Silvera @ 08.09.2020 19:21Poļu saldumu daudzveidības un rokdarbu preču (scrapbooking, snail-mail) klāsta.
Antikvariātu, krāmu, sīkumu bodīšu varētu būt vairāk.
Lētākas alternatīvas Latvijas pasta pakalpojumiem, jo šī brīža tarifi ir agoniski.
Un ja pareizi atceros tad tu taisīji rakstu par to cik vegānisms ir slikts tāpēc tavs viedoklis ir nu jā...
Tu mani ar kādu jauc.
sugаr @ 08.09.2020 21:59Vegānu produkti ir visos lielos rimi un maximās, arī Stockmann, Gemoss. Bet, cik zinu, viņi vairāk tās preces noraksta dēļ iztecējušiem termiņiem, nekā notirgo ?♀️ Arī sastāvi tur pārsvarā krimināli, bet pie mums nav tik daudz pircēji, kas būtu gatavi maksāt par labas kvalitātes preci (un tas neattiecas tikai uz vegānu precēm). Rezultātā sortiments sarūk. Bet, teiksim, kulinārijās gan vegāniskās opcijas tikpat kā nav - griķi, kartupeļi un pāris salāti. Nekādi falafeli vai dārzeņu sacepumi, kas būtu bez siera vai siera pulvera nav.
Man pašai trūkst labs grāmatu veikals (ir daži lielas Jāņa Rozes grāmatnīcas ar plašu sortimentu, bet cenas tur kosmiskas). Un arī kāda vieta, kur varētu iegādāties ārzemju periodiku.
sugаr @ 09.09.2020 08:16Katz, es arī sūtu no Lietuvas ? Starp citu, Gemosā augu pieni un krējumi ir gandrīz 2x lētāki, nekā rimi, arī daudzi graudaugu maisījumi un kvinoja. Bet vēl izdevīgāk 1x nopirkt labu blenderi un taisīt augu pienus pašai. Latvijā daudz kas ir dārgāks, jo tirgus mazāks. Un, lai nodrošinātu labas cenas un plašu piedāvājumu nepietik ar pāris tūkstošiem pircēju. Tā nu bizness strādā, neviens nedomā par tevi, biznesmenis domā par sevi. No ražotāja puses arī - ja izejvielas ir dārgākas, rodukts būs dārgāks. Govs piens maksā lētāk, nekā kokospiens ar analoģisku uzturvielu sastāvu, lai baktērijas to varētu pārvērst jogurtā. Bet nu tas, kurš pērk sieru par eiriku arī to nedara no labas dzīves, jo arī labas kvalitātes siers maksā vismaz padsmit eur/kg.