ieliec linku vai ekrānšāvinu. Neatrodu tādu kontu IGkrixis3 @ 11.01.2024 11:13Meitenes, IG ir konts.... sievietei paveicies. Šis konts darbojas pret vardarbību un mobingu. Es tikko ar viņiem sazinājos, izstāstīju situāciju un lūdzu vērst uzmanību uz to, kas notiek. Man diemžēl nav screen record, Jo kaut kā neiedomājos, bet tām kuram ir lūdzu lūdzu rakstiet viņiem. Lai viņi saprot, ka tas nav joks, nav smieklīgi un viss ir pārvērties milzu emocionālajā vardarbībā un mobinga.
Lorra @ 11.01.2024 11:33Viss jau būtu ok, lai viņi tur buhā abi divi, bet te ir iesaistīts bērns. Tas ir ļoti bīstami Miai atrasties to dzērāju vidū. Viņi taču telefonsarunā knapi runāja, knapi…par šķiršanām, sievu sitējiiem visi runā, bet kādēļ nav sākts runāt par dzērajvecākiem kuri apdraud mazu bērnu? Pie Didrihsoniem pat ieradās soci, un par ko? A te, te burtiski viņiem būtu jāskrien uz to dzîvokli. Protams aizies tikai tad kad jau būs skaidrā un atkal mauks ideālos vecākus.
Zobenzobu tīģeris @ 11.01.2024 10:55Andrim vienkārši kremt, ka Madara turpina dzīvi un labāku, kāda bija ar viņu.
Ja Madara būtu pazudusi pēc šķiršanās, tad vieglāk būtu blatot, ka rekā! Bez viņa, Madara ir nekas un dzīve slikta viņai, bet tas viss neizvērtās kā Andris būtu gribējis. Skaista, slaida, aktīva, mīlošana mamma. Vīrietis. Laba dzīve. Ceļojumi, popularitāte. Nu grauž, noteikti, ka viņam blakus tāda sieviete un pats tikai nevienam nav vajadzīgs.
Andris ir stulbs, bet muļķis viņš ir retāk. Es domāju, ka reāli jau viņš visu saprot, ka ir traki. Un paliek trakāk. Ka neko labu šis nav devis un viss iet uz grunti. Bet viņš ir tā nolaidies, tik daudz sūdu izrunājis, ka nezina kā visu salāpīt. Nodzersies un viss.
Adele4 @ 11.01.2024 11:37ieliec linku vai ekrānšāvinu. Neatrodu tādu kontu IG
šis noteikti šo apvārdoja, ja ne meitas, tad es domāju, ka Madara ar šīs dienas prātu reāli sevi vaino, ka vispār ar tādu riebekli sāpinās, bet nu jaunības muļķība, ko padarīs. A
Jo "normālu" sava vecuma sievieti nevarēja dabūt. Izņemot pirmo, tās pārējās bija stipri interesantas, katra ar saviem putniņiem...magdalena333 @ 11.01.2024 11:34Tak tas Andris jau tik un vienīgi pazemo pats sevi, vecis virs 30, kaut kāds perverts, ja jau ņēma jaunu meiteni, kas vēl esot odusi. Ko tas par viņu pašu liecina? Madara tad bija jauns meitēns, knapi izpildījās pilngadība, šis noteikti šo apvārdoja, ja ne meitas, tad es domāju, ka Madara ar šīs dienas prātu reāli sevi vaino, ka vispār ar tādu riebekli sāpinās, bet nu jaunības muļķība, ko padarīs. A, kāds ir tā lopa attaisnojuma?
Arabesq @ 11.01.2024 10:26Te bija komentāri par to, kāpēc rakstīt Graudiņai. Nu vispār jau viņi tomēr ir krustvecāki, kuri ir uzņēmušies atbildību pret bērnu. Tāpēc jautājums vietā. Ja ir skaidri redzams, ka vecāki par bērnu nerūpējas (ja kādai tiešām šķiet, ka 2 dienu plosts ar bērnu mājās ir atbalstāms, pat nerunājot par to, ka uz dārziņu bērns netiek vests, jo vecākiem poha, oi, atvainojos, temperatūra, man nav, ko teikt), man šķiet, ka krustvecāki varētu būt vieni no tiem, kuriem tam bērnam tā kā būtu jārūp un jāved sarunas ar vecākiem.
Ja jūs pašas esat krustmātes tikai smuku bilžu baznīcā un tusiņa pēc, es jūs nesaprotu. Būšanai krustvecākiem nozīmē atbildību, ka būsiet gatavi uzņemties bērnu tad, kad vecāki saiet sviestā.
chihiro @ 11.01.2024 12:31
Krustvecāki likuma priekšā ir sveši cilvēki. Tajā brīdī, kad bija kristības, tad bija draugi, pēc tam vairs nē. Un viss. Jautājums vispār, ko nozīmē kristības Kivičiem? Viņi ir ticīgi? Nē.
Man vienkārši besī, ka jūs cenšaties atkal tajā visā iejaukt Graudiņus, kad viņi, pēc visa spriežot, saprata, ka šī "draudzība" jāizbeidz, bet jūs cenšaties ievest atpakaļ viņus tajā toksiskumā. Cerams, ka Kerkira spēs noturēt savu "nē". Kas notiks ar Miu, nav viņu atbildība.
Droši vien Mia paaugsies un ies uz to Open centru, kur palīdz bērniem, kuri vecākiem nav vajadzīgi. Tur, lūk, ar šādiem jauniešiem nodarbojas cilvēks, kas uz to parakstījās un to vēlas darīt.
EsRedzējuKa @ 11.01.2024 11:48
Lai vai kā viņiem tur bija, tā bija pieredze Madarai, jaunam skuķim. Lai kā riebtos kivičs, tomēr daļa taisnība tajā, ka viņš Madaru parādīja sabiedrībai ir. Un tomēr divas mīļas meitenes no tā lopā dzimušas. Būtu Madara bijusi un izbijusi/noklususi ( kā Ārens), nebūtu viņai tagad tāds atbalsts, jo kaut kā jau tās kuilis ir jākancelo.
Madara malacis. Kaut arī kivis "izņēma" svaigu no skolas, šobrīd iegūst papildus un papildus izglītības. Strādā labu darbu. Ja salīdzina, ar kiviča šī brīža sievu, kura KATRĀ DIRSIENĀ VISIEM BĻAUJ - KAS TU TĀDA ESI, TEV NAV IZGLĪTĪBAS utt. Kamēr pašai ir iepriekšējā gadusimta, noputējušie dokumenti. Kam tie der? Viņa pat to nesaprot. Kaut 10 augstskolas būtu pabeigsi, bet diplomiem skapī nav vērtība.
Ļoti skauž viņiem, ka Madara dzīvo dzīvi. Bauda dzīvi. Nauda ir, vīrietis ir, dzīvesvieta, dzīvnieks, viss ir. Ja standartā sievietēm, kuras ļoti stipri mīl, ir kaut kur iekšā tā skaudība un greizsirdība par vīrieša bijušajām, kaut kā salīdzina ar sevi utt, tad šeit ir x10 tas viss. Un ne Liene, ne Katerīna nesaprot, ka laiks iet uz priekšu, ja tādai Lienei Skulmei vērtība pirms15- 20 gadiem,varbūt bija kaut kāda ,tad tagad viņai ir tikai vīra uzvārda talismanis, viss.
A, ja vīra uzvārds sabiedrības ausīs paliek nepatīkamāks un nepatīkamāks... Tad tāds mākslinieku pāris sabiedrībā drīz vairs neeksistēs. Cerams.
Pikachio @ 11.01.2024 12:35
Viņas atbildība ir ziņot par kivičpāri bāriņtiesai. Neviens neliek ņemt Miu pie sevis.
Ja tev aiz sienas dzīvotu bērns vardarbībā, pusbadā, nekopts, tu arī aizvērtu acis un izliktos par aklu un kurlu?
chihiro @ 11.01.2024 12:31
Krustvecāki likuma priekšā ir sveši cilvēki. Tajā brīdī, kad bija kristības, tad bija draugi, pēc tam vairs nē. Un viss. Jautājums vispār, ko nozīmē kristības Kivičiem? Viņi ir ticīgi? Nē.
Man vienkārši besī, ka jūs cenšaties atkal tajā visā iejaukt Graudiņus, kad viņi, pēc visa spriežot, saprata, ka šī "draudzība" jāizbeidz, bet jūs cenšaties ievest atpakaļ viņus tajā toksiskumā. Cerams, ka Kerkira spēs noturēt savu "nē". Kas notiks ar Miu, nav viņu atbildība.
Droši vien Mia paaugsies un ies uz to Open centru, kur palīdz bērniem, kuri vecākiem nav vajadzīgi. Tur, lūk, ar šādiem jauniešiem nodarbojas cilvēks, kas uz to parakstījās un to vēlas darīt.
chihiro @ 11.01.2024 12:37
Ziņot arī tu vari - vārdu, uzvārdu zini, adresi zini.
Ja nezini konkrētu dzīvokļa numuru, manuprāt, tā nebūtu problēma, jo atbildīgās iestādes paši noskaidrotu to.
Varbūt,kad piekrita klūt par krustvecākiem vēl nebija redzējusi kivicu 50 shades ,jo skaidrā vini tak ir nevainojama gimene
Pikachio @ 11.01.2024 12:38Kiviča dēls jau parāda, kas notiek ar tādu vecāku bērniem, kad viņi paaugas. Tas ir alkohols, narkotikas un pašnāvības mēģinājumi.
Tieši tā notiek, kad apkārtējie vienkārši piever acis un neiejaucas, lai tikai pašiem miers?