Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Paulas Freimanes pavārgrāmatas!

 
Reitings 6
Reģ: 28.05.2020
Sveikas, dāmas!
Varbūt kāda var dalīties pieredzē ar Paulas Freimanes pavārgrāmatas lietošanu:
1. Vai receptes ir vieglas, saprotamas? (nav kosmosa sastāvdaļas, kuras nekur nevar nopirkt)
2. Kuru grāmatu labāk iegādāties - pirmo vai otro?
3. Varbūt kādai mājās tā krāj putekļus un vēlas to pārdod? Iegādātos arī lietotu.
Paldies!
11.01.2021 13:03 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Es neiesaku pirkt, esmu šķirstījusi, nekā īpaša.. visas receptes atrodamas internetā..
Te jau bija diskusija par šo..
https://lilit.dieviete.lv/forums/topic/217512-zelta-sastavdala/
11.01.2021 13:08 |
 
Reitings 940
Reģ: 06.01.2021
Čau. . Atsauksmes labākas ir par otro grāmatu, pirmajā bija daudz nepilnību un liela daļa no receptēm neizdevās, vai arī bija jāpiedomā kārtīgi lai izdotos. Kādai receptei garšas arī ir pliekanas, bet tas tikai dēļ tā jo izmanto cukura vietā stēviju un man saldummilei tā garša pietrūka, bet nu tur tas āķis , receptes ir veselīgas un ja gribi mainīt uzturu ir pie tā jāpierod. Vai arī vienkārši garšas pastiprinātāji jāliek pēc savas vēlmes.
11.01.2021 13:09 |
 
Reitings 798
Reģ: 14.05.2019
no pieredzes varu teikt, ka nevajag 100% uzticēties grāmatai, bet labāk pagaršot pirms cepšanas. Tas ir - ja gatavo desertu, tad pagaršot mīklu vai nevajag saldāku vai ar kaut ko papildināt. Cepu šokolādes brauniju. Toreiz mīklu nepagaršoju, bet izdomāju vēl pievienot klāt banānu. Tur kur bija banāns braunijs bija ok, bet citādi dikti sauss un prasījās vairāk saldumu, tāpēc arī bija labāks tur, kur bija ticis banāna gabals. Ja būtu pagaršojusi būtu zinājusi, ka vajag pievienot vairāk medu. Nākamreiz likšu visā pamatnē banānu un extra saldumu, ja gatavošu vēlreiz.
Vēl cepu ābolu plātsmaizi pēc viņas receptes un nekas labs nesanāca, āboli un drupačas nāca nost no pamatnes, turklāt, bija par sausu. Ir receptes, kas izdodas, bet ir tādas, kas ir vilšanās vai prasa uzlabojumus. Tādēļ, ja plānā kaut ko gatavot ciemiņiem no grāmatas, noteikti pirms tam izmēģināt, lai nav vilšanās. Turklāt, abas šīs minētās receptes bija no 2. grāmatas. Arī tur prasās uzlabojumi.
1. grāmatā bija arī tā, ka pie sastāvdaļām ir produkti, kuri nav pie pagatavošanas procesa.
Es tomēr ieteiktu labāk 2. grāmatu iegādāties. :)
11.01.2021 14:09 |
 
Reitings 352
Reģ: 03.05.2019
Labāk izvēlēties 2. grāmatu. Pirmajā daudz nepilnības. Mans favorīts ir edunsporto.lv saprotamas receptes, iespējams manīt sastāvdaļas, pie tam katrai receptei aprēķināts kaloriju daudzums un norādītas olbaltumvielas, ogļhidrāti utt.un nav jāpērk grāmata.
11.01.2021 16:06 |
 
10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Neuzskatu, ka tas grāmatas ir kas īpašs recepšu ziņā. Ja esi kulinārijas entuziasts, kurai ļoti patīk šādas lietas un gribi arī lai ir kā simbols plauktā, tad jā, iesaku labāk 2. Grāmatu, pirku mammai un daudzi saka, ka kvalitatīvāka. Ir arī vairāk info tajā pieejama. Tāda uzlabota versija. Bet ja vēlies vienkārši recepšu dēļ, nu to visu vēl 10 citās variācijās var atrast internetā.
11.01.2021 16:10 |
 
Reitings 7
Reģ: 18.12.2020
Esmu mēģinājusi vairākas viņas receptes, tiesa gan, nevienu no otrās grāmatas. Godīgi sakot, nekad vairs neko negatavošu pēc viņas receptēm. Es gatavoju diezgan labi, varbūt tāpēc man vēl lielāka vilšanās. Viņas kūkas nesaželē ar parasto želatīnu, ēdieni pliekani un trūkst garšas biezi vien. Labāk par to naudu piedalīties Diāna Kubasovas izaicinājumā, tur tiku pie daudz interesantākām un noteikti garšīgākām receptēm. Ja gatavo pēc Paulas, tad nevar 100% pieturēties pie receptes.
11.01.2021 22:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits