Pikachio @ 01.08.2024 21:21Mia pārdzīvo Sendijas radīto ārprātu?
Tas ir interesanti ?
Pikachio @ 01.08.2024 21:21Mia pārdzīvo Sendijas radīto ārprātu?
Tas ir interesanti ?
Mia prasa māsas, Mia grib kaki, Mia pārdzīvo redzēto. Tā pati Mia - neinteresē dzimsanas diena, dzert Aptamil pudeli, knapi runā. Mia nezin kur palika kakjis un suns. Labi, ka atbildību par Lenkas putniem neuzvel Miai.Mercury6 @ 01.08.2024 21:31
Nu ja! Mia taču jau Tiktoku lieto kopš zīdaiņa vecuma! Noteikti seko Sendijai tur un ir labi informēta par Sendijas pausto un tagad krata sirdi mammai un tētim! ? bet ja nopietni, Liene var ar aizžmiegtām acīm pilnīgā pālī varbūt no sevis izspiest gramatiski pareizu tekstu, lai it kā neliktos, ka ir dzērusi un raksta šķībi, bet tie teksti un gānīšanās nodod. Vēl jau arī solīja kaut kādu ģeomagnētisko vētru. Man arī ir dusma par tiem Lienes storijiem. Turklāt var redzēt, kādu bezmaksas palīdzību viņa ir domājusi, ko sniegusi Sendijai - ietagojusi viņu savos 2 storijos. Viņa regulāri kādu ietago un pielaizās. Ja jebkura no viņas kādreiz apbrīnotajām sievietēm par viņu ko pateiks, tad atkal Liene bļaus - es viņai bezmaksas palīdzēju ?? kur var būt tik slims cilvēks.
lai tik sapucejas kartīgi. Launa Sigulda vinu gaida.Anette5 @ 01.08.2024 21:37Bet Lienītei tak milzu stress, Kivim 3.augustā ļaunā Sigulda jāpagodina ar savu daiļradi. Un vēl nevar zināt ko var nākties uz ielas garāmejot satikt. Šito stresu tik ar mežezeru var noskalot
viņai ir paranoja, ka visas grib atņemt viņai Andri. Es nezinu normālu sievieti, kura gribētu Kiviču.MeltedCheese @ 01.08.2024 21:47Sendija mēģinājusi Andri savaņģot ? hahaha. Te nav šaubu, ka kuce kaut ko lieto!