Mercury6 @ 09.01.2024 22:14Saila jau sen atpakaļ vienreiz Kivi normāli atsēdināja. Katrīnei Vasiļevskai bija bilde ar Madaru un laikam Jāni un Andruha vai Liene vai abi tur bija iesmirdējuši kaut ko par to un Saila normālu trāpīgu komentāru Kivim uzrakstīja, tiešām atsēdināja. Tur bija daudz like tam komentāram. Tas bija laikā, kad Sana un Saulietis mēģināja Madaru publiski aizstāvēt un pēc tam Liene tagoja instagram Sedokovu, Jāni Timmu, Kivis zvanījās Saulietim un terorizēja. Viņi abi ir psihi.
qwe @ 09.01.2024 21:58Es nezinu, bet manliekas te nav ilgi jāgaida līdz pilnīgam nervu sabrukumam vecajai maukai..cik ilgi tā var turpimāties? Lieki uz vasaru, kad vecā būs traķenē
ThunderBird @ 09.01.2024 22:09
Pieņemu ka viņa viņai personīgi uzrakstīja kaut ko, bet Lieņukam patīk bļaut ka viņu stalko ļaunas sievieties....
deizija1 @ 09.01.2024 22:26
es tiešām brīnos ,kāpēc kāds no sab zināmiem cilvēkiem vai kāda,kura Ļenai ir autoritāte, neuzraksta un neved pie prāta.
Vai arī cilvēki negrib sūdu kustināt, lai nesmird...
domāju neviens negrib ar abiem mīzeliem saistīties, te jau nav prosto stulbibas darītas, bet abi ir slimi un ar slimajiem labāk pa labam 😀deizija1 @ 09.01.2024 22:26
es tiešām brīnos ,kāpēc kāds no sab zināmiem cilvēkiem vai kāda,kura Ļenai ir autoritāte, neuzraksta un neved pie prāta.
Merilda @ 09.01.2024 22:28
Protams, kam viņa vajadzīga. Rekur Zeltiņa jau sasējās ar to nelaimi, domāju, ka joprojām nožēlo un kaunina sevi, kur bija prāts ar tādu alkoholiķi sasieties uz kopīgu live ?
es tieši tikko iedomājos. Kāpēc neseko kaut kāda sabiedrības cancel gājieni? Rekur Judža skandālā kas darījās. OK te konteksts cits, bet tā ir kaut kādas debilas vecenes emocionālā vardarbība un terors pret Madaras ģimeni. Pietam, jau tādā apmērā, ka tālāk vairs nav kur.deizija1 @ 09.01.2024 22:26
Vēl var no interneta sūtīt bezmaksas anonīmās sms? Agrāk bija tāds prikols. Varētu no bombardēt šitos lopus.Ambulance @ 09.01.2024 22:3527 799 806 - varbūt kāda vēlas pivičam uzzvanīt ?
krixis3 @ 09.01.2024 22:37Vēl var no interneta sūtīt bezmaksas anonīmās sms? Agrāk bija tāds prikols. Varētu no bombardēt šitos lopus.