Jūtos sevī vīlusies

Reitings 12
Reģ: 11.01.2021
Esot pavisam jaunai,lielu baru pielūdzēju,kas skrēja pakaļ pat tad,kad uzvedos riebīgi,skatījos uz precētajām sievietēm un domāju-es nekad neļaušu,lai mani uzskata par pašsaprotamu.
Šobrīd,esot precējusies jau 5/6 gadus,pa vidu bērni,saprotu,ka esmu kļuvusi par ,,to" sievieti.
Ikdiena nav slikta,uz citu fona pat ļoti laba,finansiāli esam virs vidējā,bet pienāk brīdis,kad Tu aizdomājies-kā būtu dzīvot pieticīgāk,bet ar vīrieti,kurš nēsā Tevi uz rokām un iekāro tevi ne tikai tad,kad esi stundām ilgi sēdējusi pie spoguļa un pēdējo naudu notērējusi veļā,lai tikai otram patiktu.Saprotu,ka esmu nogurusi no šī viena aktiera teātra.Vienmēr esmu nosodījusi krāpšanas,pati esmu ļoti greizsirdīga un esmu sevi pilnībā norobežojusi no vīriešiem jo ar prātu zinu,ka ja sāktu flirtēt un koķetēt,neprastu apstāties.Negribu nekādus ieteikumus,jo galva vēl turas uz pleciem un zinu,ka stabila ģimene ir svarīgāka par iegribām,bet gribu sevi nomierināt-vai arī jūs kādreiz aizdomājaties-nafig es tik agri(man nav pat 30) metos iekšā ģimenes dzīvē un vai vēl kādreiz sajutīšu ko nozīmē kaisle un kaifs...
11.01.2021 21:26 |

Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
Nezinu6

Lai Tev labi klājas un viegli ar dzmedībām iet! Ceru, ka attiecību jautājumus izdosies sakārtot.
12.01.2021 12:02 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
sievietes ideāls: pirmais un vienīgais gultā, finansiāli nodrošina visas vajadzības, pie tam dāvina ziedus un grib bērnus🧐 Pēc definīcijas tādi nemēdz būt, tas nozīmē, ka pati esi viņu izaudzinājusi (lasi "radījusi") pēc sava ģīmja un līdzības, iespējams labu laiku atpakaļ, kad pati vēl biji ļooooti nepieredzējusi attiecībās un viņu kā pirmo arī ņēmies izskolot kā vienīgo.

Es neredzu nekādu loģiku šeit 😄 sieva bez seksuālas pieredzes kaut kādās kultūrās varbūt arī ir ideāls, bet kā šis apstāklis padara vīru par ideālu? Jo viņš izvēlējās nevainīgu sievu? Un kā ļoooti nepieredzējusi sieviete var kādu izskolot?
Un tas, ka sieviete pirms 30 gadu vecuma piedzemdēja vīram 2 bērnus, pabīdot malā savas ambīcijas, arī savā ziņā padara viņu par priekšzīmīgu patriarhāta sievu.
Un sieva viņam ir iekārojama tikai, kad ir sapucējusies un skaistā veļā, wtf. Viņam problēmas ar erekciju?
Pati norobežojas no visiem vīriešiem, citādi paslīdēs kāja 😄
Kaut kāds musulmaņu ideāls tas viss ir 😄
12.01.2021 13:58 |

10 gadi
Reitings 7234
Reģ: 05.08.2013
Nebūs populārs viedoklis, bet es esmu PAR romāniem.
Es arī kādreiz ar putām uz lūpām varēju kliegt cik tas ir briesmīgi un amorāli.
12.01.2021 14:15 |

Reitings 12
Reģ: 11.01.2021
Mēs iepazināmies 18 gados,es dzīvē esmu baudījusi ļoti daudz vīriešu uzmanību,bet nekad neesmu gulējusi,jo gluži vienkārši negribēju,nevis biju nosolījusies sevi taupīt.Viena dzīvoju no 15 gadiem,kad pēc devītās klases pārvācos uz citu pilsētu,lai mācītos labākā skolā un kopš tā laika arī strādāju-iesākumā kā barista(jā jā ņēma arī nepilngadīgu) un pēc skolas beigšanas strādājusi normālos uzņēmumos,no kuriem klienti palika un arī dekrētā turpināju pelnīt veicot grāmatvedības un audita pakalpojumus. Man paliks 25 gadi un es nekādā ziņā nejūtos sūdīgāka par vienaidzēm pat ar to,ka esmu dzemdējusi bērnu,jo kā jau es iepriekš minēju,darbas man ir svarīgs un no viņa nekad neesmu atteikusies.Tas nav mans pienākums attaisnoties,bet kā no manis rakstītā var savilk kopā musulmaņa ideālu? ja es būtu teikusi,ka mans sapnis ir dzemdēt bērnu baru un laizīt vīram kājas,okey.
12.01.2021 15:26 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Autore, protams, tev nav jātaisnojas, bet bez kādēļ tu to dari. Mans komentārs bija kā atbilde komentāram par vīrieša ideālu. Es nesaskatu nekādu vīrieša nopelnu apstāklī, ka sieva bija nevainīga. un diskusijas autore, tu acīmredzami esi nelaimīga, ne jau tu vienīgā pie tā esi vainīga.
12.01.2021 15:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!