MelnāVārnaKrā @ 23.07.2023 17:19Es Kiviču neņemtu zinot, ka viņš nerūpējas par saviem bērniem un nozākājis Madaru no galvas līdz kājām. Man pašai ir tāda situācija, tādēļ šitādus tēviņus nekad neatbalstītu fu
TuunEs @ 23.07.2023 19:11Es nesaprotu, viņiem nav ienācis prātā, ka varbūt tas mazais bērns citiem maisa?
Ok ir cilvēki, kas grib nofotogrāfēties ar sēcekli, bet kāpēc tur ciemiņam ir jāstāv blakus? Gada māte tik ļoti “ietur” savu lomu, ka mazā no tēta soli nevar atiet.
Un tas storijs ar telpām, kur visi līgojas plaukšinādami, Mia visiem pa vidu starp kājām stāv nakts stundā ?♀️
Es viņa dziesmas nekad nēesmu klausijusies ,arī z-scars laikā.Tieši tos, ko viņš nodirš arī bija un ir Manas miļakās latviešu grupas.Un tā ir lielākai daļai,kas klausās tāda tipa mūziku.un patīk zallumballes.Klat ūdeni tādam grupām viņš nevar pienest klāt.Veljovairāk Dakotai,kurai īpašs šarms dziesmāmAizkraukles Pārdevēja @ 23.07.2023 15:29Viņš tak reiz tiešraidē nodirsa gan PV gan Donu, ka dziesmu teksti nekādi un no varianta - tikai idioti viņus klausās.
ha, jā, greizās dziedāšanas dēļ arī, protams. Gandrīz gribēju ierakstīt, nez, pašam nav kauns tik drausmīgi maut, bet tad atcerējos, ka tāda lieta kā kauna sajūta veprim nepiemīt 🤣LilyLady @ 23.07.2023 18:02Es Kivi neņemtu, jo, pirmkārt, viņš tiešām sūdīgi dzied. Nezinu, kas te tās slavas dziesmas sarakstījis, ka šis esot sakarīgs un iegriežot ballīti, bet, manuprāt, tā tāda ļoti specifiska publika, kam varētu patikt Kivičs.. Laikam jau cilvēki neko labāku savā dzīvē nav dzirdējuši par vecu, šļupstošu tusni. Man personīgi ir augstākas prasības no pakalpojuma sniedzējiem gan kāzās, gan citās svinībās, un priekšnesuma kvalitāte ir svarīgākais. Apsēsties uz ķebļa un šķībi noblēt slavenu mūziķu hītus var arī jebkurš stacijas tuneļa muzikants.
Helga Andersson @ 23.07.2023 17:56pat ja nav līdzīga situācija, tādus tēviņus nevajadzētu atbalstīt. Tas, ka pāris reizes varbūt atbrauc bez savas piekabes, neapkožas vai jau pirms vai “koncerta” laikā, un ir “sakarīgs”, maģiski neizdzēš visas viņa nelietības gan pret Madaru, gan daudziem citiem.
Šķīvju viņai nafig nevajag,bet kādu štāti var paķert netīšām😂😂😂vai apenes!SantaClub @ 23.07.2023 19:18
Es tieši to pašu iedomājos, kad skatījos viņas storijus!?♀️Paņem tak to maziš malā. Tavs tusnis pelna peso, bet tā ar bērnu maisās pa vidu! Neizskatījās arī, ka tiem cilvēkiem netraucē, ka Mia tur plivinās pa vidu kamēr šie mēģiņa uztaisīt bildi.
Pēdējais storijs kaut kādā privātmājā, tā vismaz izskatās. Man būtu bail, ka tā poda birste neiznes šķīvjus un citas lietas no mājas.?
... Vai vīru .....🤣kuranavliene @ 23.07.2023 20:18Šķīvju viņai nafig nevajag,bet kādu štāti var paķert netīšām???vai apenes!
Tusnelda @ 23.07.2023 18:58
vivii un vilkluse šitādam tēviņam Kivičam slavas dziesmas dzied katrā izdevīgā gadījumā. Laikam īpaši pietuvinātās svīstošajai alus mucai.??
Tusnelda @ 23.07.2023 18:58
vivii un vilkluse šitādam tēviņam Kivičam slavas dziesmas dzied katrā izdevīgā gadījumā. Laikam īpaši pietuvinātās svīstošajai alus mucai.??
Es un daudzas citas te,domāju arī netic ko raksta prese.Man par viņiem radās riebums tādēļ,ka dzirdēju no viņa paša mutes cūcības.Un ļoti iespējams,ka cilvēcīgums viņā nav zudis,bet tikai tad ja blakus nav Lienes.Viņš pat ar Madaru domājams,būtu jau normālās attiecībās un normāli komunicētu ja nebūtu kas kūda visu laiku.Jā,jābūt vecim savai galvai uz pleciem,bet viņš ir tāds mīkstmiesis,memmīts.Pofig ka notetovējies.vivii @ 23.07.2023 20:56
Nu zini, ne jau es dziedu slavas dziesmas, tas, ka padalos ar info, nav viņa slavināšana! Mani arī pārsteidza fakts, ka normāla, izglītota un pat turīga latviešu ģimene aicina Kiviču uz savu pasākumu.
Kad jautāju savai paziņai, kāpēc aicināja un vēl dzirdēju frāzi, ka viņa zin ko raksta prese un fb, tad viņa atbildēja, ka jaunībā patika viņa grupa, neesot ticība tam, ko raksta prese un tas viņai radījis interesi pašai pārliecināties kā tad ir. Nu un beigās, kā viņa teica, iespaids bija pozitīvs un tāpēc vēl vairāk neticot visām baumām, jo viņas pieredze esot bijusi laba.
Tad nu es izdaru secinājumu, ka nav brīnums, ka Kiviču joprojām aicina un pat uz kāzām, tātad kaut kādai daļai noveicas un viss ir normāli ?
nu vinai teftela veseliba pie kajas. Ir tikai viena karaliene - liene 😂SantaClub @ 23.07.2023 21:04Vaidziņi ar spīdumu!?