RozīneE @ 10.01.2024 15:56
Ak mī un žē- viņi tak drausmīgā ķitē abi divi!
cik esmu pamanījusi storijos tieši Ļenkuce mudina Kivi kvasīt, jo pašai ta gribas. Pēdējā Jūrmalas apmeklējumā tieši Ļenka uzmundrinoši slavēja Kivi par alus dzeršanas atsākšanu. Jūs jau ziniet, pieļauju, ka sieviešu alkoholisms ir neārstējams. Protams, arī vecim tas prasa pārcilvēcisku apņemšanos, bet ja blakus ir šāda mentāli nestabila hihinātāja, tad bez variantiem. Tādu es redzu šo ģimenes ainu- abus vieno pudele( varbūt arī citas vielas). Un naids pret Madaru, protams, kā alko blakne.McSara @ 10.01.2024 16:11
Es gribētu domāt, ka ne jau uzreiz tā ņems un liks ārā no ģimenes, bet vajadzētu piesaistīt sociālo darbinieku, kas viņus tur regulari pārbauda! Varbūt ar laiku tas liktu saņemties!
Domāju, kirpicam ir potenciāls, traki ir ar lenku, jo viņa ir kā tāda smilga vējā, kur pūš tur plīvo. Ja saņemsies kivis, tad arī viņai nekas cits neatliks.
zobus var taisnot visu mūžu, jebkurā vecumā, nav to obligāti tagad jādaraKnabsab @ 10.01.2024 15:51Tieši nāku teikt, ka pirmais jautājums no pašas SmakuLienes.
Miai mute vispār izpuvusi, bet šos satrauc Keitijas zobi. Keitija kareiz tuvojas tam vecumam kad visi īstie zobi izauguši un var pie ortodonta doties. Nez vai labākajam tètim pasaulē būs 2000eur ko samaksāt par zobu taisnošanu?
Domāju, ka ārstējams jebkuram ar milzu gribasspēku. Bet šitie abi divi radīti lai viens otru slīcinātu alkoholā. Un tā viņiem arī vajag. Abi pelnījuši viens otru. Super saderīgs pāris- bomži-dzērāji-žults vēmēji-skauģi-narcisi.Hermiine89 @ 10.01.2024 16:31cik esmu pamanījusi storijos tieši Ļenkuce mudina Kivi kvasīt, jo pašai ta gribas. Pēdējā Jūrmalas apmeklējumā tieši Ļenka uzmundrinoši slavēja Kivi par alus dzeršanas atsākšanu. Jūs jau ziniet, pieļauju, ka sieviešu alkoholisms ir neārstējams. Protams, arī vecim tas prasa pārcilvēcisku apņemšanos, bet ja blakus ir šāda mentāli nestabila hihinātāja, tad bez variantiem. Tādu es redzu šo ģimenes ainu- abus vieno pudele( varbūt arī citas vielas). Un naids pret Madaru, protams, kā alko blakne.
magdalena333 @ 10.01.2024 16:42Tas Andris ir totāls lohs, viņš tiešām šitā pateica par Keitiju, ka viņa sušķe? Tādam lopam vispār bērnus nevar laist tuvumā. Es ļoti ceru, ka Madara dabūs skrīnu no šī storija, un parādīs bāriņtiesai cik ļoti šitam lopam uztrauc bērnu labsajūta. Ar kādu emocionālo vardarbību viņš nodarbojas, publiski apsaukājot savus bērnus. Vienkārši pretīgi. Kā Keitija justos, ja uzzinātu kā mīļotais tēvs viņu pazemo savu sekotāju priekšā. Jau vienas meitas svaru iztirzāja Latvijas priekšā, tagad otras meitas higiēnu, nu fui pretīgi!
NIKOLAA @ 10.01.2024 16:49zobus var taisnot visu mūžu, jebkurā vecumā, nav to obligāti tagad jādara
Kalnos @ 10.01.2024 14:30Sori nezinaju ka pieaugušie tagad tā dara ..sviests . Taču tekstu ticamāku varēja izdomāt?