ZapeNape @ 05.03.2023 10:03Liene atkal sapucējusies??? Kur viņa ņem tās parpalas? Un tas nemitīgais "baigi forši". Uzreiz redzams - intelektuāla, daudz lasījusi, smalka Rīgas dāma. Lauki un Sigulda atpūšas ???
Incognito @ 05.03.2023 11:18Mani reāli interesē kā viņiem tandēmā ar bērnu iet kopā šis dzīvesveids. Viņi visu nakti neguļ, Mia visdrīzāk bezspēkā atplīst mašīnā, tad Ļenka ar Kivi tiek pie gulēšanas un droši vien šņāc līdz vēlai pēcpusdienai. Bet ko pa to laiku dara tas bērns?! Bērni no rīta ceļas pat, ja pa nakti nav īsti gulējuši. Viņa vnk tur viena ne ēdusi ne dzērusi klaiņo pa māju, kamēr tie paraugvecāki pampst??
Knabsab @ 05.03.2023 11:39Man domāt, ka Kivis veikli tiks ārā no šīm attiecībām, kā jau te iepriekš rakstīja, paziņos, ka Liene ir psiho, ka viņam draudēja, ka bija apmāta, ka draudēja nodarīt kaut ko Miai, ka vins aiz pienākuma ir tikai palicis tik ilgi kopā, ka Liene nav tāda, kā licies sākumā, bla bla bla.
Un viņam feelings uz Lieni sen jau ir beidzies. Vismaz gadu jau savos storijos, kur vins uzstājās, vins uz Lienes filmēšanu pat neskatās virsū. Sākumā taču likās, ka vins neredz citus cilvēkus riņķī, a tagad pat paviršu acu skatienu nevelta Lienei
Rīgā iebrauca trijos, bet piecos Lienīte, no tik emocionāli piesātināta vakara, vēl nevarēja aizmigt. Laikam kivis ar savu ķērkšanu piesātināja to vakaru. Vakars klubā ar iereibušu publiku, Lienei ir emocionāli piesātināts. Jā, katram savs.😄 Bet kivis noteikti piemāvies. Tāda tā Lienes laime.Minelūše @ 05.03.2023 11:095 no rīta dāma vada auto mājās, kamēr kungs droši vien aprijies uz aizmugurējā sēdekļa krāc. Katras sievietes sapnis.
Tagad garais mētelis ir izeja, bet ar ko paslēps savus taukus vasaras karstumā??
nu es pateiksu ta, tikai ja pats esi iedzeris , var klausities. Skaidra klausoties ir kauns.Adele4 @ 05.03.2023 10:43Ne tikai elš un pūš, cik storijos redzēts, sajūta, ka viņš vnk kliedz/ķērc. Par dziedāšanu to nenosauksi. Drīzāk aurošana.
+ viņš tak redz cik labi iet Madarai, kā viņa ir plaukusi, šobrīd mēģina dažādus projektiņus un sanāk, bet lienīte tik vien kā murgo- par grāmatām, tenisu un pārējiem "projektiņiem" un nekas no tā nav sanācis. Kivičs noteikti nožēlo, ka izsķīrās un aizgāja pie tās plukatas un nu abi ir tur kur ir. Bet Kivičs varēja būt tur kur Madara. Protams, nav teikts, ka nenodzertos tāpat, bet sapņot viņš sapņo, ka varētu būt Jāņa vietā. Madaru aicina uz visādām sieviešu intervijām un tiešām esmu noskatījusies visas ar interesi, bet lieni neaicina uz nevienu interviju, tad nu kivičam pašam nācās intervēt savu sievu. Bravo un intervija tik garlaicīga, ka nespēju noskatīties pat pāris minūtes.Incognito @ 05.03.2023 11:58
Jā, viņš var fleitēt cik grib, ka joprojām Lieni mīl, bet ir acīmredzami, ka tās gigantiskās rozā brilles ir ar blīkšķi kritušas un viņš ir sapratis, kas viņa ir par cilvēku pati par sevi + viņas psihiskie traucējumi. Taču viņš nekur neies, līdz nebūs nākamā dāma, kas viņu pie sevis paņems ar visu viņa iedzīvi, kas ietilpst vienā koferī
kapriza__ @ 05.03.2023 14:24+ viņš tak redz cik labi iet Madarai, kā viņa ir plaukusi, šobrīd mēģina dažādus projektiņus un sanāk, bet lienīte tik vien kā murgo- par grāmatām, tenisu un pārējiem "projektiņiem" un nekas no tā nav sanācis. Kivičs noteikti nožēlo, ka izsķīrās un aizgāja pie tās plukatas un nu abi ir tur kur ir. Bet Kivičs varēja būt tur kur Madara. Protams, nav teikts, ka nenodzertos tāpat, bet sapņot viņš sapņo, ka varētu būt Jāņa vietā. Madaru aicina uz visādām sieviešu intervijām un tiešām esmu noskatījusies visas ar interesi, bet lieni neaicina uz nevienu interviju, tad nu kivičam pašam nācās intervēt savu sievu. Bravo un intervija tik garlaicīga, ka nespēju noskatīties pat pāris minūtes.
kapriza__ @ 05.03.2023 14:24+ viņš tak redz cik labi iet Madarai, kā viņa ir plaukusi, šobrīd mēģina dažādus projektiņus un sanāk, bet lienīte tik vien kā murgo- par grāmatām, tenisu un pārējiem "projektiņiem" un nekas no tā nav sanācis. Kivičs noteikti nožēlo, ka izsķīrās un aizgāja pie tās plukatas un nu abi ir tur kur ir. Bet Kivičs varēja būt tur kur Madara. Protams, nav teikts, ka nenodzertos tāpat, bet sapņot viņš sapņo, ka varētu būt Jāņa vietā. Madaru aicina uz visādām sieviešu intervijām un tiešām esmu noskatījusies visas ar interesi, bet lieni neaicina uz nevienu interviju, tad nu kivičam pašam nācās intervēt savu sievu. Bravo un intervija tik garlaicīga, ka nespēju noskatīties pat pāris minūtes.
vins neko neiedomajas, vinam kranins saniezejas un bez brillem Liene likas smuka un pieejama, atri un viegli. Vinam vienkarsi atri apnik visas attiecibas, nedomaju, ka baigi ko iedomajas, salidzina utt.u.604737e44a238 @ 05.03.2023 16:27Es gan nedomāju, ka Kivičs nožēlo aiziešanu no Madaras - viņa viņam jebkurā gadījumā bija apnikusi un gribējās ko jaunu. Nožēlot viņš var vienīgi to, ka neizvēlējās kādu veiksmīgāku sievieti, jo maldīgi domāja, ka Liene ir nez kāda sabiedrības dāma, ar kuru viņš noteikti pacelsies. Grūti arī pateikt, vai Madaras dzīve būtu izvērsusies tik veiksmīgi, ja Kivičs viņu nebūtu pametis. Pirms tam nevienam tāda Madara īpaši neinteresēja - jauna, sportiska meitene, kas, būsim godīgi, ne ar ko īpaši neizcēlās. Populāra viņa kļuva tieši pēc šķiršanās. Sanāk, ka lielākā ieguvēja no šīs epopejas ir Madara.
Minelūše @ 05.03.2023 16:41Jebkura, kam izdevās atkratīties no Kiviča, ir ieguvēja. Vispār nevaru iedomāties sievieti, kura spētu būt laimīga ar tādu vīrieti kā Kivičs. Viņš ir neizskatīgs, prasts, rupjš, agresīvs, skops, aizspriedumains un ne pārāk gudrs. Plus grādīgo patērē neveselīgos daudzumos. Es no tāda veča bēgtu pa gabalu un citām ieteiktu darīt tāpat.
Minelūše @ 05.03.2023 16:41Jebkura, kam izdevās atkratīties no Kiviča, ir ieguvēja. Vispār nevaru iedomāties sievieti, kura spētu būt laimīga ar tādu vīrieti kā Kivičs. Viņš ir neizskatīgs, prasts, rupjš, agresīvs, skops, aizspriedumains un ne pārāk gudrs. Plus grādīgo patērē neveselīgos daudzumos. Es no tāda veča bēgtu pa gabalu un citām ieteiktu darīt tāpat.