Katz @ 13.09.2020 23:08Besīs nenomazgātie šķīvi un nomestās zeķes, jo besī cilvēks, ne izdarītās lietas. Tās jau ir sekas, kad besī un nāk melnie.
Pēdējās attiecības uzsāku uzreiz un tagad, kaut kā dabiski uzsākām kopdzīvi, paliekot viens pie otra, sākumā bija grūti, kamēr iepazīsti otru, atklāj lietas, kuras dara otrs un nedari tu, ar daudzko jārēķinās, jāsamierinās, jārod kompromisi un pa vidu visam vēl jāmēģina sadzīvot vienam otru, laika gaitā attiecības izvērtās uz otru pusi. Dzīve un attiecībs nav rožu dārzs, tās jākopj, jākopj un vēlreiz jākopj. Neesam neviens perfekts, katrs nākam no savas debespuses, tādēļ paiet laiks, kamēr abi piezemējās vienā punktā. Un tādēļ teikšu šeit savādāk kā citi, izmēģini! Un pēc tava lasīta, redzu, ka īpaši zaudēt arī nav ko. Kā būs tā būs. Uzskatu, ka ik katrs partners nāk ar savu izdevumu attiecībās, vismaz līdz šim esmu bijusi pilnīgi atšķirīgās attiecībās un tāpat arī nekad tās nav bijušas perfektas, lai vai cik jauki un mīļi brīži ir bijuši. Ļaujies un plūsti. Neiespringt, jo tad arī rodās pārpratumi, neizpildītas lielās ekspektācijas utt.
Eksperte @ 13.09.2020 23:22
Nē. Besī tieši neizdarītās lietas, nevis besī cilvēks. Precīzāk sakot besī nedisciplinētība. Ar melnajiem tur maz sakara.
Rogozaso @ 14.09.2020 14:27Es īsti neteiktu, ka mums ir bijis randiņu periods, jo sākām tikties tieši kad pasludināja valstī ārkārtas stāvokli un apkārt staigāt nevareja, tāpēc vakarus daudz pavadījām mājās pie viņa.
Tā jau ir bijis kopš pirmās dienas, ka 4 - 5 dienas esmu ar viņu un arī nakšņojam kopā.
550 - 600 eiro ir domāts tikai pārtika un kaut kādām mājas vajadzībām, nezinu :D
gribu arī no tās naudas kaut kādus uzkrājumus veidot, ja nu kas lai mums ir kopīgi uzkrāta nauda, ja nu kaut ko vajag vai arī aizbraukt kādā ceļojumā pēc laika
parunasimparlaiku @ 14.09.2020 10:41Lielākais trūkums kopdzīvei ir tas, ka ne visos dzīvokļos labierīcībās ir pietiekoša skaņas izolācija. Un, ja dzirdi, kā meitene nokārtojas, var pazust visa interese par viņu. Jo dažkārt fekāl1jy pavada ļoti skaļas gāzes.
Ir jātēlo, ka to nedara. Nesmukumi jāslēpj un, dzīvojot atsevišķi, to izdarīt vieglāk.vivii @ 14.09.2020 18:21
Un ja vecis laiž gāzes un skaņas, tad tas būtu ok? :D
Nu ja, sievietes jau ne purkšķina, ne nokārtojas ???
Tā ir dabiska, fizioloģiska vajadzība, ja nevar to pieņemt otrā, tad nav ko būt ar kādu kopā ???