magdalena333 @ 12.02.2023 14:14Liene vakar savu reportāžu sāka ap 22:00, tad ir jautājums, cikos tas koncerts beidzās, cikos tas bērns tika iekrāmēt auto? Mani bērni guļ pēc 20:00 vakarā, Mia pēc 22:00 sāk tikai iegriezt ballītes! Vai tiešām tas visiem liekas ok, vai instancēm tas liekas ok?! Un netrūkst ziņojumu par to, ka šie to bērnu vazā apkārt pa ballītēm. Tas vienkārši ir vājprāts! Es nesaku kaut kad ir kādam Dzimšanas diena un bērns paliek ilgāk nomodā, vai kādi svētki, bet katru nedēļu, pa skaļām ballītēm, kur tiek lietoti alkoholiskie dzērieni, man vienkārši trūkst vārdu?
NEVIENAM VIŅŠ NAV VAJADZĪGS! Labi,Kivim vismaz kaut cik! Pēc bērna var redzēt,ka viņš tiecas pēc tēva,kamēr māti praktiski ignorē.Mathilde @ 13.02.2023 23:36bet varbūt viņi ( precīzāk Lenka) tā speciāli iznesās? Khekhe, būsim reāli, kuram no viņiem tas bērns ir vajadzīgs? Kurš viņu audzina, rūpējās, lasa pasakas pirms miega, gatavo siltas maltītes, ved uz leļļu teātri vai pavizina ar ragavām?
Mathilde @ 13.02.2023 23:36bet varbūt viņi ( precīzāk Lenka) tā speciāli iznesās? Khekhe, būsim reāli, kuram no viņiem tas bērns ir vajadzīgs? Kurš viņu audzina, rūpējās, lasa pasakas pirms miega, gatavo siltas maltītes, ved uz leļļu teātri vai pavizina ar ragavām?
Incognito @ 14.02.2023 00:10
Ja viņai kādreiz pagriezusies mēle pateikt, ka viņa ir gatava atteikties no saviem bērniem vēl pirms tas pa īstam notika, tad no tā sievišķa var gaidīt visu.
Bet es domāju, ka lai arī cik bezsmadzeņu būtne viņa nebūtu, arī viņai iespējams uznāk apskaidrības mirkļi, ka Mia būtībā ir viss, kas viņai ir. Jo būsim reāli, ja Mia ir tikai ciemiņš viņas dzīvē, tad mīļotais vīrs tāds garāmgājējs vien ir, jo lielās mīlas viņam pietika tik vien kā uz šiem pāris gadiem.
Liene, attopies un kamēr nav par vēlu, pievērsies savai meitai un meklē darbu, lai var parūpēties par sevi un bērnu, kad Andris būs tālēs zilajās
ZapeNape @ 14.02.2023 09:06Liene piedalīsies kaut kādā krievu skaistumkonferencē un vakarā ies gulēt ar netīru seju, jo ir ļoti aizņemta. ??? Piecelties septiņos viņai ir par grūtu. Tāda sliņķe! Tāpēc jau tas bērniņš ir tik nesanāks!
amoreamore @ 14.02.2023 10:15Ļenka savā instagramā nofilmējusi grupu Olas un Kirpiču, un pierakstījusi, ka iespējams, top jauns projekts. Kāds bļaģ jauns projekts? Nebūs par daudz sasapņotie projekti tik īsam laika sprīdim?
Labākais, kas no šī varētu izdoties - Olas jaunā dziesmā gaumīgi ierēks par Kiviču, viņam, PROTAMS, ka nepieleks, ka par viņu paņirgājās un Ļenka priekšā un pakaļā spraudīs linkus kur paklausīties jauno bīloved hazbenda projektu.
kāpēc tu fantazē? Visu fb izmeklējos vispār neko tādu neatradu.Tusnelda1 @ 13.02.2023 15:22
FB viņa vislaik taisās par Kiviču aizstāvi. Palaikam plosās trakāk par to plānprātīgo Marci Dzelmi.
Kalnos @ 14.02.2023 11:35kāpēc tu fantazē? Visu fb izmeklējos vispār neko tādu neatradu.