Nu es vienreiz no Milanas centralas stacijas ar autobusu braucu uz lidostu. Autobuss pilns. Es sedeju pie loga un blakus aziats. Piebraucam,shis jau piecelos un virzas uz autobusa izeju,bet man,ka sedoshai pie loga,shis process bija lenaks. Garlaikoti skatos apkart un pamanu uz kresla,kur sedeja vinsh,naudas maku.Pamanit isteniba nebija viegli,jo kresls tumshi zila un maks melns. Ieksha neskatijos,bet maks bija reali “resns”,pilns ar naudu vai ar kartem.Panacu vinju,atdevu….Shis pat normalu Paldies nepateica. Esot nerakstits tieshi tadas situacijas-samaksat pateicibas naudu. Ja nebutu es to maku pamanijusi, maxakais vins visa celjojuma laika nevaretu sev nopirkt udeni un edienu,sliktakaja iestregt Italija bez dokumentiem un naudas. Toreiz tads rugtums palika ieksha,jo normals cilveks tada situacija vismaz sisnigi pateiktos.Danaja @ 16.06.2021 00:38Manu pasi reiz atrada kāds kungs, sazinājās ar mani, es viņam nopirku balzāma pudeli pie kuras ar banti piesēju 20nieku. Bija priecīgs un es priecīga.
Bet man ir bijuši vairākkārt ka atrodu cilvēku telefonus, makus. Ne reizi neviens neko nav devis. Protams, bija tāda sajūta, ka wtf, vismaz šokolādi būtu nopirkuši. Bet nu tie ir cilvēki. Dažādi un savādi.
Nerakstits likumsTramonto @ 16.06.2021 01:01Nu es vienreiz no Milanas centralas stacijas ar autobusu braucu uz lidostu. Autobuss pilns. Es sedeju pie loga un blakus aziats. Piebraucam,shis jau piecelos un virzas uz autobusa izeju,bet man,ka sedoshai pie loga,shis process bija lenaks. Garlaikoti skatos apkart un pamanu uz kresla,kur sedeja vinsh,naudas maku.Pamanit isteniba nebija viegli,jo kresls tumshi zila un maks melns. Ieksha neskatijos,bet maks bija reali “resns”,pilns ar naudu vai ar kartem.Panacu vinju,atdevu….Shis pat normalu Paldies nepateica. Esot nerakstits tieshi tadas situacijas-samaksat pateicibas naudu. Ja nebutu es to maku pamanijusi, maxakais vins visa celjojuma laika nevaretu sev nopirkt udeni un edienu,sliktakaja iestregt Italija bez dokumentiem un naudas. Toreiz tads rugtums palika ieksha,jo normals cilveks tada situacija vismaz sisnigi pateiktos.