Mk9 @ 27.04.2020 18:37Man dabīgie nagi ir ļoti mīksti un slikti, jau daudzus gadus man liek Luxe gel un nekādu problēmu nav, ne kabatu, ne naxeļās no ūdens. Es domāju, vaina ir meistaros, nevis gēlā. Savu meistari meklēju ļoti ilgi un izmēģināju daudzas, tad arī bija problēmas.
kay @ 27.04.2020 19:13Pieaudzēju gēla nagus aptuveni 4 gadus. Šo 4 gadu laikā pie vienas meistares devos veselus 3 gadus, bet, diemžēl, sāku pamanīt, ka arī pie viņas veidojas kabatas. Meistari nomainīju, jo cena neatbilda kvalitātei un meistare savu darbu darīja ļoti pavirši. Man tika pieaudzēti nagi uz formām. Šobrīd esmu atradusi jaunu meistari, kura izmanto šķidro gēlu (precīzu firmu diemžēl nosaukt nevarēšu, bet tādā pašā pudelītē kā nagu lakas). Meistare ļoti rūpīgi veic manikīru. Sanāk nedaudz ilgāk kā 1,5h pieraksts (ja ņem vērā, ka iepriekšējā meistare pieaudzēja ~ 1h 15min.). Ja vēlies, uzraksti man, labprāt padalīšos ar meistares kontaktiem. ?
man ir bijušas kabatas, tikai tad, kad vidusskolā liku gēla nagus pie vienīgās meistares pilsētā un kvalitāte viņai kliboja, vrb tpc bija kabatas. Pēc tam man ir bijušas 3 meistares un kabatas vairs nekad nav bijušas. Es nekad nagus baigi nesaudzēju, tas ir, nemazgāju traukus un netīru māju cimdos. Eju uz profilaksi reizi 4 nedēļās, var noturēties arī 5 un 6 nedēļas, bet tad jau sāk malās parādīties robiņi, aizķeru un nagi nolido nost. Moš, ka tev nags vnk tāds, kaut kas pašam nagam nepatīk. Meistares kaut kā komentē šo tavu problēmu?Amorcita @ 28.04.2020 14:30Varbūt, kādai vēl ir pieredze ar gēla nagiem - kabatām?
Deshka @ 28.04.2020 17:14man ir bijušas kabatas, tikai tad, kad vidusskolā liku gēla nagus pie vienīgās meistares pilsētā un kvalitāte viņai kliboja, vrb tpc bija kabatas. Pēc tam man ir bijušas 3 meistares un kabatas vairs nekad nav bijušas. Es nekad nagus baigi nesaudzēju, tas ir, nemazgāju traukus un netīru māju cimdos. Eju uz profilaksi reizi 4 nedēļās, var noturēties arī 5 un 6 nedēļas, bet tad jau sāk malās parādīties robiņi, aizķeru un nagi nolido nost. Moš, ka tev nags vnk tāds, kaut kas pašam nagam nepatīk. Meistares kaut kā komentē šo tavu problēmu?