Rozāforums @ 07.01.2024 16:20atkal pakulgalva ārā bez ziemas cepures, varēs rīt atkal termometru rādīt hiihī
Katzenfamilie @ 07.01.2024 16:49
Es ari vienkarsi nobrinijos - vienmer tik slimiga Lienite -17 grados ara bez cepures, tikai ar austinjam! Un galvenais, ka cepure tacu vinjai ir, bet nez kapec to nevelk, tacu es jau noprotu, kapec vinja ar tiem ausainjiem staiga - grib tacu Kivica acis izskatities pec jaunas meitenes.
Šis gan ilgi izturēja. Un mačka tik priecīgi skubina: malacis! Cik laba sieva, ne tā kā ļaunā Madara, dzert neļāvaDanaja @ 07.01.2024 16:51Ha ha, protams, ka Kirpiču pāris ir Jūrmalas alus krogā. Viena no retajām iestādēm Jomenē, kur normāls ir tikai alus, bet ēdiens maigi sakot, stipri viduvējs. Kā sacīt, jāsaka- prioritātes ?
Waterlilly @ 07.01.2024 16:27Kivis kā luksafors - sarkans, dzeltens, załš ??♀️
Bet par vielām - nevar saprast, man škjiet, no narkotiku lietošanas parasti kłūst tievs, izkāmē. Drīzāk aptaukošanās un zobu bojāšanās no alko un nekvalitatīvas, nepilnvērtīgas pārtikas. Paziñas reiz pirmssākumos prikola pēc bija šo uzaicinājuši. Abi bija šmigā/lietoja un zem galda kaut kādas tabletes pa kluso padeva viens otram. Piełauju, ka kaut kad noofen tipa ko łenkai izraksta uz nervu pamata ir tas, ko viñi abi triec.
Danaja @ 07.01.2024 16:51Ha ha, protams, ka Kirpiču pāris ir Jūrmalas alus krogā. Viena no retajām iestādēm Jomenē, kur normāls ir tikai alus, bet ēdiens maigi sakot, stipri viduvējs. Kā sacīt, jāsaka- prioritātes ?
krmmm @ 07.01.2024 17:41Ja viņš tiešām septiņas dienas izturējis bez alus, tas tiešām ir megasasniegums. Bet, kā redzams, viss cauri. Liene ar saviem uzmundrinājumiem nepalīdz. Viņai, protams, ir izdevīgi, ka Andris konstanti ir piedzēries un resns - vismaz nevar no viņas tālu tikt prom un atrast citu.
Stephaniee @ 07.01.2024 17:38
Cik es saprotu, tad no Noofen tipa zālēm nevar būt šāds rezultāts smadzenēs, jābūt cita veida medikamentiem.