no pieredzes varu teikt, ka nevajag 100% uzticēties grāmatai, bet labāk pagaršot pirms cepšanas. Tas ir - ja gatavo desertu, tad pagaršot mīklu vai nevajag saldāku vai ar kaut ko papildināt. Cepu šokolādes brauniju. Toreiz mīklu nepagaršoju, bet izdomāju vēl pievienot klāt banānu. Tur kur bija banāns braunijs bija ok, bet citādi dikti sauss un prasījās vairāk saldumu, tāpēc arī bija labāks tur, kur bija ticis banāna gabals. Ja būtu pagaršojusi būtu zinājusi, ka vajag pievienot vairāk medu. Nākamreiz likšu visā pamatnē banānu un extra saldumu, ja gatavošu vēlreiz.
Vēl cepu ābolu plātsmaizi pēc viņas receptes un nekas labs nesanāca, āboli un drupačas nāca nost no pamatnes, turklāt, bija par sausu. Ir receptes, kas izdodas, bet ir tādas, kas ir vilšanās vai prasa uzlabojumus. Tādēļ, ja plānā kaut ko gatavot ciemiņiem no grāmatas, noteikti pirms tam izmēģināt, lai nav vilšanās. Turklāt, abas šīs minētās receptes bija no 2. grāmatas. Arī tur prasās uzlabojumi.
1. grāmatā bija arī tā, ka pie sastāvdaļām ir produkti, kuri nav pie pagatavošanas procesa.
Es tomēr ieteiktu labāk 2. grāmatu iegādāties. :)