka nevajag rādīt meitas, nevajag nolaisties utt. Un tā tad arī palika vienīgā reize, kad viņa reaģēja, manuprāt.
yay @ 11.01.2024 20:00
Es atceros tās balss ziņas. Tas bija pilnīgi crazy no Ļenkas. Bet pašā sākumā jau Madara arī ko deva pretī. Par tām jaciņām, kuras Kivis bija nopizģijis un Lienei Madaras jaku uzdavinajis
galu galā,apvemties var arī no toksikozes. Viņa tak stāvoklī bija tajos laikosMiuce @ 11.01.2024 19:26wow, 20 gadīgs skuķis apvēmās no alkohola, kāds grēks, savukārt, kad pusmūža 3 bērnu māte aizmieg podjezdā pārpālī un nomīžas, tas jau neskaitās, tāpat neskaitās Kiviča piemīztais dīvāns tanī krogā. Apvemties var arī no pāris glāzēm, ja sūdīgs alkohols vai tukšā dūšā un karstumā iedzerts, savukārt - apmīzties? Man un man zināmajiem nav gadījies pat trakajos studentu gados. Bomži, kas ir alkāni ar stāžu, gan ir redzēti nomīzušies.
Tieši tā. Abi alkāni alkst uzmanību, lai sajustos svarīgi, ietekmīgi, bet še tev, Madara nobloķē un ignorē šos. Nav alkāniem lielāka sāpe, kā totāla ignorance. Un vēl- nav lielīgāku plātīzeru par alkāniem, jo jeb kāda adekvāta paškritika ir nodzerta. Smadzenes ir neatgriezeniski bojātas. Kivičpāris ir jā smirdīgi bomāri, no kuriem visi novēršas. Tad nu bomāri var cerēt tikai uz citu bomāru atbalstu.Zobenzobu tīģeris @ 11.01.2024 19:41
Es domāju, ka neviens negrib nolaisties līdz tam idiotu līmenim. Saukāšanās internetā, dienām. Nu kam ir tik daudz brīva laika?
Es noteikti rīkotos kā Madara- nobloķētu, negribētu redzēt un nerādītu citiem. Kā arī pateiktu, lai man nesūta tās samazgas labvēļi, lai es redzu, jo es negribētu.
Nevaru iedomāties kā tā izskatītos, ka tagad Madara sāktu taisnoties vai saukātos pretī, vai argumentētu katru sūdu, kas uzrakstīts- nē, es neesmu vēmusi. Nē, es nesmirdēju. Jā, ja mazgājos. Nē, mani nesita. Jā, to un to.
A, tu, Andri- to un to..kā pirmajā klasē.
Priekškam kādam tas vispār vajadzīgs? Ļoti laba taktika šobrīd un abiem idiņiem tas griež, oj, kā griež...
Zobenzobu tīģeris @ 11.01.2024 20:02
Ak, Dievs. Šo esmu palaidusi garām. Bomzis, točna.
yay @ 11.01.2024 20:07
https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/50799667/pazudusas-jacinas-epopeja-kivics-vina-sieva-un-milota-liene-sariko-kildu
Zobenzobu tīģeris @ 11.01.2024 20:31Es tikai nesaprotu, kāpēc Kiviči visu laiku runā par vienas meitas satikšanu? Meitas jau ir divas, bet otru viņi nepiemin kā lielāko vēlmi tikties.
Es tikai nesaprotu, kāpēc Kiviči visu laiku runā par vienas meitas satikšanu? Meitas jau ir divas, bet otru viņi nepiemin kā lielāko vēlmi tikties.
yay @ 11.01.2024 20:00
Es atceros tās balss ziņas. Tas bija pilnīgi crazy no Ļenkas. Bet pašā sākumā jau Madara arī ko deva pretī. Par tām jaciņām, kuras Kivis bija nopizģijis un Lienei Madaras jaku uzdavinajis
Zobenzobu tīģeris @ 11.01.2024 20:31Es tikai nesaprotu, kāpēc Kiviči visu laiku runā par vienas meitas satikšanu? Meitas jau ir divas, bet otru viņi nepiemin kā lielāko vēlmi tikties.
yay @ 11.01.2024 15:56
Nelieku viņai pārņemt vecāku tiesības.
Kerkira lielā kaķu mīle, man tiešām likās labsirdīga. Naiva, bet ne ļauna. Ja viņa ir pieņēmusi pozīciju klusēt un izlikties par beigtu zivi, tad viņa ir divkosīga maita un ir līdzatbildīga pie visa kas notiek!!!
Miuce @ 11.01.2024 19:26wow, 20 gadīgs skuķis apvēmās no alkohola, kāds grēks, savukārt, kad pusmūža 3 bērnu māte aizmieg podjezdā pārpālī un nomīžas, tas jau neskaitās, tāpat neskaitās Kiviča piemīztais dīvāns tanī krogā. Apvemties var arī no pāris glāzēm, ja sūdīgs alkohols vai tukšā dūšā un karstumā iedzerts, savukārt - apmīzties? Man un man zināmajiem nav gadījies pat trakajos studentu gados. Bomži, kas ir alkāni ar stāžu, gan ir redzēti nomīzušies.
chihiro @ 11.01.2024 19:32Man liekas, ka slimais ar kvekšķi par Madaru apklusīs vien tad, kad nomirs. Gribētos jau, lai Madarai ir tāda pati spēja pieklusināt Andri kā Ārens Lieni. Nezinu, ko viņš izdarīja, bet skaidrs, ka tas nebija ar publiskiem izgājieniem.