u.604737e44a238 @ 11.01.2024 13:15Piedodiet, bet, ja Madara turpinās klusēt un neko nedarīt, tad nekas tur arī nebūs. Vepris saprot tikai aktīvu pretdarbību vai brutālu spēku. Madara arī varētu celt augšā to, ka pret viņu pielietota fiziska vardarbība. Bija tā vai nebija, nevienu tas neinteresēs, jo Kivis ir vardarbīgs tēviņš, kas dauza sievietes, tāpat visi ticēs Madarai. Un Keitijai jau sen bija jāpaskaidro, ka tētim nav labi ar galvu un kamēr tētis šādi uzvedīsies nekādi kontakti nav iespējami. Baidos, ka kaut kādā mērā Madarai Kivja publiskā trakošana liekas izdevīga.
Mēs te no malas varam cepties cik uziet, nekas nemainīsies.
DoxyPenelope @ 11.01.2024 14:37No abiem dzērājiem aizdomīgs klusums, vai tiešām joprojām izguļ savu pāli? Ko nez bērns šajā laikā dara? ?
Vai kāda šeit, kura iepriekš ar viņu sarakstījusies un vēl nav nobloķēta, var apskatīties kad šī pēdējo reizi bijusi online?
Es iekšēji ļoti ceru, ka kāda attiecīgā instance jau ir viņus paņēmusi pie dziesmas, kamēr no šiem ne ziņas
terabitija @ 11.01.2024 14:45Atzīšos, arī es vakar aizrakstīju kerkirai ļoti pieklājīgu vēstuli, atbildes nav..
es arī. Arī nav atbildes. Domāju arī nebūs, graudiņi neiejauksies, jo citādi sāks uz viņiem ventilēt.terabitija @ 11.01.2024 14:45Atzīšos, arī es vakar aizrakstīju kerkirai ļoti pieklājīgu vēstuli, atbildes nav..
Adele4 @ 11.01.2024 14:55es arī. Arī nav atbildes. Domāju arī nebūs, graudiņi neiejauksies, jo citādi sāks uz viņiem ventilēt.
Bet nu gan jau kerkira kko zin par iekšējo atmosfēru kiviču ģimene un krustmeitas dēļ varēja ziņot instancēm. Gan jau viņai faktu netrūkst.
Pat ja viņa neatbild nevienai no mums un publiski neko neliek, ceru, ka tomēr rīkojas
aauuu @ 11.01.2024 14:51
Man arī neatbild. Laikam nolēmusi distancēties vai arī sabijusies no topošā skandāla.
SandaY @ 11.01.2024 15:07Vismaz pajautājiet Madarai vai viņai vajag palīdzību. Šī bāšanās visur iekšā ir apbrīnojama.