un ka tas puisis apcamdija teftela vederinu un plikeja ka apsveiktu grutnieci 😁Krizdole @ 18.07.2023 20:09Nebija tā pirātu balle bērnam, vienai sievietei un Kivičs kā pārsteigums. Bet tur tajā storijā no Vecpiebalgas, kur Kivičs to vienu džeku apkampis un kaut ko austiņā čukst, tur jau visi, ieskaitot pašu mākslinieku, ir pamatīgā ķitē un tad jau arī vienalga, kas fonā skan, parasta tumbočka vai dzīvā ?
Vārdotāja @ 18.07.2023 19:40es ar to pašu padomāju! Bet interesanti, ka maza meitenīte dziedāja tādu dziesmu..
LabaDabaDa @ 18.07.2023 20:22
Pirātu ballei pieaugušajam izklausās vairāk nekā neparasti...
Blablablabla @ 18.07.2023 17:51es nezinu vai tas saucas svīst -bet man ir ļoti gari un biezi mati! Ja es ne izkaltēju matus ,man galvas ada noteiktas vietas sāk sulot un nākamajā dien iet nost tādam kā plēksnem! Ja biju pārbaudīties un vienīgais,kas palīdzēja bij matu fēns ! Arī friziere teica,ka matus dabīgi var žāvēt tikai tas,kam mati ir plāni un paši izzust pa pāris minūtēm,mani mati dabīgi zust stundām
ZapeNape @ 18.07.2023 21:07Mūsu skaistule, salasījusies forumu, bliež vienu bildi pēc otras. Pat Miu salikusi. Teftelis tik smieklīgs, slēpjot to savu resno puzu. Cik ļoti sevi nav jāciena,lai uzaicinātu kivi uz ballīti?
Sebii @ 19.07.2023 09:20Ja kāds uz manu dzimšanas dienu vai kāzām uzaicinātu Kivi, es laikam vairs nekontaktētos ar to cilvēku pēc tam.
Tonya @ 19.07.2023 01:27Vai rādot vienmēr un visur “?” savu tuklo īkšķeli priekšā sev, Kivics doma, ka noslēpj speķi? Vai tas no Lienes “viss kolosāli”?
ZapeNape @ 18.07.2023 19:20Lieņuks atkal pats sev jautājumus uzdevis un saslavējis. Viņa jūtas tik ļoti nenovērtēta, ar tik zemu pašvērtējumu, ka tādā veidā mēģina celt savu pašapziņu. Tie jautājumi ir tik vienveidīgi gan pēc uzbūves, gan satura, ka jebkuram ir skaidrs, ka Liene tos raksta pati. Lai būtu kopā ar savu meitiņu, pusmūža sieviete nodarbojas ar huiņu, atvainojos. Viņiem, nez, sirdsapziņa neierunājās, kad vakar tā mazā meitenīte dziedāja, bet viņi savam bērniņam nav iemācījuši neko.
Scandinavian @ 19.07.2023 13:51
Bet vai Lienes dzīvē ir kas labs un interesants par ko uztjautāt?
es ar ta padomaju, vai tas ir kas ipass, ja maja ir tira?Krizdole @ 19.07.2023 13:53
Iztīra māju un ieliek storiju - dienas notikums ?
Tusnelda @ 19.07.2023 11:42
Tak atrodas tādi, kuri noorganizē Kiviča pārsteigumu pat uz kāzām !!! Cik skaisti, ka jauno pāri kopīgā dzīvē ievada sievu sitēja, bērnu pametēja, uzturlīdzekļu nemaksātāja un alkoholiķa nošļupstētie dziesmu izstrādājumi...
Marfa @ 19.07.2023 14:03es ar ta padomaju, vai tas ir kas ipass, ja maja ir tira?
var lūdzu beidzot ielikt tās krūzes foto kāda? PaldiesPhenelopsis @ 19.07.2023 13:55Lienei māja tīra, krūze kā vienmēr netīra. ?
Kalnos @ 19.07.2023 14:19var lūdzu beidzot ielikt tās krūzes foto kāda? Paldies
P.S..Te tik bieži bijis viss izfantazēts ka arī tagad neticu .