Antwoord, izklausās, ka Tev slikta diena. No sirds novēlu, lai tas mainītos. :)
Visas drēbes jau ir izmazgātas, sagludinātas un gaida uz kronšteina. :) Klāt pievest un citas atbalsta darbības veikt varu arī pati. Nekur neesmu minējusi, ka gaidu, ka kāds veiks glamūra fotosesiju, tikai konsekventi visu sabildēs labā apgaismojumā, bez nekārtības fonā. :D Manā līdzšinējā pieredzē komunikācija ar pircējiem nav nekad bijusi tik ilgstoša un apgrūtinoša: taisnība blacke, ka, norādot maksimāli daudz sludinājuma tekstā, no dumjiem jautājumiem iespējams izvairīties.
Nezinu, varbūt esmu kaut ko sadomājusies, bet es pati to redzu kā kaut ko vieglu, taču laikietilpīgu. Sludinājumu tekstus var kopēt, iekoriģējot tikai detaļas. Pieļāvu iespēju, ka kādai izolācijā varbūt nav ko darīt, tāpēc būs gatava veltīt vienu vīkendu sludinājumu sagatvošanai.
Nezinu, Antwoord, kā citādi biji to iztēlojusies: es tā kā kādam aizvedu daudz labā stāvoklī esošu apģērbu, vienkārši sapiķoju, teksim, 300 eiro uz rokas un brauc prom? :D Kādas man ir garantijas, ka kaut kas vispār sakustēsies? :D Uzskatu, ka, ja peļņa atkarīga no kvalitatīva rezultāta, ir kaut kāda motivācija paveikt darāmo labi. Tie 30% ir runājami, bet nu neliekas, ka saknipsēt drēbes ir tas pats, kas uzrakstīt doktora disertāciju.